Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция "Българи зад граница III - гробът на хан Кубрат"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Експедиция "Българи зад граница III - гробът на хан Кубрат"

Благодаря за включването на Алекс и Niger!

Добре е да занесем всичките.

Развивам идеята:
    Можем да ги дадем на Флоклорните състави на Болградската гимназия и този от с.Чийшия.
    Когато ходят по участия да се снимат, пък ще намерим начин да ни изпращат и по някоя снимка.

Колега, Niger, ако изпращаш по куриер няма да може да стигне до нас утре.
    А в петък вече ще напускаме България през Силистра.
    Ако има по-бърз начин, ще се радвам, но с куриер няма да стане.
    Последно редактирано от rumbata; 16-09-09, 13:39.

Коментар

Canon A85, голяма резачка в много добро състояние

Аз съм в София и ако има как да го дам утре ще се включа, даже мисля, че ще измисля и калъф. Тел. ми е 0888/487 444. Живея в Света Троица близо до кръчмата "При Шишко"

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
        Canon A85, голяма резачка в много добро състояние

Аз съм в София и ако има как да го дам утре ще се включа, даже мисля, че ще измисля и калъф. Тел. ми е 0888/487 444. Живея в Света Троица близо до кръчмата "При Шишко"
        Бойко, живеем през два блока и с Вики се засичаме по кръчмите
        /майтап/

Наистина сме през два блока, но нали сме си домошари къде и кога да се засичаме в квартала.

Ще ти звънна тумороу

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
          Бойко, живеем през два блока и с Вики се засичаме по кръчмите
          /майтап/

Наистина сме през два блока, но нали сме си домошари къде и кога да се засичаме в квартала.

Ще ти звънна тумороу
          Горби, успех на всички от сърце.Сега се уговарям с една приятелка от Урал да си направим към края на Юни една разходка по украинското черноморие, Крим, Одеса, Севастопол, няма да е проблем като мина през Одеса да занеса нататък малко БГ материали ако съберем нещо през месец май.
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Фотоапаратът дарение от Алекс вече е при мен.
            С огромна благодарност към него и към всички отзовали се!

Коментар

Нещата от Christo и фотоапаратът от Niger са при мен!

Благодаря!

Коментар

Както и фотоапарата от Бойко и Вики.
                С огромна благодарност!

Станко, да тръгваме, а?

Коментар

Пожелавам на всички, успешно и безаварийно пътуване!
                  Да се завърнете доволни и заредени и да ни направите съпричастни, както само вие можете!
                  Поздрави!
                  VARADERO SD2

Коментар

Вече сме по средата на Дунав, плаваме с 0.03 възела към Румънския бряг !
                    После гоним към Одеса.
                    .

Коментар

Приятна изненада, че имате възможност за кратки сводки. Бях се настроил за едноседмично мълчание в темата.

Като радиомълчанието на корабите Аполо обикалящи Луната или когато навлизат в атмосферата на Земята. Седиш пред приемника, слушаш пращенето от говорителя и чакаш някой да каже "тук съм, дойдох"

Извинете за лирическото отклонение.
                      Иван
                      ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Колеги на добър пък и без аварийно пътешествие. С нетърпение очаквам снимки от пътуването и дано не сте дълго в "радио мълчание".

Поздрави.
                        SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                        +359 0878 888 874
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Niger Преглед на мнение
                          Приятна изненада, че имате възможност за кратки сводки. Бях се настроил за едноседмично мълчание в темата.

Като радиомълчанието на корабите Аполо обикалящи Луната или когато навлизат в атмосферата на Земята. Седиш пред приемника, слушаш пращенето от говорителя и чакаш някой да каже "тук съм, дойдох"

Извинете за лирическото отклонение.
                          Опасявам се, че това включване е инцидентно. Просто покритието на нашите мобилни оператори го има само до над Дунава и максимум на другия бряг
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                            Опасявам се, че това включване е инцидентно. Просто покритието на нашите мобилни оператори го има само до над Дунава и максимум на другия бряг
                            Е по пътя все някъде може да се намери лаерсече което не е заключено и пак да се включат Може на някоя бензиностанция или заведение за хранене където спират или ако спят по хотели все някъде ще има и тази "екстра"

Поздрави
                            SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                            +359 0878 888 874
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
                              Е по пътя все някъде може да се намери лаерсече което не е заключено и пак да се включат Може на някоя бензиностанция или заведение за хранене където спират или ако спят по хотели все някъде ще има и тази "екстра"

Поздрави

Личи ти, че не си бил в Украйна
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение

Личи ти, че не си бил в Украйна
                                От далече.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X