Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Здравейте колеги,за мен деня беше много хубав,защото се запознах лично с много хора,който познавах от форума задочно.Видях интересни машини и техните прекрасни собственици.За това че на всичките не им е харесало,нормално е в такава голяма група.То човек има пет пръста на ръката и те не са еднакви ,та на всички да ни е еднакво добре.Съжалявам че на всички не им е харесало,няма как в снега за всички да е еднакво трудно,просто не мога да мина в хард места,щото отпред едвам пробива ме а отзад няма как да остане все толкова трудно щото замръзналия сняг когато го пробиеш вече не е преграда.До Рила не стигнах ме щото не ни стигна време./наша обща грешка,не правилна преценка,преди това обсъждах ме много във форума/Всеки от нас е дошъл да си прекара приятно и може сам да прецени в кой момент да си тръгне,без да се чувства задължен на останалите.Респект пред колегите от Дупница,много сте добри момчета.Лично аз скоро няма да участвам в разходки,машината ми се държи на магия и се нуждае от профилактика.Пък и нещата започват да стават като в републиканския шампионат,отначалото сме приятели и има много ентусиазъм а след това започва ме да се доказва ме,и да се получават дразги.Просто сравнението на машини произведени около1962г.,като моята и новите мощни двигатели и джипове е неумесно,никой хе ходи на формула с Москвич.И на нас с Газките ни се карат по-други неща но това ни е дереджето в момента и това кара ме.А колкото до проходимост всичко е въпрос на гуми,и най-добри са тези който ще си купиме след тези който кара ме.И да не се кара ме за глупости.

Коментар

Здравейте на всички.
      Аз съм доволен! Покарахме заедно. Запознах се с колеги от Самоков и Дупница. Времето беше хубаво.
      Дали е хард или софт е въпрос на гледна точка. Снега беше много гаден- твърда кора отгоре, която спира джипа и сух сняг, като пясък отдолу. Отделно на места имаше и навявания.Тъй като известно време аз разбивах мога да кажа, че беше трудно. Лакардиите за С-класите и голфовете ги забравете!!!
      При вида на 19-те джипа в Бистрица се отказахме от сериозни заигравания. И въпреки това 60-тина километра ги изминахме за 7 часа. Не знам дали имаше джип, който поне веднъж да не беше бутан( теглен).
      За следващата разходка до Враца ще трябва да се съобразите със скоростта на движение на колона по черно в зимни условия(под 10км/ч)
      Поздрави.
      Последно редактирано от Георги Василев; 19-01-09, 12:13.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Хубава разходка, колеги. Нейчо, много добри снимки! Съжалявам, че имах други ангажименти и не можах да се включа.
        Не знам защо за пореден път се случва големи мъже с претенции да си траят цял ден, а после да цапат темата с не дотам мъжествени подмятания. В крайна сметка като не те кефи - планини колкото щеш. Ако някой има ду.е и мисли, че може да организира и води такава група (такива коли с такива гуми) по-добре, на по-хард разходка защо не го направи. Така ще може да се докаже пред всички като лидер и хардаджия. Но само да се мрънка тук е малко... как да ви кажа... Прощавайте че и аз се включих в мацането, но не се сдържах.
        Такива сбирки са много ценни, за това, че се срещат много нови хора, дето иначе се знаем само по аватарите. Да се видим на живо, да се запознаем, да разменим някоя приказка, да си покажем джипките. Карането е бонус. А дали е хард или софт... който може да го премери да ми се обади. Другото е бла-бла и повече подхожда на дамите.
        Поздрави!
        LZ1GYY
        0898 436 956

Коментар

Здравейте отново.
          На мен изкарването ми хареса, благодаря на всички участници.
          А най-много благодаря на тез, които бутаха.
          Логично е при толкова много участници на някои да не им е по вкуса.
          Това което научих обаче вчера е, че ние градските люде, които само чат-пат събота и неделя излизаме да покараме , търсейки бягството от големия град, сме доста различни от колегите за които планината е ежедневие.
          Шапка Ви свалям - много сте печени.
          Това е лично мое мнение и не искам да ангажирам никой с него.
          Взирайки се в хората и машините след като се срещнахме двете групи, имах усещането че видиш ли - ето това са истинските балканджии.
          Съжалявам че не продължи разходката и към Рила, но следващия път ще се постараем да сме по-подготвени...
          А на тези които в момента си мислят - ебаси колко беше гадно вчера, мога да им кажа да се замислят, дали не е добре да се организират чат-пат такива разходки с повечко участници. Да се видим, да се запознаем, да споделим нови неща за машините и пр.
          Аз лично си направих изводите както за джипа, така и за себе си.
          Още веднъж благодаря на всички за компанията.
          Беше много приятно.
          Поздрави!
          VITARA, SAMURAI
          FIAT PANDA 4x4 CABRIO
          RENAULT ESPACE QUADRA
          ...и едно сивикче за града...

Коментар

Хъмм даа нека и аз доумацам темата за което се извинявам.Колеги нека не се караме излишно е само при вида на групата ми става ясно че за хард е трудно да се говори освен ако не се минат само 10км.О съвсем скромния си опит съм разбрал че повече от 6 машини в група подготвени за по сериозни заигравки си е мазохизъм,а ако има и дори само една с грешни гуми истава вечния прикачен инвентар от там следват разочерования и тн.Другото което забелязах някои се беше написал че някои си рекламирал гумите ами четете заглавието то в него си е написано че разходката е с тази цел които не иска не ходи.Замен всяка разходка е рекламна защово на всяка разходка виждам и научавам нещо опита се трупа с времето тогава разбираш за какво си готов ти имашината ти.Извинявам се за отклонението готина разходка браво колеги.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Винаги съм се стремял разходките да бъдат разходки, а не доказване на машини, гуми или шофьори. Не виждам, защо възниква някакъв вид надпревара и доказване на нещо си. Години наред съм се състезавал и не желая пак да участвам в такива. Просто искам тишина спокойствие и чист въздух по възможност с избрани от мен хора.
              Така, че ще помоля да не разваляме един цял ден изкаран заедно независимо дали ни харесва или не.
              Състезанията са в друга тема.
              Е, как точно ти се опитваш да се изтъкваш, да доказваш с какви гуми си, че нашите не ставали за нищо. Второ колко години стаж ми трябвали за да съм карал като теб 10-15години, само че всеки си има свои начин на каране и си мисля че не си ти човека които да ми казва как да карам, какво да правя, какви гуми да си сложа, и най вече какво да говоря. Аз не съм от твоите лакеи които седят и те гледат в очите, за мен всички на пътя са равни. Аз не деля хората с които карам.
              Последно редактирано от zzlatev; 19-01-09, 20:57.

Коментар

Поздрави на всички,
                като цяло разходката беше много добра, а за трудността й всеки от участниците може да потвърди, вижте и снимковия материал.
                Прекрасни зимни условия, достатъчно различни возила и разбира се голям хъс за каране. Благодаря на Голди за срещата!
                Моля колегата, който ми даде манометъра за малко, да ми пише за да се разберем как да му го върна - благодарности.
                ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
                д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701

Коментар

Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнение
                  Поздрави на всички,
                  като цяло разходката беше много добра, а за трудността й всеки от участниците може да потвърди, вижте и снимковия материал.
                  Прекрасни зимни условия, достатъчно различни возила и разбира се голям хъс за каране. Благодаря на Голди за срещата!
                  Моля колегата, който ми даде манометъра за малко, да ми пише за да се разберем как да му го върна - благодарности.
                  Колега манометъра беше на Калин.Тои каза че ти го подарява и да не се притесняваш.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                    Колеги нека не се караме излишно е само при вида на групата ми става ясно че за хард е трудно да се говори освен ако не се минат само 10км.О.

по този въпрос е споделяно, тук пак ще спомена това кое е хард до сега несъм чел адекватно определение , хард думата за мен е толкова не определящао понятие , а на магистралата не можели да има хард знам едно, че постояно да парадира човек със независимо какво, е малко глупаво тук сме големи хора карането е елементорно нещо което го може всеки , и не ти е необходим кои знае какв опит

с уважение Юли
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

грозна история.........

вече няма да питам, защо не се появяват публични покани за разходки във форума

Коментар

не знам за разходката ама темата стана доста хард

Коментар

Ако колегите от Самоков карат пак натам да се оглеждат за моята лопата. Тя е червена и е забита до пътя в гората малко преди старото ракетно поделение(200-300м).

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                            Ако колегите от Самоков карат пак натам да се оглеждат за моята лопата. Тя е червена и е забита до пътя в гората малко преди старото ракетно поделение(200-300м).
                            Мда сещам се къде си я забравил, дано някой от самоковците я прибере, много добре седи като детайл от газката ти, а и работа върши.

Аз сега като гледах снимките, видях лопатата и се замислих ти дали си я прибра, след като откопавахме самурая.
                            Последно редактирано от Стоян Францов; 19-01-09, 12:35. Причина: ех, ако можех да пиша правилно .... мечти

Коментар

Не си я прибрах

Коментар

Жорка, не успях да ти благодаря за лопатата, т.е за риенето, ма сега ще го направя.
                                Благодаря!
                                А относно лопатата - съжалявам че си я забравил. Ебаси колко гадно прозвуча....
                                Както и да е - моля те кажи ми от къде да те снабдя с една такава /ако е същия цвят ще е перфектно/, да не развалим визията...
                                Пък следващия път като се закопаш - обещавам аз да съм копача.
                                Ако не ми съдействаш, ще получиш най-обикновен бел мисля че се казваше.
                                Поздрави!
                                VITARA, SAMURAI
                                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                                RENAULT ESPACE QUADRA
                                ...и едно сивикче за града...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X