Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФФ събиране в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

леле и аз най-после гледах филма! Единственото което мога да кажа е, че един джип е джип само тогава когато има блокаж! Иначе нестав!
    А за безопасността... съм много разочарован! Гледам там едни кибици дет са се облекли се едно ще ходат на парад и са си бръкнали в джобовете и казвам на тези с джипките гонете ги като ползвате лебетките! Скасването на въжето направо реже глави! Дано никога несе случи, но защо да се придизвиква съдбата! Гледах отначалото един го и галеше се едно е малко дете! Незнам ама... то си е за вас!
    4ао и късмет
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

кой е галел въжето бре да не си гледал няква пиратска версия на филма и аз се мотаех ама се усетих и избегах на 200 метра за 2-3 сек

еми за другата неделя предлагайте кой иска кой не иска кой къде иска, ст-т ти с ква кола си

Коментар

С нива
        Стефан 0878655377

Коментар

зарко гледай филма! Там дет се връзват за тебе и се вадат кибиците каде седът! Ииии най-грозното е като почнат да викат "дай лев" или "дай газ" много ми стана смешно! Се едно вие кат сте вътре и гърми тоо двигател чувате да неговорим, че то отстрани е много смешно ама отначалото там дето се опитвахте да се качвате си представям как се спуска! Като видех ти, че ти едвам заобикаляше някво дръвче толкова беше стръмно!
          4ао

Коментар

Дини,пуснете и вие от там някое филмче,да видим как ползвате лебедките и как гоните кибиците

Коментар

Ш пич[DINI] тия кибици всъщност са шофиорите и ако си бил някога на поне едно състезание щеше да разбереш защо викат "дай ляво дай дясно"ама карай не чаткаш ли че той чака тяхната навигация !!!
              My RiDe Is My LiFe

Коментар

аа там викаха на уазката не на нас и ТТ-раа беше си хвърлил блузата на въжето да спаси кибиците дано не са е разболял

Коментар

ако по състезанията пилотите разчитат на дай лев дай десен спукана е работата...! А относно кибиците най-хубавото тука е че всичко е документирано и неможе да кажете че лъжа! Вище само там дет сте се вързали за мерцедеса кой каде седи!!!
                  Абе ваша си работа ако искате се качете на въжето отгоре и се друсайте... пожелавам ви от сърце винаги да имате късмета въжето да несе скъса и винаги офпразника ви да свършва с усмивка!
                  4ао

Коментар

ще решим проблема другия път, който седи на 15 м от въжето ще нарежда лебедките после, да ги намрази и като ги види да бега сам от там
                    и айде прави пикапа да те поканим на някоя събиране

Коментар

с удоволствие ще дойда! Само че малко ще трябва да ме поизчакваш специално ти! А и предвид тва, че нямам лебетка ще трябва и да ме поподръпваш отвреме на време е то си зависи и от тва дет направа де
                      Само гумите да сабера кинти да купа и се събираме!
                      4ао

Коментар

гуми ще ти измислим има 2 варианта казах ти ги като си готов ще действаме

Коментар

Абе Дини, не знам какво си гледал, ама пред екрана е много лесно. Пък и ти си голям "капацитет" бре, благодаря, че ни светна за безопасността при работа с лебедка. Сигурно имаш много опит .
                          Аз като един от кибиците много се намръзнах , и понеже трябваше да снимам нямаше как да си пъхна ръцете в джобовете, иначе и аз щях да го сторя. Времето изобщо не беше за разходки.
                          Колкото до подвикването "дай лЕв" и "дай газ" , не допускаш ли , че може шофьора да го е изискал. Или трябва да слиза през една минута да гледа къде са му гумите. Не всеки е с големи ходове и блокажи като тебе.
                          Не помисли ли , че може да обидиш някой с компетентното си мнение?
                          А пък, като решиш да идваш да караме , и да те "подръпва някой от време на време" имай в предвид, че от компанията, която караме само тези две джипки са с лебедка, така че внимавай да не закъсваш лошо. ...Че току виж някой кибик се обидил, или му загряла лебедката, или въжето му е пред скъсване. Че Враца е далече , а там трактор не ходи .
                          Айде със здраве! И другия път мисли преди да пишеш глупости.

Коментар

Цанко не са нерви дини като дойде ако закаса и да го бутам с бронята няма да ми се расарди, ами помислете ще караме ли скоро пак или вече сам да си хода

Коментар

На мен ми предстои смяна на тампони, още не съм ги сменил. А и малко да се постопли , че се понамръзнах в тая София .
                              А къде се изгубиха снимките на Г-то?

Коментар

заради някой хора по форума снимки нема да има и обеснения не се дават , иначе кат се видим ше си говорим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X