Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФФ събиране в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Kaishin
    ей сега казаха "утре в цялата страна сняг" май няма да се събираме утре, но като се постопли и като ми дойде платформата ще направим една сбирка
    Обичам снега. Не ме плаши. Особено ако имам вярна компания.
    LZ1VMH

Коментар

имах пред вид за между градски сбирки

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
        имах пред вид за между градски сбирки
        Идеята е много готина. Можеме мераклийте да се събираме всеки уикенд на различни места и градове. По взаимна покана.
        LZ1VMH

Коментар

да и аз това имам пред вид, хем разнообразие , но надалеч мисля да го качвам на платформа моя

Коментар

еии небързайте с тия градове, че ще испусна Туко виж додете и към Враца а несъм готов... Е имам един ключ някъде от стария джип въпреки, че аз него мога да го възпламена и без ключ ама много ще го окалям ще осети новия собственик, че е ходило насам натам
            Аз мисла този месец да подкарвам ако е рекъл Господ!
            4ао
            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

ти си лесен с тва дизелче, аз като държа рекорда засега по горене ще ви чакам в Пловдив да се събираме докато не си взема платформата да го влача нагоре надоло

Коментар

Да бре братле, съчуствам ти, аз си мислех че аз "папкам" най-много...
                Как го правиш това с този двигател, все си мисля че може да е по-добре...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

пловдив тогава! И без тва вече си навътре с терените само да го направа...
                  Софианците също ще ги предумаме споко
                  4ао

Коментар

изпаритела трябва да се сменят мембраните сигурно, но за 1 път се занимавам с газ и вообще не ми се занимава дори, първото нещо дето направих беше да изхвърля плочката на газта че затваряше1/3 от потока, после километража се развали , днеска го оправих и пак засичам ама си сложих и спортния волан неска и под 100 не ще да върви

Коментар

• мое мнение е, че ако караш в земния път на бенз ще ти дава двойно икономия, но ти си знаеш най-добре!!!
                      4ао

Коментар

• Първоначално публикуван от Kaishin
                        изпаритела трябва да се сменят мембраните сигурно, но за 1 път се занимавам с газ и вообще не ми се занимава дори, първото нещо дето направих беше да изхвърля плочката на газта че затваряше1/3 от потока, после километража се развали , днеска го оправих и пак засичам ама си сложих и спортния волан неска и под 100 не ще да върви
                        Това за плочката е много важно, дискутирали сме го вече, аз моите плочки за всичките коли които съм ги карал съм си ги правил винаги аз, и то след сметки с калкулаторчето, защото оригиналните са правени от някой стругар дето и хабер си няма какво трябва да прави това нещо... Така че първо мислиш, после сядаш смяташ, чертаеш, и после един ден на струга, после няколко дена реглаж...тонякога се налага пак да доструговаш нещо...занимавка си е...ама се изплаща от икономия и от удоволствие при вървенето.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• плочката не ми е проблема, днеска кариерата беше страшно замръзнала над леда имаше 15-20 см сняг и валеше постоянно. извършихме много глупости там като имаше и за малко таван ако руснака и колегата не бяха увиснали на едната врата ...

Коментар

• Зарко сигурно са били големи мъки в тоя сняг и студ. Само с G-то ли бяхте? Аз не бях в Пловдив, иначе сигурно щях да отскоча до кариерата. Ама и в това време хич не ми се сменят гумите . Ще чакам по топли времена.

Коментар

• сами бяхме, преди това на х.Здравец направихме един корем

Коментар

• Зарко утре ще излизатели наякаде?ТТ-Раа ми даде твоя телефон но явно еизкючен
                                Стефан 0878655377

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X