Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: При Дядо Владо

Бафмааму, днес свети велик шаман на хамеричкия фулсайз го отнема да пъди грозната ерес, и ме налазИха "Фероци" "Фронтери" "Тойоти", дори иедин с неа'къф мотор "ГеПиГо" или "ГеПеЗе" с йероглифи сигур 130 коня ..... и на финала и "Самрт-турбо"....боже, боже промени се света.....
    П.П. Добре че няма снимки за компромат
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Не. На поразяващата ръка, превърнала Нивата в недвижимост, вече нямам ангажимента да осигурявам транспортни средства.
      Мисля, че трябва да и направиш пиедестал
      Отърва те от две беди едновременно
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Е тоз чиляк с йероглифите, ако ми се беше обадил и аз щях да налазя с моя матор. Можеше и скаричка нещо...
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ууууууу има ли още кой да ги кара тез кавазакита бре?Това Дядо е страшна работа.И самолет да му закарат от него подводница ще направи.
          Ако е рекъл оня ще гледам и аз да намина тая съботонеделя да ме облъчите малко пък и по нещо да пийнем ако приемате гости.
          Пък и ще се радвам да се запозная с хора притежаващи "Ге Пе Зе"-та.
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
            Ууууууу има ли още кой да ги кара тез кавазакита бре?Това Дядо е страшна работа.И самолет да му закарат от него подводница ще направи.
            Ако е рекъл оня ще гледам и аз да намина тая съботонеделя да ме облъчите малко пък и по нещо да пийнем ако приемате гости.
            Пък и ще се радвам да се запозная с хора притежаващи "Ге Пе Зе"-та.
            Майтап бре . Ге-Те -Ер е.

Коментар

Поглеждам и не вярвам на ушите си. Такава тишина. Джипките ли не се развалят или как орязаха на деди дърветата и има за цепене ......

Коментар

Суха върба за цепене.....Това може да уплаши Херкулес и Крали Марко на куп.......
                "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                Mark Twain
                СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
                  Суха върба за цепене.....Това може да уплаши Херкулес и Крали Марко на куп.......
                  Ти не се збаждай де . Още ни си почерпил .А - питай за кво ако ни е те срам.

Коментар

Ми............седят и мислят както е видно. Сега пред Деди река ще прекарват, та вече не с джипки, а с каяци трябва да се ходи.

Димата погледна Ториното и заключи, че няма нужда от лифт, докато Дядо Владо небрежно стържеше с един ръждив пирон по предният капак
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                      Такава тишина ......
                      Тишина щот'съм в болнични (неплатени, че сива икономика), а съм в болнични щот' Рекс(кучето ми) ме нахапа, а ме нахапа щот се правя на велик.....освен това утре, в други ден, и може би в сряда баш пред мен е копЪнито за трЪбЪтЪ....след сряда по старо му....ако не съм умрял междувременно

Коментар

к'ва е тъз тръбъ бре, да не монтирате аеродинамичен тунел?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          к'ва е тъз тръбъ бре, да не монтирате аеродинамичен тунел?
                          Търбъ гюбревоз. Неможело да сме на септични ями щот'било 21 век и щели да ни се смеят европчаните.......в същност има едни 97 милиона отпуснати от еврофондовете и нашите дУргари трябва да го освоят(присвоят) някак си.
                          Последно редактирано от дядо владо; 09-09-13, 09:24.

Коментар

Може ли да питам гумички на клапаните за Чероки 4.0 92г. от друг двигател стават ли, тъй като не мога да намеря за Черокито.

Коментар

Първоначално публикуван от poketo Преглед на мнение
                              не мога да намеря за Черокито.
                              Няма, хайде бре или в "гугъл" jeep 4.0 valve stem seals....

Коментар

Дядо Владо линка който си дал не работи. А между другото гумички на клапаните има в Балканстар но с поръчка от Америка чакане две седмици и около 180 лева. Виждат ми се множко за гумички и търся някой по евтин вариант. А и старите не са чак толкова зле но тъй като главата е свалена исках да ги сменя да зачистя и клапаните с паста но проблем няма в България гумички за клапани. И затова мисля за друг вариант гумички от друг двигател но май няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X