Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще караме ли след състезанието?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте!
    Ние (двете лади) ще сме на площада на бистртица в 10:30 и от там на състезанието да погледаме. След това мислим да си направим разходка с цър-пър....Може да се засечем с някой познати физиономий и да си изкараме един готин ден. .....Чао от нас за сега!

Коментар

А бегането кога ще се извършва? В събота или в неделя(май в неделяа?) питам не за др ами, за да знам дали ще мога да гледам как бягате за лебедка или въженце
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Бегахме се та се скъсахме малии само какво бегане оп копане настана ама Нинджата да разкаже че нещо и липса даже му направихме тоест тунинг де Соти даваи излеи си душата в ода за "Новото блато над Железница "
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Документирано от неделята след ......

Соти ето тука е , лекинко се строши сервера затова ето новия адрес : http://www.bgspeleo.net/Snimki%20-%2...ca%2015102006/

Коментар

Малиии, Кога се върна,кога си го пуснал вече Мите,страшни снимки и филмчета си направил...и някак много бързо се отварят...А повечето даже не съм разбрал,кога си ги снимал...Еееее,поздравления
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа
              Бегахме се та се скъсахме малии само какво бегане оп копане настана ама Нинджата да разкаже че нещо и липса даже му направихме тоест тунинг де Соти даваи излеи си душата в ода за "Новото блато над Железница "
              Мдаааа,дали да ни си отворим нова темичка?И заглавие си измислил вече... Аааа,липсата...може и без нея Ей ся Йори ша направи друга...

Коментар

Благодаря за снимките и клипчетата. Браво на фотографа
                SUZUKI SAMURAI
                http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Май нашите пътешествия бяха далеч по хубави от състезанието!
                  LZ1VMH

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/G...5.%2010.%2006/

Това са снимки от нашите средношни разходки.
                    Смятам да пусна тема "нощни разходки" защото вече не ни се отдава да се върнеме преди 11 ч вечерта.
                    LZ1VMH

Коментар

Значи, ако си бях останал само със състезанието, щях да си умра от яд, че съм пропилял такъв хубав ден. Не искам да обиждам никого, ама за мен това състезание беше пълна скука и повече неща от този тип не ми се гледат. Не че нещо състезателите не са се старали. Ами просто ми се струва доста неестествено да гледам джипки с лебедки, кални гуми и т.н. да връткат обиколки, правейки се на Ф1 или нещо такова. Джипките не са за писти, пък били те и затревени!

С разходката обаче компенсирахме.

Още с началото на обиколката, дет се вика "от съблекалнята" получих гол.
                      Асенчо много напираше да покаже на Йори "една хубава кал" и цялата група се запъти "само да погледне". При преминаването на вадата дългата база си каза тежката дума, задната ми броня легна на брега, задните гуми станаха на водно колело и ... се наложи Голди да ме дърпа. И за пълна излагация - пак с неговото въже. Не че моето не си беше в туулбокса, ама шибаната броня пак се беше подвила нагоре и беше блокирала вратата на баганика.

Както и да е. Снимки от моето засядане и изваждане нямам и ще разчитам на навигатора на Голди да получа такива.

За сметка на това имам малко кадри от "хубавата кал":

Една затънала жълта УАЗ-ка:

Това е клипчето

И един печен Самурай

Това му е киното на него

След горното каляне разходката започна така (за ужас на многото пешеходни туристи между Бистрица и Железница):

После (маалко нещо в БГ-стил) групата се пораздели поради различия във възгледите. Ние с Йори хванахме планина, пък останалите се засилиха май да търсят някое дере с повечко кал

Качихме се на височко, но в един момент опряхме на доста камънаци

и решихме, че ще е по-умно да се върнем.

След което беше установена връзка с групата и предприети действия по присъединяване:

Групата беше намерена въпреки опитите на Соти да ни прати за зелен хайвер с указания за завои в грешната посока

После поехме в колона

Като походът периодично бе прекъсван от мераците на колегите с жълтата УАЗ-ка да се мятат в дълбоките коловози

Не знам дали имат представа колко благословии отнесоха ...

Маршрутчето беше интересно

Докато не стана съвсем интересно, когато стигнахме до мястото, където "Г-то се окопа"

Голди хубаво ми разправяше "Минаваш без проблем, стига да караш отгоре и да не влезеш в коловоза", ама пусто като имаше един участък, в който място да се мине отгоре просто нямаше достатъчно, а "коловозът" си беше по-скоро нещо като напоителен канал.
                      Който беше достатъчно тесен да мине покрай него или който имаше джипка способна да сбори това препятствие - мина. Някои просто не можахме ...

Първо по корем залегна Гранда на kinex. Сума ти време беше загубено в разсъждения как да се извади и опити това да бъде направено с дърпане от друга джипка. Соти с ентусиазъм се пробва да дръпне заседналия Гранд напред

но ЧИбурашка не можа да го помръдне дори и на сантиметър.

После беше направен опит от лудата жълта УАЗ-ка, но той приключи бързо с един скъсан колан.
                      Накрая се стигна до мъдрото заключение, че "Тая работа, без оная (т.е. без лебедка) няма да стане" и със задачата се зае "Паджеро"-то

и Гранда беше изваден.

След което, естествено, дойде моят ред. За съжаление, междувременно се беше стъмнило, поради което не беше възможно представлението да бъде заснето на видео

Но и аз си заорах качествено

и отново лебедката на "Паджерото" в действие

После разходката продължи. В един момент почти така, както и започна - някой води нанякъде, ама не се знае къде е водачът, а половината джипки зачезнаха ...

Имаше и още 1-2 "засади", но при тях имаше и мегдан да се кара през храсталака, така че бяха преминати без проблеми. Снимки там май вече никой не се сети да прави.

Като излязохме на хасфалта, се оказа, че част от групата напира да продължава с нощни разходки, само че аз трябваше вече да се оттегля.

П.П. Ако колегата Slick има колебания дали е постъпил разумно, като се отказа да подкара новичкото Диско из гората, картинката отдолу би трябвало да му даде отговор:

[/url]
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-08-17, 12:32.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Време е да си сложиш лебедката.
                        Ще вземе да хване мухъл.
                        LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                          Време е да си сложиш лебедката.
                          Ще вземе да хване мухъл.
                          Аман от спедитори!!!

Как да сложа лебедката, като го няма още окачването. Нали ще заровя нос и вместо да реша проблем - ще си създам по-голям, щото ще ора на места, където иначе бих минал.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

А снимките от събота Там имаше повече екшън и по-малко каране
                            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                              А снимките от събота Там имаше повече екшън и по-малко каране
                              Мда,а Васко и Голди направиха чудеса с лебедките А някой снима ли белия Самурай в блатото?

Коментар

Е тая разходка вече ми хареса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X