Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя - 02.09.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неделя - 02.09.2007

Барбекю ?!
    http://weather.digsys.bg/c/index.pl%...lang=_bul.html
    Само ако е под душа !

Коментар

Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнение
      Като километри колко?И кога горе долу се прибираме.Опасно ли е за деца имам дъщеря на 3г и е много запалена по Off road
      На първите 2 въпроса, както става ясно от по-горното, отговора просто не го знам. Колкото излезе - толкова.
      Тъй като няма да се завираме някъде вдън гори тилилейски, не мисля, че ще има проблем някой да си тръгне и по-рано от останалата група, ако си има други планове и ангажименти.

Що се касае за детето, по принцип моето (13 г) почти винаги е в джипа. Другите колеги също водят децата си.
      Смятам, че напр. едно пътуване до морето по асфалт може да е по-опасно, отколкото карането офроуд, защото във втория случай като правило се кара по-бавно и обикновено на по-опасни места има време и възможност да се свалят пътниците. Пък и вероятността насреща ти да изхвърчи някой малоумник е доста малка ...

Все пак обаче не трябва да забравяме, че, като всеки моторен спорт, и карането офроуд си носи своите рискове, а разходката, която планираме, не е в раздела "Софт" ...

Само дете на 3 години, без друг възрастен в колата, аз не бих взел. На тази възраст няма как да го вържеш с колана. Т.е. при едно елементарно лягане на джипа на една страна в по-дълбок коловоз, детето няма да може да се задържи на седалката и може да се удари.

Освен това, има ситуации, в които човек може да е ангажиран било с управление на джипа, било с опъване на въже, било с оказване на помощ на закъсал колега. При това останалото без постоянен надзор малко дете може да се окаже на крайно неподходящо място ...

Така че, лошо няма да вземеш детето, ама все пак гледай да прилъжеш и майка му, та да има кой да се занимава с него ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

За барбекю ходете на ловната хижа над Лисец бе.
        Чавдаре не я крий бе.Близо е от пътя.
        А пък аз ако не тръгнем към Благоев град ще ви пресрещна нЕкъде.
        След 5минути нЕмам нет та по телефона се разбираме.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
          За барбекю ходете на ловната хижа над Лисец бе.
          Чавдаре не я крий бе.Близо е от пътя.
          Е ти какво мислиш, че имам предвид като приказвам за барбекю! Да не съм луд да паля скара на дъжда.

Само да не е заета ...

П.П. Ама не че се напъвам за BBQ де. Ние сме си свикнали да караме по цял ден и да ядем сандвичи в движение. Жената вече действа по въпроса ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз вече съм готов.Проверих си всичко по джипа.Излъгах жена ми да доиде с мен за да пази детето,напълних си резервоара и маи останаха само сандвичите,и да има утре някои на срещата.Колко време обикновенно чакате
            Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
            LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от zipmotors Преглед на мнение
              Аз вече съм готов.Проверих си всичко по джипа.Излъгах жена ми да доиде с мен за да пази детето,напълних си резервоара и маи останаха само сандвичите,и да има утре някои на срещата.Колко време обикновенно чакате
              Ха така! Вземи й едно дъждобранче на жената да не я намокриш, щото трябва да си ги пазим.

А за срещата - гледай да си там преди 09:30. Някои хора имаме навика да сме на линия доста преди обявения час и, съответно, не обичаме да чакаме закъснели ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ок.До утре.Ще бъда точен.И аз не обичам да чакам а и ми е интересно да се запозная с нови хора
                Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Тъй. До момента не забелязвам ентусиазъм по въпроса с барбекюто, така че скара НЯМА да взимам и ще си караме на сандвичи, както обикновено.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз като колегата zipmotors таман си стегнах джипката за разходка утре и гледам вие вече се организирате
                    Нещо против една тойотка да се присъедини към вас утре
                    The only thing that looks good on me...is TOYOTA

Коментар

Първоначално публикуван от doncho Преглед на мнение
                      И аз като колегата zipmotors таман си стегнах джипката за разходка утре и гледам вие вече се организирате
                      Нещо против една тойотка да се присъедини към вас утре
                      Е ти пък, като не си новобранец и джипката ти е с подходящи гуми, що питаш?

Малиииии, много Тойота, много нещо се заформя. Ако дойдат Алекс и Т.Т. - цели 5 броя.
                      Вие сте направо за клуб бе! Я вижте как има клуб ЛРЕ, макар че марката я отсрамва единствено Виктор ...
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 01-09-07, 21:00.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Е ти пък, като не си новобранец и джипката ти е с подходящи гуми, що питаш?

Малиииии, много Тойота, много нещо се заформя. Ако дойдат Алекс и Т.Т. - цели 5 броя.
                        Вие сте направо за клуб бе! Я вижте как има клуб ЛРЕ, макар че марката я отсрамва единствено Виктор ...
                        Ние сме на линия! На Алекс Тойотата трябва да се брой за 2, така че присъствието на Тойота е още по-сериозно
                        Поздрави и до утре
                        Тодор Томов
                        =============================
                        Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                        Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                          Ние сме на линия! На Алекс Тойотата трябва да се брой за 2, така че присъствието на Тойота е още по-сериозно
                          Поздрави и до утре
                          Б лагодаря за комплимента
                          Аз съм пак в провинцията (и затова от телефона, не успях да прочета, къде и кога)
                          Ще се опитам да дойда, но Жената... та не ме чакайте много, аз ще звънна на Чавдар ако закъснявам
                          Района е готин, много малко съм карал там (за съжаление) и ще се радвам да успея.

Коментар

Някой ако даде едни гуми за кал( или вериги 200/65-70/15) за Неделя и аз идвам да отсрамя клуб "Фероза транс оффроад хай хилс траял хард дакар компетишън"

Ще си нося и атрибутите за спасяване

И обещавам да не наливам вода на всеки КМ

Поздрави,
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                              клуб "Фероза транс оффроад хай хилс траял хард дакар компетишън"
                              Как ти го роди акъла Само за "блясъци"

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                                ..едни гуми за кал..
                                Срамота Жоро, срамота... За к'во са ни тия джипки като нямаме гуми за тях?
                                Платноходка без платно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X