Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя - 02.09.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неделя - 02.09.2007

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Някой ако даде едни гуми за кал( или вериги 200/65-70/15) за Неделя и аз идвам да отсрамя клуб "Фероза транс оффроад хай хилс траял хард дакар компетишън"

Ще си нося и атрибутите за спасяване

И обещавам да не наливам вода на всеки КМ

Поздрави,
    Добре че е колегата да отсрамва клуба ,щот аз нямах възможност да сменя гарнитурата тая седмица и ще пропусна и още повече ме е яд

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
      Добре че е колегата да отсрамва клуба ,щот аз нямах възможност да сменя гарнитурата тая седмица и ще пропусна и още повече ме е яд
      Ами айде, дай му кални гуми..

Коментар

за съжаление, аз няма да успея
        Но нищо - следващият път...
        Да си изкарате добре и ако има нещо свиркайте

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
          клуб "Фероза транс оффроад хай хилс траял хард дакар компетишън"
          Ако се навиеш да го прекръстиш на "Дайхатсу транс оффроад хай хилс траял хард дакар компетишън" и аз ще се запиша.

За мое най-голямо съжаление тези разходки са ми твърде далеч - имам 3 часа път до сборния пункт, след това 3 часа прибиране, а ако стане нещо с джипката не ми се мисли.
          Ако има планове за разходки на север от София, бих дошъл с удоволствие. Например нещо от сорта от Петрохан до Врачанския балкан...
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Наистина беше интересно.Панчеревото ме изненада.Дори мисля че се справи добре независимо от това че първо се счупи и първи си тръгнах.Дано не съм бил в тежест на групата.Но съм сигурен че ще се пробвам пак след ремонта
            Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
            LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнение
              Наистина беше интересно.Панчеревото ме изненада.Дори мисля че се справи добре независимо от това че първо се счупи и първи си тръгнах.Дано не съм бил в тежест на групата.Но съм сигурен че ще се пробвам пак след ремонта
              Какво си счупил?

Коментар

Ресор.Малкия дявол.Първо помислих че е диф.или раздатка.Утре мисля да съм готов
                Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Утре смятам да направя повторение на едно местенце което през март го карах най-вече на 3 колела и тук-там на лебедка ...

След качването - евентуално малко размотаване из Верила.
                  При възможност и малко късмет може да се съчетае и с леко BBQ.

Прогнозите са за дъжд, което вероятно ще значи и кал. Т.е. наличието на подходящи гуми и съответен инвентар може би ще е добра идея ...
                  Това е едно от любимите ми места, сега се прибирам от морето и виждам какво съм изпуснал.
                  Качвал съм го , но на сухо. Разкаляно е съвсем друг случай и сега умирам от яд за пропуснатата възможност.
                  Поне ще се порадвам на снимките. Дерето е много благодатно за хубави снимки.

Коментар

Искам да благодаря на групата за приятната разходка и компания и най-вече на Митко, че ме взе със себе си, търпя и учи...
                    LZ1RED

Коментар

Да , до някъде си прав ... Ползотворен ден бе днешният . И хубав ! Чакам само Чавдар да блесне /за кой ли път / със снимков материал , видео и несравнимите му коментари ... Пък и другите да не се скатават ...

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                        Искам да благодаря на групата за приятната разходка и компания и най-вече на Митко, че ме взе със себе си, търпя и учи...
                        Eeee колега, то на Митко сума ти народ ще му е благодарен, и аз също тоже.Щото бех в тая компания.
                        Та викам, преди V93 никой да не пуска снимки, щото тия хора / мама ,тате и госпожицата/ вадеха камери, батерий, касети и щото там още оборудване от къде ли и аз не знам, но ако ви направи впечатление бяха винаги там дето има нещо за снимане / като за Пулицър/.
                        Поздрави
                        Пс Пишем засега само тия дето първи се върнахме.
                        Последно редактирано от T.T; 02-09-07, 23:29. Причина: корекция на изразите
                        Тодор Томов
                        =============================
                        Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                        Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                          Да , до някъде си прав ... Ползотворен ден бе днешният . И хубав ! Чакам само Чавдар да блесне /за кой ли път / със снимков материал , видео и несравнимите му коментари ... Пък и другите да не се скатават ...
                          Разкошна разходчица. И я завършихме подобаващо с едно зверско деренце, на което налетяхме по случайност, търсейки друг един път. Слизането беше интересно, гарнирано с 2 полягания на врати (останали обаче без щети ).
                          Не знам дали Дончо не стана пишман, че тръгна с нас ...

Качването на това интересно и по-дълго от другите дере е вече записано в дневния ред ...

Обаче съм малко скапан, та снимките ще са утре (днес) към края на деня най-вероятно.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнение
                            Не знам тебе, обаче мен определено ме изненада, че успя да издрапаш с тези гуми.
                            Ама след ремонта бих ти предложил все пак да му сложиш и едни кални гумета. Щото, според мен, чупенето днес ти дойде най-вече от неподходящите "обувки". Заради тях беше принуден да се мяташ през кривите места на скорост и резултатът не закъсня ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Aиде пак чакане Аз се записвам за "първият ред" на репортажа, пак ще се броим, по нощите коло чакат да четат (което е изненада в съвременното общество където четенето не е на почит)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Aиде пак чакане
                                E няма начин. Трябва и да се работи.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X