Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя - 02.09.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неделя - 02.09.2007

хубаво го е казал Чавдар , като не си с кални гуми трябва повече газ и съответното кюскане аз малко бавно загрявам, ама сам !!!

Коментар

ЦИТАТ: като на местопроизшествието беше повикана и "Бърза помощ"

Ако и в живота нещата заспиваха така след повикването на линейка...
      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Даже и ракия си сипах
        Е А наздраве !

Коментар

Междувременно към мястото на принудителната спирка се изтеглиха и Баба Яга-2

и Врангелът на Маркан, който не пропусна случая да демонстрира как кърши снага Джипът му ...

Диагнозата на Паджерото беше - счупване на ресор, в резултат на което задният мост се беше засукал, което пък беше довело до измъкване на задния кардан ...

Фулдата извади вълшебно сандъче с инструменти и разни други полезни неща и се отпочна ремонт.

Ресорът беше стегнат с колан, за да се държи задният мост на място, а карданът - поставен където трябва

Към края на лечението някой направи сериозна провокация и постави бутилка с гола водица върху капака на "Баба Яга" ...

което предизвика собственикът на последната категорично ода се дистанцира и да заклейми провокацията ...

След около час престой за ремонт на Паджерото продължихме нататък по посока с. Клисура, но вече с намалено темпо ...

Въпреки контузията, Паджерото се държеше съвсем прилично ...

сИте наопъки - он на терсене ...

Всички джипки минаха отляво на пороището, само Маркан тръгна да мине отдясно, както го направи през пролетта.
          Добре, че сега не можа да се свлече като тогава, щото после щеше пак да се оплаква, че сме му "направили агитка" ...

Горе на билото влязохме в облаците. Ама за пореден път трябваше да констатираме, че когато човек решава да ходи ли на разходка или не, трябва да се отнася към метеопрогнозите с голяма доза скептицизъм. Щото според прогнози и купища предупреждения по медиите трябвало да се въздържаме от ходене в планините, щото щяло да има пори и какви ли не страхотии. А то- нищо и половина. Дъжд просто нямаше. Мъглица и на моменти лек ръмеж - да, ама дъждове ...

Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-08-17, 21:37.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

ох като ви гледам и...и....и....

дано се изкърпя скоро да отсрамя малко ЛР

лошото е, че толкоз е зле, че вече ляв праг нямам и тоя гърч ще го мина, ама купето ще ми стане 2-но..

много сте се забавлявали пак, бравос

и наслука

Коментар

Само толкова ли беше или някъв вид напрежение в разказа вкарваш с това чакане ?

Коментар

Пътят ни нямаше вид на много често използван, но горе беше лек

така че Паджерото продължаваше без проблеми

Кратка спирка за проверка и натягане на колана ...

Малко преди Клисура пуснахме Бени (zipmotors) да кара по "царския път" към асфалта. Този път не забравихме да разменим номера на GSM-и, та да имаме връзка в случай на необходимост.

Ние поехме по един моторджийски трак нагоре по едно стръмничко баирче, а после надолу. Пак по стръмничко ...

Тук ни цъфна още един проблем. Предното на Врангела започна да си играе на "Тука има, тука нЕма", което принуди Маркан да се откаже от баира и да поеме по пътя надолу към Клисура, където междувременно трябваше да е пристигнал Кики с Паджерото, за да се приъседини към групата (шило в торба стои ли ... )
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-08-17, 21:38.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

"което предизвика собственикът на последната категорично ода се дистанцира и да заклейми провокацията ..."

Провокатор ...

Коментар

само да не си легнеш преди да качиш и видео в момента 20 човека чакат
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Вече : Митко/fulda/, ‎Ц. Кръстев, ‎Verginiya, ‎mihailkurkiev, ‎МИШО/ELEKTRIK, ‎zzlatanov, ‎Юли, ‎Явор, ‎borko73, ‎Rado__, ‎vasil lazarov, ‎k -2, ‎V93, ‎javoresku, ‎teres, ‎rosslan, ‎Spas55, ‎Skorpion_BG, ‎Stacy

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение

кибиците, нали си знаем работата да чакаме и да си имаме цигари
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          кибиците, нали си знаем работата да чакаме и да си имаме цигари
                          Аз за тази вечер съм с 40... и два литра бира.
                          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                          Walter Rohrl
                          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                            Аз за тази вечер съм с 40... и два литра бира.
                            и аз съм, със един препк

Коментар

Докато групата се спусне надолу по стръмното, Маркан и Кики се бяха срещнали и започнали ремонтни дейности в близост до мястото, където трябваше да излезем.

Оказа се някакъв проблем в тръбичките за вакуума, с който се включва предния мост. Проблемът беше отстранен като съмнителните тръбички бяха елиминирани и предният мост - постоянно зацепен. Тъй де! Да не бяхме тръгнали на разходка по асфалта.

Сега беше на дневен ред въпросът "Накъде?"

Маркан си Умре да вкара хората по разни деренца, а пък хората (или поне някои от тях) нямат нищо против да му ходят по акъла.

Поради което беше решено следното. Слизаме през Клисура до Дере № 1 (ей, толкова станаха, че вече имам проблеми с номенклатурата ... ). Качваме се по него горе, после пак слизаме в Клисура, завъртаме и отиваме до Дере № 2 (онова от мартенската ни разходка), което спускахме по тъмно при предишната разходка, а после ще му мислим какво ще правим след това ...

Така и направихме. Въпросното деренце е обект на постоянни грижи от страна горските, които току се опитват да блокират подстъпите към него. Този път, освен насипаната пръст, бяха метнали и едно дебело дърво. Поради това преминаването на повечето от нас (както ще ще чуе от видеото) беше съпроводено с "Туп - Туп", след което следваше чудене кой с коя част на джипа е ударил.

Иначе дерето, за разлика от преградата на входа му, не затрудни никого. То вече толкова пъти сме го минавали, че щеше да е срамота ...

Имаше малко забавяне и изчакване, докато бъде оказано съдействие на Дончо, който беше запънал леко на "входа", но скоро групата се събра в пълен състав.

Зад волана на сивата Тойота на Т.Т. вече беше застанал Т.Т. младши

Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-08-17, 21:39.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Чавдаре, да се събереме и да измислиме някаква далавера
                                да не работиш понедлниците БРЕ....
                                LZ1DMR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X