тази информация е от тук http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6671
Абе Бистрица не знаете ли къде е и ли ви трябва покана като за сватба стигате Бистрица и се ослушвате за рев на двигатели писклив глас на някоя водеща мирис на скара и Бира и там е старта
ако речете да направим една неформална среща ... мисля няма да е зле. Ако искате ще съм независимата страна в бЕгането .. кой кого.
Въпреки че за съжаление няма да успея да си сменя гумите на Диското и ще съм от зрителите май ..
ако речете да направим една неформална среща ... мисля няма да е зле. Ако искате ще съм независимата страна в бЕгането .. кой кого.
Въпреки че за съжаление няма да успея да си сменя гумите на Диското и ще съм от зрителите май ..
Ела при мене за ''куфар'',ние сме двама(за сега) с Асен-Навигатора Ейййй,страшен навигатор си имам,отвсякъде ме прекарва Мисля да го изненадам тия дни с нЕкоя дълбока кал,да поплува...
мислех да си сложа зимните гуми - Фулда Юкон, след кратка визитация на Голди днес ... май това е верния избор.
Просто май няма да мога да ги сложа преди края на седмицата ...
сега съм със Вранглер М+С добри са ама са си пистарки.
Ела при мене за ''куфар'',ние сме двама(за сега) с Асен-Навигатора Ейййй,страшен навигатор си имам,отвсякъде ме прекарва Мисля да го изненадам тия дни с нЕкоя дълбока кал,да поплува...
Тцтц - Чувствам се полЪскан . А гледай да не удавим чибуратора, аз съм лесен Ей, ще ги скъсаме тея
Коментар