Обява

Свий
Няма добавени обяви.

21.09 Владая

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 21.09 Владая

В 1030 викам да се съберем във Владая - на караулката в ляво и там някъде да се видим
    И после да видим кво има от южната страна на Витоша.
    Аз там не съм карал и ще е интересно. Най-много да се загубим
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

До: 21.09 Владая

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    ... И после да видим кво има от южната страна на Витоша ...
    Яко камънак ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Яко камънак ...
      Е квото такова
      Не съм карал интересно ми е
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За хард разходка ли става дума?
        Мога ли да се включа с дълго Паджеро със стандартно окачване и АТ гуми ?

Коментар

И аз съм там в уречения час.
          NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
          SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
          GSM: О887б97З79

Коментар

Аз също имам желание!
            Да решим какъв тип разходка, защото и аз съм с дълго паджеро.
            Помня, че от Рударци до Ярлово има лек трак с възможност, за който може да се заиграе.
            VARADERO SD2

Коментар

Аз от южната не съм карал, та не познавам терена - демек както дойде. Ма не вярвам да е нещо тежко

Коментар

Сега виждам, че темата не е в "хард разходки", така че вероятно поне няма да започне хард
                VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                  Сега виждам, че темата не е в "хард разходки", така че вероятно поне няма да започне хард
                  Не се подлъгвал по това Те тези са "измамници". И аз може да дойда да ви преча качествено

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                    Не се подлъгвал по това Те тези са "измамници".
                    Ща па ми говориш на вие??

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Ща па ми говориш на вие??
                      Възпитана съм или пък виждам двойно - резултат от снощното ми празнуване.
                      За разходката - утре евентуално двамата с тримата (Жоро) ще сме на линия Ако няма да идвам ще се обадя да не ме чакате.

Коментар

Аз на колегата софт разходките вече му ги знам,така че идването ми е почти невъзможно.Но пък темата започвам да следя с турбо интерес.

ПС:"Аз от южната не съм карал, та не познавам терена - демек както дойде. Ма не вярвам да е нещо тежко "Този цитат е за другите участници в разходката,но накрая само хубавото се помни,няма страшно...
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

А на някой случайно да му се бръмчи около Мургаш?
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От Владая да се ходи към Витоша не е много готино, защото е Парк Витоша. Може да се обикаля, но ще се прави обиколка на Витоша по към Чуйпетльово.

Другият вариант е от Владая през Драгичево и от там към Бонсови поляни. Не е много тежко, аз съм бягал от задръстване там.
                            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                              ще се прави обиколка на Витоша по към Чуйпетльово.
                              Общо взето това е програмата Обиколчица и трябва да излезем на Ярема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X