Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Хард" около Видин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• nyvatest
    отговори
    До: "Хард" около Видин

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
    Аре бе, видинлии, отдайте дължимото на този "мохикан" на hard разходките, поне да има кого да викате да Ви вади!
    Той Киро си е хардаджия от малък . От където може да се мине, Той не минава

Остави коментар:

• dok_vd
    отговори

Аре бе, видинлии, отдайте дължимото на този "мохикан" на hard разходките, поне да има кого да викате да Ви вади!

Остави коментар:

• dok_vd
    отговори

Сега като гледам ме е яд, че в последния момент ангажимента надделя. Кире, къде ти е задния мост?Имаш рядката способност да намираш "невъзможни" терени. Поздрави!

Остави коментар:

• kiro_vd
    отговори

Да посъживим малко темата , на 09.04 - четвъртък решихме да видим до къде е стигнал строежа на Дунав мост 2 , придошлите води на Дунав бяха направили трасето, като блато с много лепкава и дълбока кал. Последното окопаване ми беше най-сериозно, наложи се да ме вадят Терано с Дискавъри 2 заедно, защото по еденично не можеха да ме помръднат. Снимките сами говорят за това.
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• ionko68
    отговори

Момчета не сте ли стигали до Дунава че ние колкото пьти идем там се нощуваме и обикаляме селиата да търсим трактори да се вадим

Остави коментар:

• Юли
    отговори

колеги и земляци тук нямали повече снимки за качване , хаиде кои какво има материали да ги къчи , браво за расходката , добра групичка сте , ако е рекал господ ще се срешнем някаде по северозапада

Остави коментар:

• dakogaz
    отговори

добре си се накалял браво

Остави коментар:

• nyvatest
    отговори

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
    Аз мисля, че трябва да има нещо като етапи-стръмно спускане, изкачване, скоростен етап и някакво препятствие, през което ще е по интересно, ако част от колите преминават с чужда помощ. А изкачванията трябва да са такива, че не всички да го изкачът.
    Абе ти искаш май нещо като състезание да направиш

Остави коментар:

• tola
    отговори

Аз мисля, че трябва да има нещо като етапи-стръмно спускане, изкачване, скоростен етап и някакво препятствие, през което ще е по интересно, ако част от колите преминават с чужда помощ. А изкачванията трябва да са такива, че не всички да го изкачът.

Остави коментар:

• senii
    отговори

Много хубава разходка направихме надявам се да ни върнете визитата.А ние ще се подготвим подобаващо за маршрута ще бъде яко.До нови срещи

Остави коментар:

• kiro_vd
    отговори

Да посъбудиме малко темата, фотото е от днешната софт-скара разходка. За да уважим колегите от Монтана (който се представиха блестящо), си потърсихме малко по-хард теренче и преживявания. Надявам се да ни го върнат подобаващо.
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• GODzillata
    отговори

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
    Я кажете къде са точно тия гьолове да се понацапам и аз някой път
    Соло няма да ти е кеф, трябва да се обадиш задължително, че имам и бири за теб.

Остави коментар:

• moni 82
    отговори

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
    Адаш, няма проблеми да се включи, аз ще говоря с още двама - Паджеро и Самурай, ще има и Панда 4х4. Много колоритна компания ще се съберем.
    тук се заформя ЗАБАТАЧВАНЕ май ей луди сте БРАВО .
    П.П Поздрави и от врачанската група.

Остави коментар:

• kiro_vd
    отговори

Точно с-у мината в с.Кошава, на самият бряг на Дунав.

Остави коментар:

• Сашо Пунчев
    отговори

Я кажете къде са точно тия гьолове да се понацапам и аз някой път

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X