Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За неделя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Понеже тая вечер съм на х.Мечит ако има организация за утре ми се обадете по телефона.

Коментар

момчета кажете наистина как стоят нещата за утре и али евентуалон някой няма желание да се разберем някъде да се видим преди да се ходи към сборнният пункт??

Коментар

Първоначално публикуван от markan
        Понеже тая вечер съм на х.Мечит ако има организация за утре ми се обадете по телефона.
        За най-голямо мое съжаление утре ще трябва да прескоча.
        При днешната "изненадваща" разходка разпарцалосаните ми селенови втулки на задните носачи май се довършиха съвсем и започна много яко блъскане при всяко поклащане и пробуксуване.
        Надявам се през седмицата да реша въпроса и да съм на линия за следващия уикенд.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Момци, утре ще ходите ли някъде и ако не е тайна къде и кога ще се сбирате
          NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
          Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Да, чакам основната група да се върне от планината и да решиме какво ще правиме утре.
            Има идея да се събираме около 10 00 ч. пред сервиза и да тръгваме в посока Самоков.
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
              Има идея да се събираме около 10 00 ч. пред сервиза и да тръгваме в посока Самоков.
              Като се засъбирате в 10, до 11 и кусур я тръгнете, я не. А Маркан предлага по-дълъг маршрут, с тръгване поне в 11 от Самоков.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Утре срещата е пред ОМV на широката част между бояна и околовръстен път в 9.30 час. Моля всички които идват да се съобразят с часа на събиране и да бъдат точни. Тел. за контакти
                0888 472 226 Goldy .
                LZ1VMH

Коментар

Дам......изключително ми е интересно как аз ще стигна до там. Е.....благодаря все пак!

ЕДИТ: и да правите снимки ей!!

Благодарско на ninja_1

Коментар

Егати перфектната разходка спретнахме днеска. Благодарности на markan за нестандартния маршрут и тоновете кал който ни бе подготвил. Thanks на всички участници дето така помагаха и ни подкрепяха когато се окопавахме до уши. Ако някой от тези дето имаха фото-апарати качат снимки, ще се види какви неповторимо красиви места посетихме.
                    Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Първоначално публикуван от mihailkurkiev
                      Егати перфектната разходка спретнахме днеска. Благодарности на markan за нестандартния маршрут и тоновете кал който ни бе подготвил. Thanks на всички участници дето така помагаха и ни подкрепяха когато се окопавахме до уши.
                      Случайно да са те споходили мисли за смяна на АТ-та с МТ?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Случайно да са те споходили мисли за смяна на АТ-та с МТ?
                        По принцип ми се въртят такива идей, но засега се опитвам да степенувам важността на нещата, а като че ли сегашните ми гуми могат да послужат още малко... (или поне ми се иска). Ти нали си също с АТ гуми?? Да не би да си взел решението за подмяна?!?!

Коментар

Първоначално публикуван от mihailkurkiev
                          Ти нали си също с АТ гуми?? Да не би да си взел решението за подмяна?!?!

Отговорът е тук
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Хареса ми тая разходка.Започна се от мотопистата ама там беше за малко.

После към с.Доспей и се започна.

Каквото и да се говори мен Паджерото е доста сериозен Автомобил.

Първото теглене започна .

Докато вадехме Тойотата Кико се чудеше каде да се зарови ма не успя -баси Паджерото.

От тука тръгнахме по едно пътче направено от джуганите.

И стана тапата .От срам и снимката не се отвори цялата.

Са вече требеше да влезе в действие японската сила та нещата да си дойдат на място. Соти А

Егати недоверието виждам в тоя поглед.

Зора беше докато накараме Киата да тръгне към скакалеца а не той към нея.

Биваше си го пътя а и другия Самурай.

А ПА за тая газка отдолу вече се чудИм каде да и търся път дето да я спре. А бе знам едно маршрутче ама требе да го пратя сам там.

Ха ха -и сам да сам у трамвайо па че се бутам.

По трасето.

А ето и малко картички .

Е това е от мен.

Коментар

Браво Маркан, страхотен пътепис и страхотни Снимки (особено "картичките"), но тази страст към калта ме изумява, и аз като се разхождам газя кал (понякога много), но само ако се налага

Коментар

Ми то за да стигнеме до картичките първо требеше да минеме през калта .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X