Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще караме ли след състезанието?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А, те тези думи трябва да ги цитираме на Стефан за спора за масата и мощността на джипа... Щот едното няма общо с другото както сте видяли
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      А, те тези думи трябва да ги цитираме на Стефан за спора за масата и мощността на джипа... Щот едното няма общо с другото както сте видяли
      Давай да отваряме бързо нова тема и да се почва
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Абе к`ва нова тема, трябваше да го заведете там, както и Kinex беше - тамън да сравни тежък но енергонаситен джип с лек но слаб
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Искаш Чибурашка да изглежда по проходима от колкото е
          Никва интрига няма в тва.
          Според мен наи добрия тунинг е Ауди РС4 маскирано като 1.9тди. Семеино комби с лепенка на задния джам "бебе в колата"

Коментар

Ти пък, в Москва има Москвич Алеко с двигател и трансмисия от RS4...
            Те там е истинския тунинг

Коментар

На Алекото и двигател от Миг29 да му сложат пак си е Алеко.
              Между другото Дима Грандовете закъсват и имат куки

Коментар

И моя се сдоби с кука няколко дни преди да го продам... С нейна помощ додеглих едно Диско от Казанлък до София
                Закъсва разбира се, ама на други места от Самураите. Те пък закъсват на други места от Грандовете...Това е цялата работа...

Коментар

Всички птички могат да летят
                  само едричките не.
                  Утре ще пусна това което успях да снимам че ми се приспа.

Коментар

Винаги има къде да се закъса. Аз закъсах на абсолютно сух терен пред входната врата на Асен Василев оня ден и неще да се върне назад гадния джип и това е. Слизам включвам хъбовете и пак неще. Асен вика не върти предния мост. Тогава му извадих буталата и някак си се върна (то беше малко стръмно, добре че не им съборих оградата). И като се изнервих и си викам даде фира нещо по предното и от там викам мама ти да *** и като му дадох целата газ на пресния асвалт неколко пъти и явно се е наместило онова дето не е включило и почна веднага да остава по 4 черни яки черти. Как не счупих раздатката не знам. Ама направо бех побеснел и се изнервих и сега до като го пиша.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

леле Йори, направо си те представям, как си го настъпвал, влезе ли педала за газта в ламарината?
                      no signature no problems

Коментар

Не в ламарината, в алуминия бре

Коментар

лошо там потъва по-лесно, а на Йори десния крак му е тежък.
                          no signature no problems

Коментар

Не потъва щото профилите зад трите милиметра алуминиева ламарина са по 25мм дебели и зад тях има още 2мм алуминиева ламарина. Ако не ми бяха толкова меки задните ресори сигурно щеше да се вдигне предницата. Още не мога да си обясня защо не се счупи нищо по трансмисията.

Коментар

според мен си бил много близко до 800-те % преусигоряване на раздатката
                              no signature no problems

Коментар

Като знам колко ми е мътъв мотора надали съм прескочил и 400%

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X