Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заноге - Ком
Свий
X
-
-
От: Заноге - Ком
Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеЗащо никои не се обади какво стана със тази разходка,един приятел е видял да слизат от петрохан 7-8 джипа да не сте се отказали вие
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнениеАко питаш мен в този ден от Петрохан слязоха освен тези 7-8 джипа и още 20 от Емине - Ком. Аз също ги срещнах тези 7-8 джипа.NISSAN PATROL GR
OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA
Коментар
-
Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнениеБрей, не бяха 7-8, а бяхме само 5. Срещнахме и групата от прехода Емине- Ком, и групата на Търтьо с която и поговорихме. Търтьо давай снимките...
Коментар
-
Започваме да катерим. Пътят е интересен защото рязко се печели височина.
Първи гледки към скалите над Лакатник
Групата (мен ма няаа)
Поглеждам наляво през прозореца
Бързакоф
Тоя път вече и мен ме има на кадрото
Орелче
Тука някъде е връх Малка Баба, дето Дългия писа за него
Пътят
Както се вижда, турбософт с елементи на бъбрекотрошачка
Първия ден беше непрестанни облаци и мъгла навсякъде
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Циганите (или по-скоро техните следи), мамка им поганска ...
Напълнихме едни баят чувал с боклуци ... Включително и винетка ... ега ин го тургне коньИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
В торфището преди Петрохан има езерце. Отказахме се да пробваме дали е проходимо с жип
Аборигените
Жипситата леко скрити зад дървото. Тия конкретно бяха чисти иначе моеше да го отнесат за цялото племе.
Тук някъде стана малко произшествие. Баир, газта на патрула е заварена за пода обаче нъцки. Повече от 1200 оборота не ще и едвам пъпли на първа бавна.
Качвам до равното и бърз полеви ремонт. Не иска да се изфорсира, пуши сивобяло, гадна работа, мирише като да няма турбо или нафта. Турбото се оказа ок, и продължихме да дирим защо не стига нафтата. Половин час чесане и ме осени, смених нафтовия филтър (Вътре имаше пясък??? Баси къде съм карал) и нещата заспаха. Добре че нося винаги резервен филтър че щеше да се наложи да карам с туба и маркучи през прозорците.
На Петрохан се разделихме с Явор, драснахме нагоре и си харесахме една полянка.
Едини, пиини и те така се живее сто годиниИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ден втори.
Слънцето се показа за наша радост.
Пъплим полека по детския път към Ком.
Его връо
Коньеве
Тук вече сме горе.
Панорамата с изглед на юг сте я видели
На север нищо се не види.
Куче влачи рейс или Евгени си намери сигане с лада. Мноо проходими тия чудеса на руско-италианската техническа мисъл и българското тнтм.
Тръгваме надолу
Тук сме вече долу
Екологични биволици (благодаря на Сашо и Тони за корекцията)
Поглед от връх Сребърна. Това трябва да е едноименната застава
Тук свършва Европа.
На места има поставени нови колчета, с алуминиеви табелки по тях. Старите пирамидки с издълбан надпис ме кефят повече. нищо че и НБР и СРЮ са отдавна в историята. ма пък иначе нямаше да мога да снимам тук без риск за живота.
Малко преди Комщица
Това еКойто карал карал, който снимал снимал.
Аз лично съм много доволен.Последно редактирано от turtey; 07-08-11, 22:34.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар