Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лозен - 14.10.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лозен - 14.10.2007

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    За съжаление, първата част от програмата ни се провали. След като помръзнахме към 2 часа над Бистрица в напразно очакване да започне състезанието и някой да даде някаква информация, стигнахме до извода, че явно публика не е нужна и ние няма какво да правим повече там.

Поради което хванахме гората на Лозен за да се поразтъпчем малко, а и да си спретнем едно барбекю ...
    Много правилно решение! Както сигурно сте разбрали вече нищо не изпуснахте в Бистрица, а и според снимките сте си прекарали чудесно и поне за Вас това не е бил леко загубен ден.
    ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
      Може ли да дадете кординати откъде сте минали че по снимките не се сещам?
      Картинка на трака - в прикачения файл. Лявата стрелка показва трасето на слалома между дърветата, а дясната - изровения участък от пътя.
      Прикачени файлове
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Браво момчета това е истинския оффролд без съдий, без засичане на време и прочие... и в нови хан има хубави места за каране
        Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение
          и в нови хан има хубави места за каране
          Я кажи нещо повече, че ние общо взето в тази посока бяхме се запътили, ама стана късно.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Картинка на трака - в прикачения файл. Лявата стрелка показва трасето на слалома между дърветата, а дясната - изровения участък от пътя.
            Мерси много, повечето участъци с черните пътища ги знам ама това си е баш офф из гората, отдавна не съм минавал от там незнаех че пътя е толкова зле
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

НЕкоя и друга снимка от мен :

Коментар

Е...моите снимки нямат много общо с вашите .Все едно не сме били заедно.

-------------------------*СНИМКИ*-----------------------------
                ------------------------------------
                тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                  Както казва един приятел , Дифендъра е толко грозен, че колкото повече "пипаш" по него , толко по-красив ставал.
                  Е това е то поредната Ценна разтоварваща мисъл в този Форум .Викторе този приятел заслужава почерпка.Колко пъти се сетя за нея днес толкова пъти се ухилвам до....
                  Land Rover Discovery:
                  - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                  Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                    Е това е то поредната Ценна разтоварваща мисъл в този Форум .Викторе този приятел заслужава почерпка.Колко пъти се сетя за нея днес толкова пъти се ухилвам до....
                    Това е колегата Lany от Малта. И той кара такъв, само че доста по-отдавна от мен. Негова е тази мисъл, а и според мен отразява реалността.

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнение
                      Е...моите снимки нямат много общо с вашите .Все едно не сме били заедно.

-------------------------*СНИМКИ*-----------------------------
                      Боби, потекоха ми лигите като ги гледам твоите снимки. Отразяват най-апетитната част от разходката.

Коментар

Ето го видеото: Слаломче през гората (103 МВ) и Спускане към Лозен (325 МВ)

Като изгледах второто филмче, май разбрах къде съм си изкривил задната напречна щанга ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Значи щом сте се запътили ще стигнете обяда или скарата кадето сте били тръгвате към Пасарел на чекалирания път сте наляво посока исток на месноста ракита пак ляво стигате до едни краварници около километър два от там към света петка пътеката кадето сте карали е маркирана от туристи виж една от снимките кадето джипката не може да мине МОМЧЕТА много ми се иска да карам с вас имам джип нисан патрол 4000 кубика имам много хубави мършути не работя по джипиес система ловец съм но в момента съм с счупен крак от нови хан съм казвам се Пламен елате на гости има какво да споделим тел 0887281199
                          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Тук пишем на Български

И един въпрос - нали постовете на новите членове минават през модератор Той не трябва ли да се погрижи за спазването на правилата
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение
                              Значи ,щом сте се запътили, ще стигнете обяда или скарата където сте били .
                              Тръгвате към Пасарел. На чакълирания път сте наляво, посока изток, на местноста "Ракита" пак ляво .Стигате до едни краварници-около километър два .От там към "Света Петка" ,пътеката където сте карали е маркирана от туристи (виж една от снимките където джипката не може да мине). МОМЧЕТА ,много ми се иска да карам с вас .Имам джип Нисан Патрол 4000 кубика. Има много хубави маршрути,но не работя с джипиес .Ловец съм ,но в момента съм със счупен крак. От нови хан съм. Казвам се Пламен .Елате на гости ,има какво да споделим. тел.- 0887281199
                              След барбекюто се бяхме запътили точно към Нови хан ,но пътя който хванахме ни изведе малко след Лозен . Нали се сещаш ,след 6кг.вратни свински и малко бира не ни се друсаше повече.За карането не е проблем.Следи темата с разходките и като свалиш гипса да си на линия.Аз се сещам за един ,който с патерици караше Ком-Емине .
                              ------------------------------------
                              тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнение
                                След барбекюто се бяхме запътили точно към Нови хан ,но пътя който хванахме ни изведе малко след Лозен . Нали се сещаш ,след 6кг.вратни свински и малко бира не ни се друсаше повече.За карането не е проблем.Следи темата с разходките и като свалиш гипса да си на линия.Аз се сещам за един ,който с патерици караше Ком-Емине .
                                ниамам ништо против ниакои пьт да се присаединиа кам такова офроуд пьтешествие мога да покажа ниакое интересно трасе от лозен сьм ловец сам знам интересни патечки по които може да се мине и с джип стига дане жалиш гаста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X