Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двудневни разходки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Много ми харесва идеята! Проявявам желание да съм първият записал се!!! На състезание тръпката е много яка! Тук и Влади може би ще ме подкрепи! А и когато липсват интригите от шампионата, които не ми е ясно, защо изобщо се създават, ще стане голяма веселба! Само едно не ми е ясно - Кой ще прави РОУДБУЦИТЕ!!!

Коментар

Първо предложение за двудневна разходка

Първо предложение за двудневна разходка - тази събота и неделя - ще отворя нова тема във разходки "хард" - защото ще е именно такава!!!!
      Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Първоначално публикуван от mishko Преглед на мнение
        Много ми харесва идеята! Проявявам желание да съм първият записал се!!! На състезание тръпката е много яка! Тук и Влади може би ще ме подкрепи! А и когато липсват интригите от шампионата, които не ми е ясно, защо изобщо се създават, ще стане голяма веселба! Само едно не ми е ясно - Кой ще прави РОУДБУЦИТЕ!!!
        По принцип роудбук-а е предназначен за скоростно каране. За такъв род мероприятия единствено подходящ е GPS трака. Можете да погледнете Ендуро шампионата тази година са изцяло на GPS...
        VPetrov.photography

Коментар

А и когато липсват интригите от шампионата, които не ми е ясно, защо изобщо се създават, ще стане голяма веселба! Само едно не ми е ясно - Кой ще прави РОУДБУЦИТЕ!!!
          Сигурен ли си, че интригите няма да се появят при организирането на състезания, пък били те и съвсем аматьорски? Като се разиграят амбициите ...
          Я виж от една нищо и никаква разходка как прехвърчаха искри ... кой откъде бил минал, а кой не бил минал, пък кой колко "екстрема" бил пропуснал и на кой му бил по-голям карданът ...

А за роудбуците ... Аз нали затова споменах по-горе, че тая работа без оная трудно ще стане. Защото като се почне "Трябва това, онова, трето ..." и неизбежно се опира до въпроса за необходимостта от финансиране и кой и как да го осигури ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Идеята,като гледам по един или друг начин,се въртяла в главите на повечето от нас.Слдователно ще бъде посрещната с желание и най-вероятно(дай боже!!!)ще се усъществи.
            Като начало предлагам първите 1-2 опита да бъдат наистина на затворен траял,с оглед трупането на опит за организация и развитие на състезанията.
            За място предлагам Тестови-полигон Автоцентър Голди-или тъй нареченото Рио де Лайнаре...Там винаги има емоции.
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Идеята е добра - в началото да се съберем ентусиасти и да обсъдим и да приложим на място идеите ни за това как трябва да се проведе един такъв тур. Аз съм за!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                По принцип роудбук-а е предназначен за скоростно каране. За такъв род мероприятия единствено подходящ е GPS трака. Можете да погледнете Ендуро шампионата тази година са изцяло на GPS...
                Не е точно така. В Шумен Пламен беше наблъскал 42 контроли за 120 км.! За пръв път чекирането ставаше с едни устройства, взети от биатлона. И там, хората които бързаха най-много, бяха изпуснали по 6-8 контроли. Мисълта ми е в същата насока - намиране на маршрут и много контроли по маршрута.

Коментар

Мисълта ми е в същата насока - намиране на маршрут и много контроли по маршрута.

Е да де, ама в тази насока е и твоят въпрос по-горе: "Кой ще прави роудбуците?" с моята добавка "И кой ще плаща масрафа?"

Вариантът, който подсказва Венци, прехвърля решаването да въпроса към всеки един от мераклиите да се състезава - снабдява се с GPS и е вече в играта. За организатора остава само да раздаде файлче с координатите на контролните точки.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Е да де, ама в тази насока е и твоят въпрос по-горе: "Кой ще прави роудбуците?" с моята добавка "И кой ще плаща масрафа?"

Вариантът, който подсказва Венци, прехвърля решаването да въпроса към всеки един от мераклиите да се състезава - снабдява се с GPS и е вече в играта. За организатора остава само да раздаде файлче с координатите на контролните точки.
                    Веднага ти казвам - разхождаме се и си бележиме точки. Другата седмица пак, после пак и така накрая се сглобява маршрута и готово. За Пирдопската разходката Краси и Спас го направиха без пари. То си е разходка! С GPS също става,но ще бъде малко безинтересно, защото няма да можеш да се загубиш. Аз вече се оборудвах с устройството, само дето още не мога да боравя с него, ама Асенчо може!

Коментар

Веднага ти казвам - разхождаме се и си бележиме точки. Другата седмица пак, после пак и така накрая се сглобява маршрута и готово. За Пирдопската разходката Краси и Спас го направиха без пари. То си е разходка! С GPS също става,но ще бъде малко безинтересно, защото няма да можеш да се загубиш. Аз вече се оборудвах с устройството, само дето още не мога да боравя с него, ама Асенчо може!
                      Губиш се без проблем.
                      Или поне се връщаш доста често.

Коментар

А не е ли това интересното? - Дава ти се задание - Точка А и точка Б и една карта - навигация плус каране, т.е. това предполага едно по-бавно и щадящто машината каране

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                          Губиш се без проблем.
                          Маркане как се губиш бе??? Моята скапана машина, дет я взех, само 2 метра да кривнеш от предварително набелязаният маршрут и веднага една кака започва да ти дрънка на главата (като жена ти), че си сбъркал пътя!!!

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                            Губиш се без проблем.
                            А така по между другото - това ли е новата машина??? Много корава!!! Честито!!!

Коментар

Маркане как се губиш бе??? Моята скапана машина, дет я взех, само 2 метра да кривнеш от предварително набелязаният маршрут и веднага една кака започва да ти дрънка на главата (като жена ти), че си сбъркал пътя!!!
                              Абе, ти купи ли си карта за гората И там тази кака пак ли ти плещуляви Иначе ... много ти е готино GPS, и като има карта - губене нема
                              RB Patrol Team

Коментар

Карал ли си в местност дето ври от тракове.Те за това говоря.
                                Ако не си го пуснал да те води се усещаш след минимум 100м.И БАШ там се случва почти винаги че нЕма къде да обърнеш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X