До: Хард Копривщица 2 (30.09.2007)
сичко беше на 6 докато голди не реши че ще правим нови пътища.на едно местенце е имало път ама някога преди много лета.и голди го спусна право надолу.посли и ние .аз с митсубишито и една уазка.ама то много меко.аз излязох с сичката газ.обаче на връщане щот той пътя просто си свърши.голем кеф.голди атакува ама потъна веднага.и така на 2 или 5 пъти и са окопа кокто личи на снимките.
първо го мъчехме с мойта лебедка на заден ама нъц.
едно дърво израсло ден нетрябва.
и добре че голди е оборъдван.айде полиспасти шегели и акшон.
това акшона некой трябва да обясни за него
и с големи опъвания благославяния извадихме оазиса.
ама то път пак няма и огън пак на склона и по едно време излезе ама на 2 колела.то между другото и се беше вече смрачило.
после аз пак на 2 колела след него.
и накрая другия оазис с помоща на въженце по дебелшко и той мина.
сичко беше на 6 докато голди не реши че ще правим нови пътища.на едно местенце е имало път ама някога преди много лета.и голди го спусна право надолу.посли и ние .аз с митсубишито и една уазка.ама то много меко.аз излязох с сичката газ.обаче на връщане щот той пътя просто си свърши.голем кеф.голди атакува ама потъна веднага.и така на 2 или 5 пъти и са окопа кокто личи на снимките.
първо го мъчехме с мойта лебедка на заден ама нъц.
едно дърво израсло ден нетрябва.
и добре че голди е оборъдван.айде полиспасти шегели и акшон.
това акшона некой трябва да обясни за него
и с големи опъвания благославяния извадихме оазиса.
ама то път пак няма и огън пак на склона и по едно време излезе ама на 2 колела.то между другото и се беше вече смрачило.
после аз пак на 2 колела след него.
и накрая другия оазис с помоща на въженце по дебелшко и той мина.

Коментар