Понеже тая вечер съм на х.Мечит ако има организация за утре ми се обадете по телефона.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

За неделя

Свий

X
- 

За най-голямо мое съжаление утре ще трябва да прескоча.Първоначално публикуван от markanПонеже тая вечер съм на х.Мечит ако има организация за утре ми се обадете по телефона.

При днешната "изненадваща" разходка разпарцалосаните ми селенови втулки на задните носачи май се довършиха съвсем и започна много яко блъскане при всяко поклащане и пробуксуване.
Надявам се през седмицата да реша въпроса и да съм на линия за следващия уикенд.Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

Егати перфектната разходка спретнахме днеска. Благодарности на markan за нестандартния маршрут и тоновете кал който ни бе подготвил. Thanks на всички участници дето така помагаха и ни подкрепяха когато се окопавахме до уши. Ако някой от тези дето имаха фото-апарати качат снимки, ще се види какви неповторимо красиви места посетихме.NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000
Коментар
 - 

Случайно да са те споходили мисли за смяна на АТ-та с МТ?Първоначално публикуван от mihailkurkievЕгати перфектната разходка спретнахме днеска. Благодарности на markan за нестандартния маршрут и тоновете кал който ни бе подготвил. Thanks на всички участници дето така помагаха и ни подкрепяха когато се окопавахме до уши.

Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

По принцип ми се въртят такива идей, но засега се опитвам да степенувам важността на нещата, а като че ли сегашните ми гуми могат да послужат още малко... (или поне ми се иска). Ти нали си също с АТ гуми?? Да не би да си взел решението за подмяна?!?!Случайно да са те споходили мисли за смяна на АТ-та с МТ?NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от mihailkurkievТи нали си също с АТ гуми?? Да не би да си взел решението за подмяна?!?!
Отговорът е тук

Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

Хареса ми тая разходка.Започна се от мотопистата ама там беше за малко.

После към с.Доспей и се започна.

Каквото и да се говори мен Паджерото е доста сериозен Автомобил.

Първото теглене започна .
Докато вадехме Тойотата Кико се чудеше каде да се зарови ма не успя -баси Паджерото.

От тука тръгнахме по едно пътче направено от джуганите.

И стана тапата .От срам и снимката не се отвори цялата.

Са вече требеше да влезе в действие японската сила та нещата да си дойдат на място.
 Соти А 

Егати недоверието виждам в тоя поглед.

Зора беше докато накараме Киата да тръгне към скакалеца а не той към нея.

Биваше си го пътя а и другия Самурай.

А ПА за тая газка отдолу вече се чудИм каде да и търся път дето да я спре.
 А бе знам едно маршрутче ама требе да го пратя сам там. 

Ха ха -и сам да сам у трамвайо па че се бутам.

По трасето.
А ето и малко картички .
Е това е от мен.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар