Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За НЕДЕЛЯ - 07 Януари 07г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте момчета, не съм идвал досега с вас ама много ми е мерак. Моля, като решите къде ще ходите и уточните маршрута да споделите колко е тежък, в смисъл такъв, с мноооого кофти гуми съм ,не искам да съм в тежест и да не ме теглите на всяка локва, скоро ще се подготвя ама до тогава ..... пусти мерак.
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76
      с мноооого кофти гуми съм
      Дали ще е Рила или ще е Лозен, маршрутът едва ли ще е за "мноооого кофти" гуми. Случвало се е и със съвсем добри АТ-та човек да има проблеми, защото са били неподходящи за терена. След един такъв случай аз си смених акъла и сложих МТ гуми ...

И въпросът не е само в тегленето. Никой не е оставян закъсал в гората.
      Ама все пак си е зима. И освен калта има и сняг, че и заледено, та някъде и с хубави гуми е зор да се издрапа.
      А с "мноооого кофти" може да е направо опасно ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

о.к. доката се обзаведа ще чета тук и ще ми текат лигите, мноого кофти проблем с този моя размер 18-ки, няма гуми, а ако се намерят 4бр са колкото една джипка сега търся едновременно или 4 бр. 18-ки гуми или 16-ки джанти ( за тях поне гуми дал господ)
        LZ1PER

Коментар

Добре де а кажете каде ще се кара да знам.
          Ако е Младост или не знам за коя писта пишеше Соти да не идвам от 60км.
          Ако се кара Лозен към Ихтиман и не ви пречИм да дойда и аз а

Коментар

Markan-e, защо така даваш заден от прекрасното маршрутче което си начертал? Аз лично съм за него!

Коментар

ПИНЦИ

колеги,моля нека да е с по малко асфалт и да не забравяме,че е празник та ако мозе и да е по кратко маршрутчето а?а колегата с лошите гуми да не се притеснява,нали все трябва да има първи път)),а между другото нямам навигатор така че мястото е свободно,но екстрите са ограничени)
              ПАВКО
              0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident
                а колегата с лошите гуми да не се притеснява,нали все трябва да има първи път))
                Е това е приказка, ама няма да си прявя експерименти колегата "V93" е прав!

Първоначално публикуван от V93
                А с "мноооого кофти" може да е направо опасно ...
                LZ1PER

Коментар

Пепи ти с летни гуми за асвалт ли си.

Коментар

Последно къде, че ако е по-близко ми се идва
                    sigpic УАЗ-452

Коментар

Утре,неделя от 10.00часа на бензиностанцията на OMV на разклона за Панчарево.От там някъде из Лозен Планина(близичко е,споко )и до към 16-17часа макс.се прибираме.ОК???
                      Там има и тежки трасета,но доколкото си спомням,могат да се заобиколят,така че с лоши гуми не е невъзможно,но ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ ВНИМАВА
                      Да се чувстват поканени всички любители на кално-снежния адреналин
                      Марканееееее,идваййй!!!Нема да пречиш,споко,ако закъсаш КЕ те дръпам
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                        Утре,неделя от 10.00часа на бензиностанцията на OMV на разклона за Панчарево.От там някъде из Лозен Планина(близичко е,споко )и до към 16-17часа макс.се прибираме.ОК???
                        Там има и тежки трасета,но доколкото си спомням,могат да се заобиколят,така че с лоши гуми не е невъзможно,но ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ ВНИМАВА
                        Да се чувстват поканени всички любители на кално-снежния адреналин
                        Марканееееее,идваййй!!!Нема да пречиш,споко,ако закъсаш КЕ те дръпам

Мдааа що ли не спретнат едно кално полигонче отсам околовръстното та да им падне сърце на място на нЕкои другари ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                          Markan-e, защо така даваш заден от прекрасното маршрутче което си начертал? Аз лично съм за него!
                          Алекс и мене ме кефеше ама от известно време все при нас караме та викам да не им троша хатъра.
                          Дано не е прав вожда ОТИ вика че и кафито НЕМА да ми се расипе по Лозен планина.
                          Аре да караме па като падне 60см. СНЕГ ке го караме по моя идея.
                          Не се дървим че като знам CJ_7 преди 4 дена караха около 400км. черно а и пиха колкото мене малко ми е неудобно да ги изнудвам.

Коментар

Не се дървим че като знам CJ_7 преди 4 дена караха около 400км. черно а и пиха колкото мене малко ми е неудобно да ги изнудвам.
                            К'во съм изпуснал
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                              Алекс нали има два специални етапа(вече гледам Дакар) които без лебедка ще е трудно да ги качиме та викам да има масовост.
                              Добре че на мене Самурая ми е подготвен за амазонските джунгли та не ми пука.
                              Ти с твоя камион КЕ береш ядове ма ела бе.
                              КЕ ми е приятно да ти помагам ПА и да си ДУМАМЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                                К'во съм изпуснал
                                НОВА ГОДИНА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X