Интернета в Украйна е зле,имат някаква странна схема за таксуване,поне по селата.Поне 80-100 години са назад.Няма проблем да си караш колата (твоята) в Украйна.Ако я продаваш обаче е филм,участвах в такъв.На заправката (бензиностанции) първо плащаш,после зареждаш.Ако регистрираш фирма в Украйна,голяма грешка ....Корупцията е в умопомрачителни размери
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Хабсолютно! Ако ти си отишъл там, винаги можеш да се разходиш до магазина за хляб, и да забравил да се върнеш. Ако юницата дойде в България ... става сложно понякога.
Купуваш някоя бракма и отиваш с нея. Подсигуряваш си стабилен интернет за да можеш да бачкаш. Документи на 2 различни места, кеш само дребни пари. Кредитни карти скрити в дън земя. И ясна представа къде е аварийния изход!
Понякога е гот да одъртяваш! Хахаха
Параноя, какво да правиш... Аз и до ден днешен карам коли дето ги прежалвам за 10 секунди. Дребните пари в паспорта са ми строени по начин, че не ми се налага да гледам какво вадя от там. Няколкото ми индитификационенни документа, паспорти и няколко кредитни карти са на няколко различни места, железа и муниции и те. Имам готовност да тръгна за майната си само след половин минута подготовка... Параноята помага понякога. А става ли въпрос за юница, е тогава качвам още 2 нива на параноя и минавам в състояние ярко червено!
То колегата не е като да е съвсем зелен, най-вероятно вече се е отказал.
Не , че в България няма нищо за дое..ване. Чак пък толкоз да е дОбра, щеше да се чуе по фейсбук.
То колегата не е като да е съвсем зелен, най-вероятно вече се е отказал.
Не , че в България няма нищо за дое..ване. Чак пък толкоз да е дОбра, щеше да се чуе по фейсбук.
Ееее, хубава работа!Ами че бива ли така да приключи този порив?
и
Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар