Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заноге - Ком

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заноге - Ком

Интересно?

Прекалено нагло ли ще е новобранец с УАЗ?

Коментар

Ясене, а ти подаръци ще носиш ли? )))
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колко искам някой да ме натовари до горе
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
          С удоволствие

Закачката беше за търтея, не за теб, та не се засягай
          Иначе обикновенно мен не ме слуша главата и мен ме вадят, тъй че не са нужни подаръци - ако сме заедно в гората ще се менкаме кой кого да дърпа
          Не ми е и минало през ума да се засягам, предвид никаквия ми опит съвсем реално приемам възможността да се наложи някой да ме тегли и нямам нищо против да си ти или който и да било друг, нито пък имам против аз да тегля когото и да било... пък подаръка беше закачка от мен. Както и да е, ще го коментираме на бира .
          V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Насо, от Ком до Комщица си го минавал пътя, само че в обратна посока. Знаеш вече калните дупки, така че заигравката ще стане. И на мен ми се идва, но съм аут в бокса.
            Търтей, а що първия ден не пробате от Бов до Заселе по черно покрай водопада, после Зимевица и оттам по черно през Петрохан та на Ком? Маршрута съм го тествал, дори зиме, и е страхотен.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Е нееее...... ако ще се кара по това което Злати е написал искам да ме натовари някой задължително !
              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Насо, от Ком до Комщица си го минавал пътя, само че в обратна посока. Знаеш вече калните дупки, така че заигравката ще стане. И на мен ми се идва, но съм аут в бокса.
                Търтей, а що първия ден не пробате от Бов до Заселе по черно покрай водопада, после Зимевица и оттам по черно през Петрохан та на Ком? Маршрута съм го тествал, дори зиме, и е страхотен.
                Много хасфалт
                Иначе е практически същия маршрут. Може да го помислим

А кални дупки, на юг от Ком та до мандрата е една голяма кална дупка )))
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Ясене, а ти подаръци ще носиш ли? )))
                  Подаръците, които аз обикновено нося, са забранени от ЗДП.

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                    Колко искам някой да ме натовари до горе
                    Ако се оправя и тръгна не е проблем да качим витарата в пикапа , дори ще карам само на заден мост
                    Ама не знам дали начинаещ като мен биха го приели

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Много хасфалт
                      Иначе е практически същия маршрут. Може да го помислим

А кални дупки, на юг от Ком та до мандрата е една голяма кална дупка )))
                      Хасфалт си ти . Щото до Губислав не е хасвалт, а и от Бов до Лакатник са още 10 към по дефилето. Аз ти казвам от Бов по черно до Заселе, оттам 5 км. асфалт до Зимевица и оттам из гората.
                      Като решите къде и от колко в четвъртък, ще дойда да поговорим, ако мога.
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Подаръците, които аз обикновено нося, са забранени от ЗДП.
                        Те затва търсим само черното

Злати, аз съм го минавал, ма определено ми куца ориентирането когато съм в група, та сега ще затвърдя познанията си за околноста.
                        А за заблатените места горе се обажда еколога и природолюбителя в мен - прекалено е красиво, че да разораваме пейзажа...

Радвам се, че и колегите от Годеч ще се включат, че да покажат някоя тайна красота

С оглед развитието на темата - дали да не започнем организация на двудневен преход? С преспиване на палатки (примерно) южно под ком, ма не много нагоре, че там си е мъгла и валеж 350 дни в годината... И в неделя сутрин се събираме с колегите от Годеч и те ни водят да се заиграваме?
                        Гледайки техните теми има с какво да ни предизвикат
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Хасфалт си ти . Щото до Губислав не е хасвалт ...
                          Асфалт е, ама няма да го карат. Веднага след разклона за Губислав бият в ляво нагоре по баира по едно тясно пътче, което излиза в Заноге.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Пууу, накара ме да отворя мапсорса
                            6,3км при моя път срещу 6,4км при твоя асфалт

Но аз имам да си връщам )))

Коментар

Здравейте, маршрутът ви е екстра. Много добре е и по десния бряг на Искъра - до Заселе. Там имаше един жител, ама изгоря, докато си вареше ракия. Бих дошъл, но още съм на гьола и местя на юг. В момента съм на 1 км южно от Маслен нос (N 42*17'30.3", E27*45'59.5"). Събрах си миди за вечеря и тука намерих скална ниша 5 звезди, където мисля да подремна (има снимки, ама свърши тока на камерата (сега я кисна в морето, че да се оправи). Видях момчетата от дайвинг клуб Приморско да учат на занаята момета от Чехия - браво. Айде, да сте живи, ако намеря ток пак ще се четем.
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Асфалт е, ама няма да го карат. Веднага след разклона за Губислав бият в ляво нагоре по баира по едно тясно пътче, което излиза в Заноге.
                                Така де, и и при моя вариант бият от Бов по един път, дето излиза в Заселе. Разликата по асвалта идва от Заселе - Зимевица при мен и от Бов-разклона за Губислав при Търтея. Което се оказва, си е едно и също като разстояние, само при моя вариант излизат малко по-рано на черно като време.
                                Абе имам идеи за тоя район, казвайте четвъртък къде е срещата?
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X