До: 21.09 Владая
Привет на всички и от мен!
Отдавна не бях се раздвижвал така, а днешният ден беше хубав, продължителен, разтръскващ вътрешности
и разкършващ окачванията на джипките.
Откакто сложих новото окачване и новите гуми не бях тествал Сузукито ... и засега съм доволен. Малко само са му станали бавни диференциалите май, и много бързи бавните
.
Наистина в началото не можахме да излезем от първия път от Владая и понеже никой от нас не беше минавал по този маршрут, целия ден беше една импровизация, но пък се получи доста добре.
Всички участници се прибраха благополучно и без щети, като не броим една сцепена гума, ама при тези остри камъни и това се случва.
Малко снимки и от мен (не качвам от мое РС и нямам достъп до FTP-то и затова снимките са прикачени, сори):
Привет на всички и от мен!
Отдавна не бях се раздвижвал така, а днешният ден беше хубав, продължителен, разтръскващ вътрешности
и разкършващ окачванията на джипките.
Откакто сложих новото окачване и новите гуми не бях тествал Сузукито ... и засега съм доволен. Малко само са му станали бавни диференциалите май, и много бързи бавните
.Наистина в началото не можахме да излезем от първия път от Владая и понеже никой от нас не беше минавал по този маршрут, целия ден беше една импровизация, но пък се получи доста добре.
Всички участници се прибраха благополучно и без щети, като не броим една сцепена гума, ама при тези остри камъни и това се случва.
Малко снимки и от мен (не качвам от мое РС и нямам достъп до FTP-то и затова снимките са прикачени, сори):
Аз съм минавал, Железница-Ярлово-Лисец-Диканя. Как сте пропуснали блатото до Ярлово.
Коментар