Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лозен - 14.10.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лозен - 14.10.2007

ДА така е. Лошо време,силна ракия и лоша жена за ловец няма Става и с патерици но около скарата няма кой да ми хвърля лебетката.А и между впрочем тя ми е изгоря а нисана много тежък около 2 тона С лопата и кирка на един крак е трудно но въпреки това желанието ми е силно. Навигатора ми(жената)е супер не слиза да ми показва дори когато нисанът е на таван .
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Хубава тема се заформи и то фсе ловци сега някой и от Пасарел ако се обади и от Чукурово то си стана цяло състезание със преспиване . Е Вярно че в този триъглник няма хотели но поляни дал госпот.

Коментар

Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение
        Хубава тема се заформи и то фсе ловци сега някой и от Пасарел ако се обади и от Чукурово то си стана цяло състезание със преспиване . Е Вярно че в този триъглник няма хотели но поляни дал госпот.
        Тук-таме фургони
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Има кандидати и от пасарел да спретнем састезанието,пак ште видим дали ште спим да следим оф збирките и да се включим ниакои пат ако ни приемат разбирасе.Пьк може и да измислим ниакои маршрут в Лозенската планина.

Коментар

Трябва да обсъдим варианта с преспиването!След един добър заход по някои коловозчета от Джуган например.
            Последно редактирано от Венци- малкия; 23-10-07, 23:08. Причина: HTML tags

Коментар

Първоначално публикуван от gen4ev Преглед на мнение
              Трябва да обсъдим варианта с преспиването!След един добър заход по някои коловозчета от Джуган например.
              Окей колега то и от Татра не са никак малки . Ходил ли си скоро до Росама там как е не съм излизъл от нас 1 месец нито на лов с счупен крак съм .А що се однася за приемане ще ни вземат хората колкото повече джипки толкова повече емощи ще има и ще ни е гот. А що се однася за фургоните за колегата от лозен които е не може да ги ползваме те не съ изградени от нас стопанистват се от други хора малко е гадно.

Коментар

Първоначално публикуван от gen4ev Преглед на мнение
                Денчев има една патечка от вучкарника откъм Сфета петка надолу към сурла там вие ловувате по дерето какво ще кажеш. Е нисанът ми е широк но каквото му пречи го маха .

Коментар

Денчев има една патечка от вучкарника откъм Сфета петка надолу към сурла там вие ловувате по дерето какво ще кажеш. Е нисанът ми е широк но каквото му пречи го маха .
                  Само даи маршрут и да каним колегите ниакоиа сьбота.Имам голиамо желание да растриа тракторната шарка. А за Росама има какво да ти кажа,пьтя нестава за оф каране,а по другата тема имам едно попадение като гонач.Пътечката я знам отчасти но може дая пробаме.скаипа ми е turbo 6265.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X