Гледам че тая канавка всички я заобикаляме от ляво Само Йори караше в нея. А някои мина ли я по средата.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Ще караме ли след състезанието?

Свий

X
- 

Айде да се видиш на кино (36 МВ).Първоначално публикуван от kinexЕ тая разходка вече ми хареса.

Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

V93
мдаам .. Диското верно щеше да се рендоса качествено - засега минава само с едно пастиране. Иначе съм сигурен, че щеше да издрапа. Дано не съм изглеждал жалък в очите на колегите, гледах под какъв ъгъл да сляза в Рио де Лайнаре 3 .. и се кандърдисах, ама се оказа, че зад мен един бял Рейндж се пробва да се прави на жаба (в горната част от която дойдохме в дясно има проход между дърветата, но там има и трева с "камъчета" и водица под тях). Сметнах, че като съм най-близо е редно да помогна, извадих въже (за срамо - полиетиленово) и още на първия втори напън сдаде багажа без резултат
 После дойде онова дет уж работело на 3/6 цилиндъра и без много да му мисли го издърпа. След това на "Алеята на сърдитите баби" немаше никакви грижи, само няколко грама лак по-малко. Така, че засега планирам похода (21-22) да го направя с една Нива или с един 4х4 пикап.

Коментар
 - 

Няма причина да не издрапа. Като изключим онова място, където двете части на пътя бяха на 2 нива и още 1 подобно, други тежки места нямаше.Първоначално публикуван от SlickV93
мдаам .. Диското верно щеше да се рендоса качествено - засега минава само с едно пастиране. Иначе съм сигурен, че щеше да издрапа. Дано не съм изглеждал жалък в очите на колегите, гледах под какъв ъгъл да сляза в Рио де Лайнаре 3 ..
Виж, клони имаше, колкото искаш. И от тях спасение нямаше. Освен ако някой върви пред тебе с моторен трион да ги подстригва

Пък Диското си е широчко ...
Иначе не мисля, че има от какво да се притесняваш. Естествено, че ще гледаш под какъв ъгъл да слезеш към препятствие. Тъпото ще е да не го направиш. Още по-тъпо ще е да се бухнеш слепешката в препятствие, за което имаш съмнения, че няма да можеш да минеш, само и само да не би някой да ти се смее.
Всяка джипка си има своите особености и отраничения, наложени от размерите й. Като си дълъг, винаги ще имаш проблеми при преминаване на места, подобни на онази вада.Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

Беше много яко и двата дена.
   Благодаря за хубавите снимки. А ако някой е снимал  бялото Самурайче моля да ги качи във форума или да ни ги прати на icofresh@gmail.com

Коментар
 - 

аз се изядох от яд
първо затънах както описа колегата Slick
след това преминах през голямата кал
обаче след това спрях на бензиностанцията да заредя
и след това съм изпуснал къде сте тръгнали по черният път
та се мъчих да ви догоня, чак до Ковачевци
и там ми стана ясно, че няма да ви намеря
естествено ви срещанх на връщане
обаче бях с детето и трябваше да се прибирам
сега като гледам снимките още повече ме е яд
и аз като колегата с диското имам вече едно на ум
и за другият път свестно въже и радиостанцияLR RR Classic VM2.5
Коментар
 - 

в това нали нямаше подтекст за въжето-което-Не-свърши-работа?Първоначално публикуван от Yordan KolevИ гледай да не вземеш станция от метро, че често ще ти се явява безмислена.Първоначално публикуван от hf hpeи аз като колегата с диското имам вече едно на ум
и за другият път свестно въже и радиостанция
Въжето хич не беше от Метро, а и съм го ползвал преди това за подобни случаи, може просто да му е дошло времето. Въпреки това си взимам поука и смятам да се обзаведа с колани.
Коментар
 - 

да ти кажа честно баш за това си мисляПървоначално публикуван от Slick...в това нали нямаше подтекст за въжето-което-Не-свърши-работа?
Въжето хич не беше от Метро, а и съм го ползвал преди това за подобни случаи, може просто да му е дошло времето. Въпреки това си взимам поука и смятам да се обзаведа с колани.
това въже за дърпането на лека кола по асфалт става
но определено не става за дърпането на 2 тона заседнал джипLR RR Classic VM2.5
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар