Успях да се докопам до още снимки.
И така в събота следобед след като вече по голямата част от групата беше на линия страстите се нажежаваха все по силно и силно всички бяха настроени за калта както казвахме кодирано на предстоящата разходка групата се беше сбрала пиеше предстартовото кафе
Набързо обсъдихме общото положение
и без да се замисляме отпрашихме към едно място което колегите бяха харесали при идването им към Копривщица с нас бяха и двама колеги които сефтосаха паркетните машини в калта.Изкачването по пътеката започна
нямаше чак толкова много кал което даде шанс на Skorpion_bg и spas_55 да се отпусната и да поизкалят Хюндайя и Сузукито.Горските шубраци поглъщаха бавно жадните за оффроуд машини
Дежурното спиране за сбиране на колоната
Тук обсъдихме на бързо с Анатоли обратния път
Разбира се идеята беше да не се върнем от там къде тръгнахме за това поехме към връх Климаш
Малките оффроудърчета се сдушиха за секунди
И докато траеше фото паузата колегата с червения самураи ни сюрпризира с едно изкачване което той превзе без проблем
Хайде давайте какво чакате каза той, и докато се усетим вече бяхме на върха
Малко гледки от горе
Посока Копривщица
Тая мазилка била скъпа казаха колегите
Заслугата за тази мазилка е на червения екшън герои
Това място може да е познато на някои от пътеките на Дявол Коледа
Вървял пустия Теракан
Ама и витарата преко гумите си не отстъпва
Абе тия картофи да ги вадим да не ги ли вадим
А ето и една от най-атрактивните снимки
Уаз рок кроулер
След прибирането до Копривщица душите и сърцата ни казваха още,още а и беше светло а и имаше време за това газ до една кална локва където почна едно оффроуд шоу което трудно се описва то трябва да се види.
Малко чупки в кръста опссс в калта
И самурая вече има вид достоен за един джип
В това време ни налетяха и нашествениците от Априлци разбира се Коко не се сдържа поразчупи паркета у калта
А Голди реши да тества стръмния баир
Красавец
The End
P.S. Благодаря на Гере за снимките
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
А на Гере - много подчертано "Браво!" за снимката с малките оф-роудърчета!!! Разгледайте я внимателно. И снимката е много добра, и малките са страхотни.
Аз доста се мъчих да ги снимам - особено на баира, около кравите, но не успях. Докато си настроя настройките и кадърът се разбягваше... Сега обаче си ги има достойно документирани.
Поздрави! (А кога и къде ще се видим следващия път?)
Отново благодаря на Дявол Коледа, че не ви остави да чакате и пусна някой снимки. ето и пълните галерии от мероприятието, качени отново с негово съдействие.
За съжаление този път без коментар.
Браво Гере. Абе направи ми впечатление че много се "връткаш" и "моткаш" когато снимаш, и сега виждам ефекта от това, направо си професионалист. Ти ми спомена че работиш като комп. оперетор, да не е свързано с графичен дизайн???
Браво Гере. Абе направи ми впечатление че много се "връткаш" и "моткаш" когато снимаш, и сега виждам ефекта от това, направо си професионалист. Ти ми спомена че работиш като комп. оперетор, да не е свързано с графичен дизайн???
Абе Жоро ти да не се нещо гъдател как позна от първия път
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Goldy ти просто разби очакванията ми надмина себе си и направо сега незнам къде се намирам треса се от кеф че съм бил и аз на това събитие и направо го преживявам отново ти сътвори егати бестселъра браво човече.
Чудя се кога съм го писал това. Явно в полусънено състояние.
Иначе не е лошо...
Имам още доста други разходки и походи, ама нейсе.
Коментар