Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хард разходка с тест на гуми SUPER SWAMPER "BOGGER" 18.01.09г.

Първоначално публикуван от niki76 Преглед на мнение
    Ако е във Враца .И аз съм там.
    Сега се чух с Врачанската група и в частност с Миро.
    Там ще ходиме на дата 25.01.09 г. Гответе се!
    LZ1VMH

Коментар

С нетърпение ще чакам да видя как ще се представят гумите!!!Защото мисля да взимам такива.

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
        С нетърпение ще чакам да видя как ще се представят гумите!!!Защото мисля да взимам такива.
        Ама точно такива ли
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Е може да не са такива щото според мен обикновенните мостове няма да издържат.Ама едни кугър 235/85/16 може

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
            Е може да не са такива щото според мен обикновенните мостове няма да издържат.Ама едни кугър 235/85/16 може

Ако не караш по асфалт е по-добре да вземеш тракторки.
            LZ1VMH

Коментар

Точно това се двуумим тракторки или кугър.Знам че с тракторки ще е по-проходим ама ще видим мое да пробам и нещо различно......

Коментар

Кугара,е световно призната гума,не трябва да я подценява ме.Тракторките са наша измишльотина/сиромах човек жив дявол/Тел .ми е 0898762122 -Румен.В неделя съм свободен,но тогава е 17 и ще ходя на София.Но мога да се обадя на на някой сериозни момчета да се съберат да покарат.На Цветан ако иска ще му дам текезесарката,ако ли не гумите за пробите с неговата.

Коментар

Трябва да има една разходка скоро и в самоков,защо не пробвате гумите там.Тракторки срещу Кугър
                  0885 297985,мтел-Радо
                  0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Давам предложение.
                    През Плана планина в посока Самоков със идеята да се срещнеме някъде в ниското и да продължиме в посока Говедарци или където ни заведат Румен и местните хора.
                    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                      Давам предложение.
                      През Плана планина в посока Самоков със идеята да се срещнеме някъде в ниското и да продължиме в посока Говедарци или където ни заведат Румен и местните хора.
                      Ако сте сигурни че ще идвате в посока Говедарци само кажете и ще се съберем групата и ще ви чакаме там да се присъединим ако може.

Коментар

Колега,разберете се в Говедарци и аз ще се обадя на Ванката за подробности към петък събота.Надявам се да се съберем хубава група.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                          Колега,разберете се в Говедарци и аз ще се обадя на Ванката за подробности към петък събота.Надявам се да се съберем хубава група.
                          Няма проблеми.Групата винаги е готова за оффроуд и всеки от форума е добре дошъл.Ти се разбери и с ванката и ще се организираме.

Коментар

Атака зе да става хубаво и снега ще се стопи и ще стане една разходка
                            0885 297985,мтел-Радо
                            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                              Имаше и едно предложение от Врачанската група за излет в тяхна посока. Миро, къде си. Всъшност тази разходка може да я направиме и на дата 25.01.09 г. с цел по добра организация.
                              Май нещо снощи съм испуснал,добре ,че има мобилни телефони!
                              Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                              Май много хора ще се откажат от спорта
                              Не е толкоз страшно,GOLDY е добър гид и винаги е готов да опъне една лебедка за нуждаещ се!
                              Весело и безаварийно забатачване,ще очаквам репортажа с нетърпение!
                              ОффРоуд Клуб БАЛКАН 4x4-Враца

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                                Атака зе да става хубаво и снега ще се стопи и ще стане една разходка
                                Тук всичко друго може да стане но не и снега да се стопи.Добре дошли са всички желаещи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X