Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мноооооого софт ден ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Мноооооого софт ден ...

Тези които познават маршрутите на Жоро сигурно много ги е яд че са пропуснали.Е и мене ме яд.
    А относно чупенето на джипките сигурно има нещо във въздуха защото и аз похабих днеска колата.Както си минавах пътьом покрай прословутия Тест полигон на Голди и хоп се озовах долу в калта (те тоя човек е заровил големи магнити там много ме теглеше ).Та повъртях се малко и хоп останах без спирачки.
    Малииииии абе много мирише там бе хора.

Коментар

Абе СОТИ това ли ти беше софт разходката дето в полунощ ме кандардисваше да разходим жените за неколко часа, ама и ти умора немаш. Е това днес си е било хард. Добре че не тръгнах с вас защото освен теч на масло от семеринг на вала днес ми притрака и лявото каре. Само щях да ви разваля кефа.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
        Абе не се коси ве. Пастирането КЕ е от тебе
        К'во пастиране бе еееей?!? Вие още ли се опитвате да се правите на паркетник? Умре Марко! И лебедка си имате вече

Първоначално публикуван от vasko jonchev Преглед на мнение
        Та повъртях се малко и хоп останах без спирачки.
        Тоя тест-полигон колко жертви е взел ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Малииииии абе много мирише там бе хора.
          Свиква се,Васе,свиква се... И с противогаз пробвах,и със щипки на носа...а сега даже си ми и харесва...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

великолепна разходка маркан се изяви като професионален гид (епа оно тука си е като магистрала само че никой не е минавал от турско ) а за рубикона все повече се убеждавам че съм направил правилния избор е ще трябва и аз да се тунинговам че стената в рио-де...... още ме плаши

Коментар

Хей-кво съм изпуснал.
              Знам си аз че като не дойда много хард ще го направите.
              LZ1VMH

Коментар

Днес ми беше ден за ликвидиране на последствията от вчерашната авария.
                Обстойният преглед и отварянето показаха, че причината за преждевременния край на участието ми в разходката е било ей това нещо:

Вместо да си стои на мястото в ръкава, тази полуос беше изместена вдясно към колелото и се мандахерцаше доста свободно. Съвсем естествено, че при това положение е нямало как да имам предно предаване ...

А причината това да се случи изглеждаше доста очевидна при оглед на двата края.

Този откъм колелото

и този откъм предния диф

Както добре си личи, лагерът не е бил добре набит на мястото му в ръкава, поради което и полуоската не е влязла добре на мястото си, така че зегерката да я застопори, а сглобката да работи по цялата дължина на шлиците.

В резултат, лека-полека шлиците са се разбили в зоната, където са били зацепени, полуоската е мърдала все повече и повече (източникът на онези странни звуци????) в посока колелото, докато най-накрая в неделя в дерето окончателно се е отместила навън, с което задвижването на дясното колело е станало невъзможно.

Т.е. причината за повредата не е интензивното офроудно каране (то само е ускорило неизбежния процес), а най-обикновена автомонтьорска мърлящина (вероятно при смяната на семеринг).

Която, освен проваленият уикенд, ми струва една непредвидена "приятна" сумичка и един загубен ден.

За да бъдем обаче позитивни, искам тук да благодаря на колегите, които вчера и днес ми помогнаха бързо да отстраня този проблем:

На Vladi333, за това, че освен оказаното съдействие в автосервиза (до 21 ч.), днес си заряза собствените дела, качи ме във Фрилендъра и тръгнахме на обиколка по автоморгите в издирване на оказалата се дефицитна част (която официалният вносител можеше да достави с поне 2-седмична поръчка срещу четирицифрена сума );

На Боби ( CJ_7 ), който след нашето неуспешно търсене пое щафетата (във вид на скапана полуос) и не само продължи търсенето, но успя да намери това, което ми трябваше и ми го донесе на крака в сервиза.

На Кики (kikiracing) и Соти (ninja_1) за желанието, с което се включиха в търсенето на частта за контузения детевоз.

Благодаря ви, момчета!!!
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 05-03-07, 23:11.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Така и така описвате щетите та Жорката ще каже ли какво е станало с Уаза на Ивчо нали и той бил Абортира.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    На Vladi333, за това, че освен оказаното съдействие в автосервиза (до 21 ч.), днес си заряза собствените дела, качи ме във Фрилендъра и тръгнахме на обиколка по автоморгите в издирване на оказалата се дефицитна част (която официалният вносител можеше да достави с поне 2-седмична поръчка срещу четирицифрена сума );
                    Нали за това сме дружество за взаимопомощ
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

На Голфа след лифта точно така започнаха да му излизат полуоските.
                      Сложи някакви по яки зегерки на карето.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        На Голфа след лифта точно така започнаха да му излизат полуоските.
                        Сложи някакви по яки зегерки на карето.
                        Тази полуос както си е била, така и си е строго хоризонтална.
                        А лифтът отпред е нищо и половина. Има-няма 2 санта.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Да де ама го НЕМА тоя дето е измислил сглобката ЛАГЕР ВЪРХУ ЛАГЕР.......
                          Вече имам предложение за неделя.
                          ДЕМЕК ако се справиме КЕ има барбекю-ако си носиме мЕсо. .

КЕ има и сушина с горяща печка. Ако не сте по екстрите де.

Коментар

ДЕМЕК ако се справиме КЕ има барбекю-ако си носиме мЕсо
                            Ми,време беше...Умрех от глад на тия хард-ове...
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Това да се справиме е да се разбие път в снега около 1км. максимум.
                              Ако не стане от там има един по- прек6-700м. .
                              Минеме ли го пак сме на топло и при скарата.
                              Ама като гледам какви температури се ЗАЙДАВАТ май КЕ е само барбекюто.

Коментар

Ми дайте нещо по-софт за да се включим и ние, е те тогава ще е Хард BBQ
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X