Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мноооооого софт ден ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Мноооооого софт ден ...

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
    И си прав.След малко снимки КЕ ти пуснем-(аре от менЕ да мине ).

Разгледах ги вече. Та да ме е още по-яд!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Разгледах ги вече. Та да ме е още по-яд!
      Къде са тези снимки да се ядосвам още повече
      Маркан-е, радвам се че сте си изкарали готино, макар и да ми е сложно да схвана кефа като нямам кола?
      Чавдар-е, жалко за детевоза, дано се оправи бързо, но все пак мисли за по-драматична промяна

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Чавдар-е, жалко за детевоза, дано се оправи бързо, но все пак мисли за по-драматична промяна
        Счупеното днес ще го оправим бързо, надявам се. Повече ме притеснява усещането за загуба на мощност ...

А пък с тия приказки за "драстична промяна" си нямаш друга работа ... И не ти е за сефте

Лошото е, че за "драстична промяна" ще трябват "драстично повече" финикийски знаци. Пък и, доколкото все още ми трябва "детевоз", няма особено богат избор на варианти. Джипките, които ще са драстично по-добри за офроуд, са все по-стари модели. Т.е. с времето ще се намират в все по-амортизирано състояние, а това значи и повече $$$ за привеждане в съответен вид ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Пък и, доколкото все още ми трябва "детевоз", няма особено богат избор на варианти. Джипките, които ще са драстично по-добри за офроуд, са все по-стари модели. Т.е. с времето ще се намират в все по-амортизирано състояние, а това значи и повече $$$ за привеждане в съответен вид ...
          Значи трябва най сетне да поемеш вярната посока: направи си сам.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
            Значи трябва най сетне да поемеш вярната посока: направи си сам.

Eeee, на мен ми е кеф да карам джипка, а не на стари години да придобивам квалификации за да строя такава.

Освен това виж какво става при тебе - направи си сам джипка, после ти стана жал да вкарваш творението си в гората и анонсира отказ от "хард" изпълнения
            Ние не сме неутрални!

Коментар

За мен се получи доста прилична разходка.Добре че не се караше за време и по книга че май щеше да е и нервна. (лично мнение).
              Та се почна веднага след Самоков.Тука още сме всички.

Приятно трасе карано не-един път от повечето от групата.

И така бръмчейки си стигнахме до местноста Луковица.
              Приятно място с хубави деренца.Жалко че Чавдар отпадна толкова бързо(ма май може и да беше за добро ) той да си прецени.

Е ги и самодоволните физиономии на НАМОТКИТЕ.
              В погледа им се чете-АРЕ БЕ ДОКОГА КЕ ВИ ЧЕКАМЕ.

А сега ми прави впечатление че ме Ного бива да прайм разходка без тракове когато когато не съм със собствена джипка.

Тука се наложи едно връщане до Самоков да направят гумата на Соти.

Ама му прилича бе... .

Гумата е готова и продължаваме.

Стигнахме и до снЕг.

След малко стигнахме и до поооооовече снЕг.

От тука на там се кара почти на посоки.
              Номера беше да слезем в с.Шипочане.

Е стигнахме в селото и побъркахме хората там с меренето на карданике(ходовете де) .

От тук на там се тръгна буквално през гората.

Само да кажа че коловозите след Паджерото преди нас ги нЕмаше.

Тука вече трЕбеше да палиме ЖАГАТА.

Вече се стъмни но разходката продължи в тоя стил до края си.
              На 200м. от асфалта счупихме качествено уазката но утре рато (още в тъмно) и тя ще си дойде в Самоков.
              Та това беше.
              А .... Забравих да кажа само че Рубикона направо ми ЗЕМА АКЪЛА.

Коментар

Счупеното днес ще го оправим бързо, надявам се. Повече ме притеснява усещането за загуба на мощност ...

А пък с тия приказки за "драстична промяна" си нямаш друга работа ... И не ти е за сефте

Лошото е, че за "драстична промяна" ще трябват "драстично повече" финикийски знаци. Пък и, доколкото все още ми трябва "детевоз", няма особено богат избор на варианти. Джипките, които ще са драстично по-добри за офроуд, са все по-стари модели. Т.е. с времето ще се намират в все по-амортизирано състояние, а това значи и повече $$$ за привеждане в съответен вид ...
                Винаги има и "Разумни Компромиси" (ти вече си направил един подобен), та оглеждай се и успех!

Коментар

Днес беш един доста интересен ден, изпълнен с приключения. След като Чавдар, счупи неговата кола, продължихме да караме. Не след дълго, след преодоляването на едно от Маркановите деренца, слезнахме да клацнем едно попаднало дръво. Слизайки от колата, чух така неприятния за ушите звук от съскаща гума. Васко извади чисто новия си Хай-джек и набързо свалихме гумата и с УАЗ-та на Ивчо припнахе до Самоков, да оправим гумата. След като гумата, отново бе качена на ЧибураторЪТ, продължихме да лазим по доста интересни места. Стигнахме и до сняг, където се редувахме да затуваме. Има един съвсем малък момент, в който и 4-те джипки бяха закъсали и вече посягахме към лебетките, когато за пореден път 6500 оборота си казаха думата . Оттам едни по един се извадихме и продължихме епопеята. Доста пъти се случи да объркаме пАтОт, и накрая влезнахме в едно доста интересно деренце. Там карахме в нищото. Добре, че бяхме се сравнително малки джипки, иначе щяхме доста време да загубим там. Както се случва напоследак и днес уреда на Киката не остана неизползван . Но явно по тези пътища никой не беше минавал и трябваше да се извършват ремонтни дейности. След не малко тарялянкане, стигнахме до язорив Искър, кадето на 100метра преди Хасвалта УАЗ-та на Ивчо даде фира. Там поради ангажимент на нашия екипаж, напуснахме бойното поле. По пътя за София, се засякохме и с другата група, която също добре се беше повеселила из Лозен и Плана. След като измихме ЧибураторЪТ, остановихме, че днес множеството дървета, през който преминаме са оставили своя отпечатък. Много дранИЕ му ударухме днес. Искам да благодаря на Маркан, за приятното тракче, и за поредното хубаво изкарване из неговите "маали"
                  RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    Къде са тези снимки да се ядосвам още повече
                    Маркан-е, радвам се че сте си изкарали готино, макар и да ми е сложно да схвана кефа като нямам кола?
                    Кефа за мен беше че намерих нови места за каране за в бъдеше
                    и че май успях да изкефИм цялата група.

Коментар

Приятно място с хубави деренца.Жалко че Чавдар отпадна толкова бързо(ма май може и да беше за добро ) той да си прецени.
                      Както вече казах, наистина беше за добро, че каквото имаше да се чупи, се счупи долу. Щото Галоперът не е "скакалец" та да може некой да го тегли нагоре по баирите у снега ...

... Забравих да кажа само че Рубикона направо ми ЗЕМА АКЪЛА.
                      Рубиконът, с фабричните си дадености, и както го е повдигнал Васко сега с окачване и гуми, си е направо джип та дрънка.
                      То и на разходката в Стара планина, дето си беше още нисък та нисък, направо си изора пътя през оня коловоз на баира ...

Като му сложи и една лебедка - хептен ще стане труден за спиране.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Моооого Убав ден беше...Благодаря на всички за прекрасното изкарване,ама най-паче на Маркан-я,щото негова е заслугата да се заплетем като пате У калчища,да се загубим демек.И за по-лесно-през гората...се едно си на "четки" у мифката...Яко поорахме днеска и у снего и у калта...Сори,че требваше да се изнеса като пръдня из гащи,ама жИната...Ама и тя е герой,като знам,че и на х'асфалт я е страх...добре се представи,браво на нея..
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                          Моооого Убав ден беше...Благодаря на всички за прекрасното изкарване,ама най-паче на Маркан-я,щото негова е заслугата да се заплетем като пате У калчища,да се загубим демек.И за по-лесно-през гората...се едно си на "четки" у мифката...Яко поорахме днеска и у снего и у калта...Сори,че требваше да се изнеса като пръдня из гащи,ама жИната...Ама и тя е герой,като знам,че и на х'асфалт я е страх...добре се представи,браво на нея..
                          А бе ооооуууу....
                          Не помниш ли че ви питах от каде искате да караме(по-точно Кико ОТИ ОН по принцип не ми отказва).
                          А ко изкахте да се върнем на пътя требеше да караме на задна само 60-70м.
                          Ама Я не чух нЕкой да каже ВРЪЩАМЕ СЕ.
                          Та за това се наврееме у гората.
                          А нема да се плашиш.Като го минеме още 1-2-пъти ще си го очертаеме та да се знае от каде да се мине а не да се лутаме м-у дърветата.
                          Само горските да не копнат и там нЕкой ров.

Коментар

А бе ооооуууу....
                            Не помниш ли че ви питах от каде искате да караме(по-точно Кико ОТИ ОН по принцип не ми отказва).
                            А ко изкахте да се върнем на пътя требеше да караме на задна само 60-70м.
                            Ама Я не чух нЕкой да каже ВРЪЩАМЕ СЕ.
                            Та за това се наврееме у гората.
                            Абе не се коси ве. Пастирането КЕ е от тебе
                            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                              Абе не се коси ве. Пастирането КЕ е от тебе
                              Бива бе... .
                              А и не се косим-ДУМАМЕ си тука.

Коментар

Само горските да не копнат и там нЕкой ров.
                                Де тоз късмет...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X