Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще караме ли след състезанието?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Slick
    в това нали нямаше подтекст за въжето-което-Не-свърши-работа?
    Въжето хич не беше от Метро, а и съм го ползвал преди това за подобни случаи, може просто да му е дошло времето. Въпреки това си взимам поука и смятам да се обзаведа с колани.
    Нямам представа за какво въже става въпрос, явно съм пропуснал ситуацията.

А ако искате яки или по точно правилните въжета отивате при Голди и си взимате. Бас ловя, че не можете да ги скъсате.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
      Първоначално публикуван от Slick
      в това нали нямаше подтекст за въжето-което-Не-свърши-работа?
      Въжето хич не беше от Метро, а и съм го ползвал преди това за подобни случаи, може просто да му е дошло времето. Въпреки това си взимам поука и смятам да се обзаведа с колани.
      Нямам представа за какво въже става въпрос, явно съм пропуснал ситуацията.

А ако искате яки или по точно правилните въжета отивате при Голди и си взимате. Бас ловя, че не можете да ги скъсате.

Вярно е !!!
      LZ1VMH

Коментар

А бе, среднощните офроудъри. Що никой не казва нищо за нощните ви приключения? Kinex само се похвали, че сте намерили някаква голяма кал и толкова.
        Я си признайте какви сте ги вършили!
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Yori - ние бехме от високо и Ви наблюдавахме със завист как се валяте там из РЛ-3, колегата с белия РР реши че и той иска ... и така
          малко предсрочно зарови муцуната. Остави друго не знам дали видя той ама имаше една мнооого прилична кУечка дето искаше да му се вгражда в радиатора. Ама овреме я изскубахме ... почти толко експресно колкото скъсахме и въжето за простора.
          Я да питам .. а ролка за колани от лека кола .. дължина 12 м. може ли да станат за нещо или ?

Влади ще те посетя скоростно за нови ластици.

Коментар

Re: колани

Първоначално публикуван от dhx
            има едни колани от тирове дет се стега товар.... до 40 тона...
            давате на сарач да ги подгџне от двата края....
            слагаш шекели и готово.....
            па ги скъсай.....
            Нещо подобно скъсахме.
            Колан за обесопасяване на товари при тировете. Че беше и на два ката.
            Само че такъв 40тона не съм виждал. Наи здравия които съм виждал е 10тона 12метра широк е 20см и струва около хиляда лева. Използват се в строителството.
            Някои може ли да предположи колко тона трябва да издържа въжето за да измъкне Гранда(1900кг) след като му се забият мостовете в земята. Незнам дали забелязахте разликата в звукът на лебетката при мен и при Чавдар.

Коментар

след поста на kinex .. ясно по въпроса за коланите от кола.
              Най-много да си простирам гащите на тях .. или да дърпам някоя друга аварирала кошница.
              А за предположението за килата/тоновете ..
              тези колани служат за обезопасяване на товари до ... тона - това е едно а да дрЪпаш нещо си е друго .. предполагам че усилието е било до един път и половина теглото на колата. (не ме питайте как съм го изчислил .. на )

Коментар

LZ1VMH

Коментар

LZ1VMH

Коментар

Тия снимки са от мероприятие дето съм го пропуснал май.

Коментар

[img][/img]
                      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                        Тия снимки са от мероприятие дето съм го пропуснал май.
                        LZ1VMH

Коментар

Време е Соти да слага тръби отпред, тия пласмасарки много ги губи...
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ъжето се къса не защото автомобила тежи Н-тона или щото мостовете са му заровени в калта, а защото не може тия 1900кг /въобще не е много за джип/ не могат за стотни от секундата да се поместят и да достигнат скоростта с която се движи "влекача" /
                            тоя дето е дърпал е пробвал със засилка, а коланите за такова теглене трябва да са еластични.../

по "Митбъстърс" демонстрираха как стара полицейска кола къса стоманено въже 10тона, вместо да й се откъсне задния мост /като по филмите/ Тука случая е същия - само че ускорението е отрицателно /колата не може да спре "на място" като я дръпне въжето.../
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              Време е Соти да слага тръби отпред, тия пласмасарки много ги губи...
                              Почваме ги

Коментар

Само да ви осветля:на последната снимка,3-4 човека ''помогнаха'' на Самурайчето да издрапа баирчето...милимунда не му достигаше За сметка на което то си минаваше през блато-торфа без абсолютно никакви проблеми А на предпоследната се кефя,колко ми е кална джантата...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X