Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: До Гран Канария и обратно ....някой ден

Баба ми беше женена за немец, с който буквално бяха обиколили всички най-известни курорти в света. Когато навремето я попитах къде е било най-хубаво, тя напълно уверено и еднозначно отговори:

- В Гран Канария!

Тъй, че ми остава да ти завиждам, но без лоши чувства естествено. Успех на теб и семейството - и да не си посмял да си помисляш за връщане в България! Може, но само с туристическа или високо политическа цел

Коментар

Натоварих жените и се замъкнахме на пикник на върха на острова ( 1.813 метра надморска височина ). Напазарих набързо нещо за хапване и след час криволичене и ръмжене бяхме там. Ходя през седмицата когато няма никой понеже ми е писнало от досадни вряскащи туристчета със 50 грамови фотоапарати и 300 килограмови жени. Незнайно защо се настанихме на 10 метра от 15-тина изключително шумни чичковци със джипки при положение ,че наоколо нямаше друга жива душа.Оставих жените да разпъват катуна а аз се заех с прехраната. Идеята беше да хапнем леко и да поскитаме из гората. Тъкмо изпразних торбичките и до мен изникна единия от чичките захилен до ушите . Хвана ме за ръкава и почти насила ме довлече до 3 казана. Един с месо,друг с картофи и трети пълен със салата. Посочи ми чиниите ,черпака и казаните след което направи гнуслива физиономия по посока на моите грижливо подредени газови котлончета и пакетирани храници. Отказах му свенливо но не чак толкова ,че да не посмее да ми предложи поне още веднъж. След мощна чаша вино се занесох почти подлитайки към женските с 3 чинии от чичовското.Докато се прибера друг подлец вече беше подкупил жените със същото. Наядох се като свиня и откъртих юнашката под съпровода на нежна песен - ама ......нали .....разходка....оф....знаех си...... По-късно малко захладня ,събрах си суровите полуфабрикати ,жените ,неразпънатата палатка и уекинко са свлякох 1800 метра с добавка 20 градуса ,където за моя зла участ живея.

На следващия ден отидохме на разходка до близкия парк.Резултат 2.0 за мене .

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Еми браво.Добре сте си прекарали.Радвам се като се има впредвид че пикниците са ми едно от любимити занимания.

Коментар

Канарийците са превърнали пикника в изкуство по техен си особен начин Тия от планината слизат на морето а морските се качват горе. В петък се замъкват с кервани. Бусове,каравани,сенници,бидони,бойлери,агрегати,телевизори,маси (несгъваеми задължително) ,хладилници ,столове,басейни,ядене около 2 тона готово+още 6 тона за приготвяне на място ,много хладилни кутии с лед задължително, велосипеди,мотори,баби,тоалетни химически,деца,палатки,тенти,въдици,харпуни ,бомби и .................. след това правят втори курс за алкохола . Разпъват до вечерта ,вадят готовото+пукница и се правят на маскари. На другия ден по обяд стават и започват да готвят ядат и пият до неделя посред нощ. Въдиците,велосипедите и ........... са чинно подредени до караваните но никога не се ползват. Няма време.Уважавам ги !
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Хм.Сигурно и аз си падам малко Канариец.Като тръгна на по-продължителен пикник карам с мен лодки,котки атевета,куче,камери,фотоапарати,въдици и още обикновенно един сгром простотии като повече от нещата нямам време да ги ползвам

Коментар

Аз моите ги държа по колите и винаги съм готов за подвизи . Смятам да си взема и ремарке в което да държа жените та съвсем бързо да мога да реагирам .

Коментар

така е.Ама аз съм женен и със сигурност моята няма да ми разреши да си карам жени в ремарке с нас

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
                  така е.Ама аз съм женен и със сигурност моята няма да ми разреши да си карам жени в ремарке с нас
                  Под "жените" имам в предвид жената и дъщерята

Коментар

А ясно (как беше поговорката "гладна кокошка просо сънува")И при мен е така.Аз също имам две жени(Жена и дъщеря)И чакаме още едно.Уха май и на мен ще ми трябва ремарке.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                      Канарийците са превърнали пикника в изкуство по техен си особен начин Тия от планината слизат на морето а морските се качват горе. В петък се замъкват с кервани. Бусове,каравани,сенници,бидони,бойлери,агрегати,телевизори,маси (несгъваеми задължително) ,хладилници ,столове,басейни,ядене около 2 тона готово+още 6 тона за приготвяне на място ,много хладилни кутии с лед задължително, велосипеди,мотори,баби,тоалетни химически,деца,палатки,тенти,въдици,харпуни ,бомби и .................. след това правят втори курс за алкохола . Разпъват до вечерта ,вадят готовото+пукница и се правят на маскари. На другия ден по обяд стават и започват да готвят ядат и пият до неделя посред нощ. Въдиците,велосипедите и ........... са чинно подредени до караваните но никога не се ползват. Няма време.Уважавам ги !
                      Хах, значи съм канариец. Страхотен кеф ми прави да те чета, пописвай по-често!

Коментар

Абе Жоре, тоя Гранд големи метаморфози! Първо беше с кърдажалийски номер, после софийски, сега гледам е с балчишки( пардон, добрички). А и брадатат ти нещо се е сгъстила, и в София идваш и не се обаждаш.... Да-а-а, ще взема аз да се домъкна да видим тия пикници с барбекюта кака ги правите там, на Канарите.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Абе Жоре, тоя Гранд големи метаморфози! Първо беше с кърдажалийски номер, после софийски, сега гледам е с балчишки( пардон, добрички). А и брадатат ти нещо се е сгъстила, и в София идваш и не се обаждаш.... Да-а-а, ще взема аз да се домъкна да видим тия пикници с барбекюта кака ги правите там, на Канарите.
                          Вероятно ще си остане ТХ Грандя ,че тук цените на застраховките хич ми не харесват и за сега не смятам да го регистрирам .На Диското годишната застраховка ми е 900 евро
                          Брадата ми е най-големият кошмар на жена ми . Почти на колене ме моли да я махна ,което ми доставя невероятно удоволствие.
                          В София бях само за една вечер и ......... Лазар знае
                          Що се отнася до пикниците напълно си добре дошъл Злати . Тая сутрин се прибрах от планината.Тоя път обаче се запикних с препатили в битките юнаци ,които не щат разходки и мляко ,ми най-ми искат вино и ракия
                          Последно редактирано от droba; 04-05-10, 21:31.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                            ....В София бях само за една вечер и ......... Лазар знае
                            Тука аз съм виноват, щото Лазо се обади да идвам да се напием, ама аз трябваше да пътувам същата вечер извън София. Нищо, като си идваш, ще се обадиш. Тая година няма как, ама догодина може да се изтърсим на Канарите. Нали ИзиДжет лети докъм Вас?
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                              Нали ИзиДжет лети докъм Вас?
                              EasyJet и Vueling са най ефтини .

Коментар

Пуснаха ме гарнизон с преспиване и ето какво се получи

Най-високата точка на острова

Пушена Дорада с орехови черупки .

VENCEREMOS !

Посред нощята температурата падна до 7 градуса и се наложи да се спавяме от бялата смърт с подръчни средства. Алкохола беше повече от нападалите клони и така се направихме ,че на сутринта имахме усещането ,че летим над облаците

Този път разходката беше с Диското та Злати да не мрънка

Кактуси расли по скалите Северната част на острова е видимо по-зелена.

Последно редактирано от droba; 05-05-10, 15:59.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X