Първоначално публикуван от markan
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За НЕДЕЛЯ - 07 Януари 07г.
Свий
X
-
Баш на Алекс камиончето не знам дали ще бере ядове. Щото хем си е джипка та дрънка, хем си е повдигнато, хем и лебедка си има ...Първоначално публикуван от markanПървоначално публикуван от alex_markovMarkan-e, защо така даваш заден от прекрасното маршрутче което си начертал? Аз лично съм за него!
Алекс нали има два специални етапа(вече гледам Дакар)
които без лебедка ще е трудно да ги качиме та викам да има масовост.
А тази седмица и аз, ако са рекли Господ и Митко, слагам лебедката и ще съм по-готов за "специални етапи"
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
А бе Йори за мене ДЖУНГЛИТЕ са еднти ГЪСТИ с ТЕСНИ ДЕРЕТА И ГОЛЕМИ ДУПКИ БЕ.Първоначално публикуван от Yordan KolevАбе еййй, че додем и че те посерем с тоя Самурай бреПървоначално публикуван от markanДобре че на мене Самурая ми е подготвен за амазонските джунгли та не ми пука.

Дока писах и се сетих ----КЕ требе да ме водиш на БАНЯ БЕ ЕЙЙЙЙ ....
Коментар
-
Па ти си вече редовен бе.Първоначално публикуван от mihailkurkievМомци, бройте още едни мераклий за утре сутрин. Там сме, пък ще му мислим...
Чак ме е яд да те гледам с тая джипка дето я искам от 1г. горе - доле.
Говорим за модела
оти за тая на Алекс не САМ пораснал още.
Коментар
-
Що бе, какво му е на Самурая - корава машина?? Ние с брат ми като се запалихме по джипки, почнахме да търсим Самурай-чета, ама това дето гледахме бяха все доста изморени машини.Чак ме е яд да те гледам с тая джипка дето я искам от 1г. горе - доле. Very Happy
Говорим за модела Exclamation оти за тая на Алекс не САМ пораснал още. CoolNO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
(Рила или Лозен???), Но утре ще съм (ако котка не ми пресече пътя

Коментар