Обява

Свий
Няма добавени обяви.

21.09 Владая

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 21.09 Владая

Привет на всички и от мен!
    Отдавна не бях се раздвижвал така, а днешният ден беше хубав, продължителен, разтръскващ вътрешности и разкършващ окачванията на джипките.

Откакто сложих новото окачване и новите гуми не бях тествал Сузукито ... и засега съм доволен. Малко само са му станали бавни диференциалите май, и много бързи бавните .

Наистина в началото не можахме да излезем от първия път от Владая и понеже никой от нас не беше минавал по този маршрут, целия ден беше една импровизация, но пък се получи доста добре.
    Всички участници се прибраха благополучно и без щети, като не броим една сцепена гума, ама при тези остри камъни и това се случва.

Малко снимки и от мен (не качвам от мое РС и нямам достъп до FTP-то и затова снимките са прикачени, сори):
    Прикачени файлове
    ... to be continued

Коментар

Малко снимки от Оги

цък

ПП Знам че пише моето име на галерията, ама това са настройките по подразбиране и така
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Там е хубаво, Я,Я!!! Ходил съм из района, но все не сколасвам за нещо по-така. А има местенца. Сигурно 2/3 (ако не и повече) от маршрута ви съм го минавал епизодично, ту тук-ту там. И точно затова ме е УЖАСНО ЯД, предвид и днешното хубаво време. Ама, здраве да има. Днес просто нямаше как.

В тоя смисъл - интересна заигравка е - Бонсови поляни - Драгичево - от там през Рударци нагоре, и после вашия маршрут.

Поздравления за хубавата разходка. Много приятно маршрутче.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добро утро на всички!
          Разходката се получи, въпреки лутането на някой места в търсене на правилния път. Покарахме добре и почти безаварийно. Сега наистина имам повод да сложа калните гуми .
          Преминахме през наистина красиви места.Камъните тук-там бяха в повечко, но какво толкова. Винаги е интересно там, от където човек минава за първи път. Компанията също бе на ниво, за което и благодаря!
          Поздрави!
          NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
          SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
          GSM: О887б97З79

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Там е хубаво, Я,Я!!! Ходил съм из района, но все не сколасвам за нещо по-така. А има местенца. Сигурно 2/3 (ако не и повече) от маршрута ви съм го минавал епизодично, ту тук-ту там. И точно затова ме е УЖАСНО ЯД, предвид и днешното хубаво време. Ама, здраве да има. Днес просто нямаше как.

В тоя смисъл - интересна заигравка е - Бонсови поляни - Драгичево - от там през Рударци нагоре, и после вашия маршрут.

Поздравления за хубавата разходка. Много приятно маршрутче.
            Спарки гъзарското селце дето е снимал Търтей помниш ли го от зимата?
            Георги Танев (0+)
            Land Rover Discovery 1 300 TDi
            Land Rover Club Bulgaria
            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнение
              Спарки гъзарското селце дето е снимал Търтей помниш ли го от зимата?
              А кое е тва селце?
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не е селце. Делта Хил се казва. Абе, кварталче от къщички - фирма купи мястото накуп и строи там. Вече май е почти завършено. Един вид гъзарско мини кварталче. Ако питаш мен - нищо особено. Много ми е голо - няма кьораво дръвче.

Водих Жоро (lz1gvt) и жена му на разходка над тая "забележителност" зимата с ферозата. И се окопахме. Отгоре мокър сняг, а отдолу най-лепкавата кал, която съм виждал. Лопатата нямаше чистене, а гумите станаха сликове. Та, позагряхме се, клатихме напред-назад, копахме и излязохме. А Жоро каза че това е последната капка, от която преляла чашата, и няколко месеца по-късно и той се оджипи.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мндаа
                  явно е било фън.
                  Ще идем зимата тогава да видим дали ще си купим къща там или само ще се окопаем

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Мндаа
                    явно е било фън.
                    А, не е нищо особено. Ако е сухо, или пък замръзнало няма никакъв проблем. Само при мокро или мокър сняг може да има някакви проблемчета. Конкретния беше чисто моя грешка - трябваше да мина с по-голяма инерция, ама пък като не се вижда нищо от снега понякога и инерцията може да изиграе лоша шега, щото може да паднеш в някой трап. Тъпото е че и лебедка не помага, щото няма за къде да се вържеш. Голо поле, ниви, и такива работи.

Ама, ще идем. Никви грижи.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Ама, ще идем. Никви грижи.
                      Ко не друго, ще врътнем скара

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Къща в "затворен комплекс", твърдо НЕ ! ....пък зимата нали щеше за кърпиш и боядисваш "Лиза"
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                          Къща в "затворен комплекс", твърдо НЕ ! ....пък зимата нали щеше за кърпиш и боядисваш "Лиза"
                          Шъ шъ, ама мислим дека ше свършим за по-малко от цялата зима с кърпене и боя

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            Къща в "затворен комплекс", твърдо НЕ !
                            Що? Просто ми е интересно, не че ще тръгна да купувам някога...

А и там не е съвсем затворен. Няма ограда около. Поне засега. Ама не ми харесва.

Коментар

Доста хубава разходка Аз съм минавал, Железница-Ярлово-Лисец-Диканя. Как сте пропуснали блатото до Ярлово.
                              От темата (как се нахендрихме..). Точно като за завършек.

Евала за расотката.
                              Колко км излезна?

Коментар

Там миналата зима затънах при маневра с Мерцедес комбиизродска кал оплескахме се яко
                                Поздрави!
                                VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X