Първоначално публикуван от dakogaz
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Хард" около Видин
Свий
X
-
От: "Хард" около Видин
-
Кире добре си се наквасил евала , каде намерихте тая вода във Видинските боини полета .
Остави коментар:
-
Малко снимки от днес, утре, като ги обработиме снимките и клиповете, колегат didobest , ще ги качи и предполагам ще попише малко за днешната лебедкова оргия.
Както казва един известен Газкаджия, стана голямо Изнасилване.
Като за последно се вадя с електрическата лебедка и от утре започваме с монтажа на карданна 3 скоростна механична лебедка с червеячен редуктор.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение...... И май само аз за сега не съм се сдобил с такъв "offroad тиган". Но работя по въпроса. Поздрави!
Остави коментар:
-
Аз също съм ЗА. Може събота, може и неделя. За мен е все едно. Дано само времето да е по-хубаво. И май само аз за сега не съм се сдобил с такъв "offroad тиган". Но работя по въпроса. Поздрави!
Остави коментар:
-
Ако замисляте нещо аз бих предпочел съботата, че в неделя жената има рожден ден и ще ми дойде малко "нанагорнище" от две софри!
А иначе и аз имам новопроизведен тиган за проба - даже 2 бр.
Остави коментар:
-
Кирчо, хайде бе, защо се загуби? Няма щети от последната разходка/доколкото разбрах/, няма болни, само недоволни/аз, че на участвах/!Тази неделя няма ли да организираме нещо...мокро, не ме свърта вече? Даже се наемам пак аз да правя скарата/моя тиган не сме го пробали, ако иска и Alex Serviz да се включи/.
Остави коментар:
-
Хех.....Док...за съжаление нямаше каса, но пък откъм литраж е 1 към 1 - все са си 10 л.!
Колкото за Джака....хм, при толкова Кировци, разбира се, че ще е от цар Киро.
Остави коментар:
-
Док значи ли с твоя отговор приемате предизвикателството на GODzillata?
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениеБутилката Джак си я изпийте със Цеци , айде наздраве.
пък накрая се даде нещо друго
Не съм любител на бирата, но си мисля, че не е равнозначно. Та в този ред на мисли, с какво ли ще заменят "бутилката Джак"?Дали вместо това,
няма да е нещо такова:
Ма както казах, други ще пият. Наздраве!
П.П.Извинявам се за спама, но не се сдържах!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнениеPeace, bro!
Сори за целият спам по темата, наистина би било добре някой модератор да позачисти офф-мненията.
Обещавам повече да не ви цапам темата....така или иначе има място само за "осанна".
Предлагам да заровим томаховките и да спретнем една обща разходка.
Да изправим Таласъмът срещу Посмешището.....бутилка Джак за победителя от мен!
Не разбрахте ли, че докато Цеци ,вече и ти карате там , няма място за мен- Просто, като плювам някъде , след това не лижа.
Бутилката Джак си я изпийте със Цеци , айде наздраве.
Остави коментар:
-
Peace, bro!
Сори за целият спам по темата, наистина би било добре някой модератор да позачисти офф-мненията.
Обещавам повече да не ви цапам темата....така или иначе има място само за "осанна".
Предлагам да заровим томаховките и да спретнем една обща разходка.
Да изправим Таласъмът срещу Посмешището.....бутилка Джак за победителя от мен!
Остави коментар:
-
Изненадан съм от развоя, който е взела темата за иначе, приятната ни разходка в неделя. По принцип самата разходка, била тя "хард" или "софт", както и снимките в темата нямаха някакви особени претенции да се сравняват с който и да било другиго. Не виждам с какво сме дали повод за подобни писания и нападки от някого /особено, ако не е пряк участник/ и съм учуден от грубото "включване" на т.н. GODzillata, когото нямам "честта" да познавам лично /може и да е за добро/. Чудя се, ако това е негова практика във всички теми да пише по подобен начин, дали пък някой модератор няма все пак да вземе отношение по въпроса. Поздрави!
Остави коментар:
-
Да ти кажа и в таласъма не е много различно, ама е по-добра от при тебе, ше фанете синузит с Гришата бе.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от nikonti Преглед на мнениеХубава разходка сте направили, браво.
Киро, не е ли студено в тоя кошник бе, няма врати предполагам че подухва ??
p.s. Не виждам смисъл да се препирате, ама ............ Вие си знаете най-добре.
Повече нямам намерение да отговарям на правокацийте на годзила и най-учтиво ще го помоля да спре да пише глупости и да спами темата.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: