Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Вземи си и ти един лакей да те снима и тебе и после качи снимки-ако има какво да се види на тях.
    Последно редактирано от zzlatev; 19-01-09, 21:00. Причина: спам
    LZ1NBN

Коментар

Неичо е добро момче , познавам го просто иска да е полезен на всички , за другото имаш основание , не трябва да се доказваме по такъв начин , прав си

с уважение Юли
      Последно редактирано от zzlatev; 19-01-09, 21:01.
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Хаха ГОЛЯМОТО ХРАНЕНЕ 2009' кому са нужни скандали в темите за каране? та нали имаше някъде из форума раздел за целта
        ПП. все така става след разходките с толкова големи групи напоследък..

КОЛЕГИ МОЛЯ НЕ СЪЗДАВАЙТЕ НЕГАТИВНИ ВПЕчАТЛЕНИЯ ЗА РАЗХОДКИТЕ чЕ ХОРАТА СЪВСЕМ щЕ СПРАТ ДА ГИ ОБЯВАВАТ... КАКТО МНОГО ВЕчЕ НАПРАВИХА...
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
          Хаха ГОЛЯМОТО ХРАНЕНЕ 2009' кому са нужни скандали в темите за каране? та нали имаше някъде из форума раздел за целта
          ПП. все така става след разходките с толкова големи групи напоследък..

КОЛЕГИ МОЛЯ НЕ СЪЗДАВАЙТЕ НЕГАТИВНИ ВПЕчАТЛЕНИЯ ЗА РАЗХОДКИТЕ чЕ ХОРАТА СЪВСЕМ щЕ СПРАТ ДА ГИ ОБЯВАВАТ... КАКТО МНОГО ВЕчЕ НАПРАВИХА...
          прав си , има хора дето се исхвърлят и так омаловажават останалите , това мисля че не е начин на доказване , за мен няма наи карач и наи джипка , а има хора които искат просто да се забавляват
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Много Ви моля да спазвате добрият тон.

Лични нападки и обиди не се и няма да се толерират тук !

Разбирам ,че в една разходка с повече участници винаги има различни мнения,
            затова когато не ви допадне някой просто не си "играйте" повече с него

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              Неичо е добро момче , познавам го просто иска да е полезен на всички , за другото имаш основание , не трябва да се доказваме по такъв начин , прав си

с уважение Юли
              Юлка, аз нямам нищо против Нейчо, нека не ме разбира погрешно. А цялата история започна така, карам си аз, а господинът започна да дава само идеи, още от миналата разходка колко години, за да мога да карам като него, а аз не искам да карам като него. После почна да ми прави някакви забележки, след това за какво съм ставал и аз го помолих да не говори с мен.Тръгнахме да караме и на едно място спря слиза и идава при мен и ми разправя я да караш назад, че си ми неприятен. Та точно тогава трябва да се благодари на Ети и на Ицо Фреша. Кои е той, че да казва кой каде да кара, какво да прави и тем подобни. И пак повтарям, че всички сме равни навсякаде, аз не деля хората.
              Последно редактирано от zzlatev; 19-01-09, 21:05.

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                Юлка аз нямам нищо против Неичо,нека неме разбира погрешно.А цялата история започна така карам си аз а господинът започна да дава само идеи,още от миналата разходка колко години за да мога да карам като него,а аз не искам да карам като него.После почна да ми прави някакви забележки,след това за какво съм ставал и аз го помолих да не говори с мен.Тръгнахме да караме и на едно място спря слиза и идава при мен и ми разправя я да караш на зад че си ми неприятен.Та точно тогава трябва да се благодари на Ети и на Ицо Фреша.Кои е тои че да казва кои каде да кара какво да прави и тем подобни.И пак повтарям че всички сме равни навсякаде аз не деля хората.
                причините са ти напълно основателни , за голямо съжаление

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                  Благодаря на всички за хубавата разходка. За съжаление бяхме доста коли (13 на брой) и съответно разходката беше трудна и леко разтеглива. Малко след Плана се включиха и хората от Самоков с дейното участие на Румен (който и стана водач).
                  Румен ни вкара в едни деренца и след малко ни изкара. Мисля, че направи правилно. Просто групата беше голяма и трудно подвижна.
                  Относно гумите съм доволен. Вървят наравно с тракторките...
                  Очакваме снимки. Аз бях в почивка и имам съвсем малко.
                  е това трябваше да се напише още от самото начало, а не да се мерят сили чрез компютъра в интернет. Дайте да се държим като зрели хора. Много съйалявам, че не бях с вас, но нямаше как бях на работа дневна, графика си е график и така.

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                  Айде бе бехте докарали На Лукойла да ги бехте докарали там сте си чакали само
                  е уговорката пържо беше за над Говедарци, а и мар6рута беше направен и щеше да е доста по интересно и нямаше да има мнения от сорта "това хард ли беше". Хората, които са били над говедарци са били с машини само за тестове и шоу така, че.

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                  Не са стигнали иначе са щели да дойдат
                  не са искали, ние много добре знаем че при нас е достя по-добре за това дето трябваше да стане, има много по-добри терени за офр. и затова целта беше да доиде групата направо тук, че половин ден не е достатъчен
                  http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1288641910

Коментар

Първоначално публикуван от vankata__098 Преглед на мнение
                    ...........не са искали, ние много добре знаем че при нас е достя по-добре за това дето трябваше да стане, има много по-добри терени за офр. и затова целта беше да доиде групата направо тук, че половин ден не е достатъчен
                    Може и да си прав,а относно местата около вас съм се убедил лично,що мислиш че се старая сека седмица да съм в района Обичам това място

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                      Ако колегите от Самоков карат пак натам да се оглеждат за моята лопата. Тя е червена и е забита до пътя в гората малко преди старото ракетно поделение(200-300м).

Значи незнам къде си я затрил лопатата ама там след каменното мостче я сваля от джипа и после някой викаше да я пребере и май я прибра някой.После пак ли я ползвахте?
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        Здравейте колеги,за мен деня беше много хубав,защото се запознах лично с много хора,който познавах от форума задочно.Видях интересни машини и техните прекрасни собственици.За това че на всичките не им е харесало,нормално е в такава голяма група.То човек има пет пръста на ръката и те не са еднакви ,та на всички да ни е еднакво добре.Съжалявам че на всички не им е харесало,няма как в снега за всички да е еднакво трудно,просто не мога да мина в хард места,щото отпред едвам пробива ме а отзад няма как да остане все толкова трудно щото замръзналия сняг когато го пробиеш вече не е преграда.До Рила не стигнах ме щото не ни стигна време./наша обща грешка,не правилна преценка,преди това обсъждах ме много във форума/Всеки от нас е дошъл да си прекара приятно и може сам да прецени в кой момент да си тръгне,без да се чувства задължен на останалите.Респект пред колегите от Дупница,много сте добри момчета.Лично аз скоро няма да участвам в разходки,машината ми се държи на магия и се нуждае от профилактика.Пък и нещата започват да стават като в републиканския шампионат,отначалото сме приятели и има много ентусиазъм а след това започва ме да се доказва ме,и да се получават дразги.Просто сравнението на машини произведени около1962г.,като моята и новите мощни двигатели и джипове е неумесно,никой хе ходи на формула с Москвич.И на нас с Газките ни се карат по-други неща но това ни е дереджето в момента и това кара ме.А колкото до проходимост всичко е въпрос на гуми,и най-добри са тези който ще си купиме след тези който кара ме.И да не се кара ме за глупости.
                        браво Румка, евала за хубавите думи

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                          Юлка аз нямам нищо против Неичо,нека неме разбира погрешно.А цялата история започна така карам си аз а господинът започна да дава само идеи,още от миналата разходка колко години за да мога да карам като него,а аз не искам да карам като него.После почна да ми прави някакви забележки,след това за какво съм ставал и аз го помолих да не говори с мен.Тръгнахме да караме и на едно място спря слиза и идава при мен и ми разправя я да караш на зад че си ми неприятен.Та точно тогава трябва да се благодари на Ети и на Ицо Фреша.Кои е тои че да казва кои каде да кара какво да прави и тем подобни.И пак повтарям че всички сме равни навсякаде аз не деля хората.
                          Напълно те разбирам, и съм сигурен че има вариант в София да караш офф без да се засичате с въпросното лице. А относно обсъждането на тези случки във форума наистина е излишно и крайно неприятно. Имай си мнението за теб, разбрахме какво е станало. По-добре да запазим добрия тон и другия път ви пожелавам да се приберете само с положителни емоции. Ако искате заповядайте при нас да ви покажем как всички се каляме до коленете и се смеем като умопобъркани някой като закъса и почваме дружно да го вадим абе купон си е при нас

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                            Може и да си прав,а относно местата около вас съм се убедил лично,що мислиш че се старая сека седмица да съм в района Обичам това място
                            ясно колега, ако има и друго такова събиране, нека да е направо тук

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                              Напълно те разбирам, и съм сигурен че има вариант в София да караш офф без да се засичате с въпросното лице. А относно обсъждането на тези случки във форума наистина е излишно и крайно неприятно. Имай си мнението за теб, разбрахме какво е станало. По-добре да запазим добрия тон и другия път ви пожелавам да се приберете само с положителни емоции. Ако искате заповядайте при нас да ви покажем как всички се каляме до коленете и се смеем като умопобъркани някой като закъса и почваме дружно да го вадим абе купон си е при нас
                              Много си прав. Ами трябва някои път да се разберем и да дойдем.
                              Последно редактирано от zzlatev; 19-01-09, 20:36. Причина: правописни грешки

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                                Значи незнам къде си я затрил лопатата ама там след каменното мостче я сваля от джипа и после някой викаше да я пребере и май я прибра някой.После пак ли я ползвахте?
                                Да, пак я ползвахме преди поделението.
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X