Първоначално публикуван от Kaishin
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОФФ събиране в Пловдив
Свий
X
-
еии небързайте с тия градове, че ще испусна
Туко виж додете и към Враца а несъм готов... Е имам един ключ някъде от стария джип въпреки, че аз него мога да го възпламена и без ключ ама много ще го окалям ще осети новия собственик, че е ходило насам натам
Аз мисла този месец да подкарвам ако е рекъл Господ!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Да бре братле, съчуствам ти, аз си мислех че аз "папкам" най-много...
Как го правиш това с този двигател, все си мисля че може да е по-добре...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
изпаритела трябва да се сменят мембраните сигурно, но за 1 път се занимавам с газ и вообще не ми се занимава дори, първото нещо дето направих беше да изхвърля плочката на газта че затваряше1/3 от потока, после километража се развали , днеска го оправих и пак засичам ама си сложих и спортния волан неска и под 100 не ще да върви
Коментар
-
Това за плочката е много важно, дискутирали сме го вече, аз моите плочки за всичките коли които съм ги карал съм си ги правил винаги аз, и то след сметки с калкулаторчето, защото оригиналните са правени от някой стругар дето и хабер си няма какво трябва да прави това нещо... Така че първо мислиш, после сядаш смяташ, чертаеш, и после един ден на струга, после няколко дена реглаж...тонякога се налага пак да доструговаш нещо...занимавка си е...ама се изплаща от икономия и от удоволствие при вървенето.Първоначално публикуван от Kaishinизпаритела трябва да се сменят мембраните сигурно, но за 1 път се занимавам с газ и вообще не ми се занимава дори, първото нещо дето направих беше да изхвърля плочката на газта че затваряше1/3 от потока, после километража се развали , днеска го оправих и пак засичам ама си сложих и спортния волан неска и под 100 не ще да върви
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
плочката не ми е проблема, днеска кариерата беше страшно замръзнала над леда имаше 15-20 см сняг и валеше постоянно. извършихме много глупости там като имаше и за малко таван ако руснака и колегата не бяха увиснали на едната врата ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
само да го направа...
Коментар