Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатка в Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На палатка в Гърция

За това не знам, аз имам "Е" категория затова никога не са ми правили проблем.
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Здравейте,

Първо искам да благодаря, за споделената инфо-наистина е много полезно. И също така искам да запитам -от кога времето на Халкидики е подходящо за къпане (къмпинзи Порто Елеа или Каламици)? Мислим да опитаме седмицата 21-28 май, но от няколко места ми казват че щяло да буде студено? Аз като знам, че края на май съм се къпал в морето (от Варна съм), ми звучи странно... Но пък затова е този сайт и сега ви питам- студено ли е края на май на Ситония? Ясно е, че зависи от конкретната година, но все пак...
      Благодаря на всички, които ще споделят своя опит.

Коментар

Не е студено. Поразрови се в метеосайтовете и ще намериш доста точна статистика за температурите на въздуха и водата на избраните места. Миналата година точно на тези дати водата беше 23 градуса.
        Ако се затрудниш с намирането на информация казвай да помагаме.
        GPS системи https://www.easytracking.bg/
        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Потвърждавам, че н 21-28 Май времето е перфектно и спокойно, водата е малко освежаваща..., но приятно.
          VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
            Не е студено. Поразрови се в метеосайтовете и ще намериш доста точна статистика .....
            Аз ползвам само синоптик и гисметео, но не съм се заглеждал за статистика. Ще трябва да проверя, като търся изрично за това.

Коментар

М-да-а... според това температурите в Сарти са доста умерени... и на въздуха и на водата.
              Септември ще стане Май, но и Май май ще стане Септември - пак е извън високия сезон, но пък е с около 5 градуса по-топло...

Коментар

Колега,trapper,би ли споделил къде е местността от твоите снимки?

Коментар

Генерален въпрос: Ако си постеля на земята, до някое дърво, без да вдигам палатки и катуни - проблем ли е да се преспи по този начин за през нощта?
                  Публикувайте отговор

Коментар

Може евентуално в колата да се спи - извън колата може на шезлонг, походно легло или нещо подобно, води се “почивка”, без багаж по земята.
                    Така поне беше до преди година
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

За палатка на диво не са ми правили проблем. Изрично предупредиха само да не паля огън.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                      X