т.е. точките от файловете за Родопите , Стара планина и др. на едно място
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обединена България
Свий
X
-
До: обединена България
Нов вариант на BG obedinena. Тук съм събрал 441 точки от Манастири,Крепости и тракийски светилища,Стара планина,Витоша,Рила,Пирин,Родопи,музеи. Направил съм наименованията на точките само на латиница за да нямат проблем устройствата неподдържащи кирилица.Прикачени файловеDacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.
-
До: обединена България
E аз пък си поиграх малко и преведох точките дадени от neptun61 на български. Защото със сигурност има доста като мене дето не обичат надписите да са на латиница.Първоначално публикуван от neptun61 Преглед на мнениеНов вариант на BG obedinena. Тук съм събрал 441 точки от Манастири,Крепости и тракийски светилища,Стара планина,Витоша,Рила,Пирин,Родопи,музеи. Направил съм наименованията на точките само на латиница за да нямат проблем устройствата неподдържащи кирилица.Прикачени файлове
Коментар
-
До: Обединена България
Аз също не обичам шльокавицата,която се получава с Българските имена на латиница,но Garmin Mobile XT или PC не поддържат кирилица засега. Полза от точки с имена от въпросителни няма. Все пак благодаря ти за труда. Добре е да има файлове и на двете азбуки.Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.
Коментар
-
Аз съм с nuvi 255 и намам проблеми с кирилицата.Това дето се постарах да направя е за точно такива апарати дета не е проблем българският. така кой каквото иска това да слага. извинявам се ако съм те обидил с това че ти преведох обектите.
Коментар
-
Много ли ще е нахално, ако помоля някой да пусне готовите gpi файлове на 100 обекта и Обединена България последните версии ?!?
Защото ми направи впечатление, че на предишните версии нямам проблем с кирилицата, когато файловете са били готиви gpi.
Много съм Ви благодарен предварително
Коментар
-
ето един конвертор и файл с разположение на камери[B][COLOR="Blue"]Don't run faster than your guardian angel can fly !!![/COLOR][/B]
Коментар
-
Нов вариант на файла.Съдържа 481 точки,отново на латиница. Добавени са основно хижи в Стара планина:
Трастена,Петрохан,Петрохански проход,Паскал,Околчица,Васильов,Тихия кът,Чавдар,Стражата.
Има и в средна гора:
Братия,Оборище,Сакарджа.
В Родопите:
Крепостите Кривус,Гулийка и Гугутка(имената на последните 2 идват от селата до които се намират).Прикачени файловеDacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.
Коментар
-
Нов файл с 520 точки. Отново на латиница. Добавил съм хижите Белата вода над Вършец,Бяла мечка и Карандила до Сливен,Бонсови поляни на Люлин,Античният град Ulpia Eskus до село Гиген,доста исторически музеи в различни градове,Сребърна,няколко тракийски гробници,манастирите над Бухово,Елешница и на Люлин. Файла включва и 2 Лакатнишки трака + трак на Бовската Скакля.Прикачени файловеDacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.
Коментар
-
Благодаря за файла, доста е полезен.
Само ако може едно предложение да дам. Знам, че е играчка, но мисля, че ще по-лесно за търсене, ако всички обекти имат еднотипни имена. Например видях хижите по 3 начина изписани - h.XXX, hija XXX или HIZHA XXX...Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
Seat Leon 2007 1.9 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар