Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Да...нали затова правим тия софт разходки с хард елемент за всеки, който пожелае да види какви са му възможностите. Но пак има недоволни!
    Ние сме си така...кой с добри гуми, кой е пипнал нещо по окачването, кой пък турбинка си е сложил......на иначе стоковото автомобилче....абе забава да става...да ни е приятно и да се виждаме с усмивки на лицата....
    Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
    Стефан, 0888851800

Коментар

добре модератор, възприемам забележката и се извинявам. Ще се поправя.
      0899 87 87 92 Христо
      Митцубиши Паджеро 2 3,5 бензин
      Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
      Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

[QUOTE=Alexfield;2736918]Колега meranzow,

във филм се опитваш да се вкараш заради едно невинно окантарване (нали ти си бил с Тераното върху тръбата по пътя за Мургаш).
        Ела на 2-3 разходки, събери малко опит. Ще видиш, че в много ситуации можеш да си помогнеш и без да се набутваш зверски.
        Ето това преди около 2 седмици го върнах на пътя с инструмент за под 100 лв - хай лифт джек.
        [ Колега аз имам опит поне малко. Но как да покарам 2 - 3 разходки с вас като никой от вас не казва къде е часът на сборния пункт. И така нататък. Аз се опитвам да покарам с вас от около 2 месеца. Но ништо.
        Понеже съм Пловдивчанин даже се замислям да си закарам Джипката на пловдив, и да ходя да карам там в неделя.
        Там поне пишат кога и къде се събират. / QUOTE]
        0899 87 87 92 Христо
        Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
        Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

[QUOTE=meranzow;2738744]
          Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
          Колега meranzow,

във филм се опитваш да се вкараш заради едно невинно окантарване (нали ти си бил с Тераното върху тръбата по пътя за Мургаш).
          Ела на 2-3 разходки, събери малко опит. Ще видиш, че в много ситуации можеш да си помогнеш и без да се набутваш зверски.
          Ето това преди около 2 седмици го върнах на пътя с инструмент за под 100 лв - хай лифт джек.
          [ Колега аз имам опит поне малко. Но как да покарам 2 - 3 разходки с вас като никой от вас не казва къде е часът на сборния пункт. И така нататък. Аз се опитвам да покарам с вас от около 2 месеца. Но ништо.
          Понеже съм Пловдивчанин даже се замислям да си закарам Джипката на пловдив, и да ходя да карам там в неделя.
          Там поне пишат кога и къде се събират. / QUOTE]
          Пич ти май нещо да речем си се объркал .Я чети подробно а не избирателно и спищялно в тази тема телеграми не пращаме .
          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

може и така да е. сори
            0899 87 87 92 Христо
            Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
            Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
              Влезна в рекичката и оттам го подхвана с джека или как го направи? Теглещо МПС имаше ли или само с крика стана работата?
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Да, влезнах в рекичката (гумените ботуши са ми винаги в багажника). Осигурих отзад и по диагонал надясно с Фронтерата, та докато вдигам с джека да не ми се сурне на главата. Вдигах за задната гума с лек наклон към пътя - на два пъти - общо около метър височина. После, както си беше на джека, леко дръпнах назад с Фронтерата.
                П.П. Имаше уникални предложения от публиката: Да влезнат 4-5 мъже в реката под Тиграта и на мускули да я изтласкат на пътя...
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Имаше ли щети?
                  Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                  Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Картерът оцеля. Отцепило се беше парче бетон и подпряло на носача на предната лява гума. Единствената щета беше капакът за задната кука - конзолата му се усука и вече се затваря с доста зор и убеждаване:
                    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG3020.jpg
Прегледи:1
Размер:104.0 КБ
ID:5653625Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG3021.jpg
Прегледи:1
Размер:102.2 КБ
ID:5653626 Намерих този елемент днес 12.04.2015 на черен път между Бистрица и Железница. Това явно е нещо под-картерно, под-скоростно или под-раздатъчно, не знам от какво е, само пише, че е произведено в Япония, което разширява доста кръга на заподозрените превозни средства. Не разбирам, аз карам АТВ. Изглежда скъпо и е цяло сякаш, ако на някой от колегите му е залипсвало да ми пише на ЛС или на 0887264357, прибрал съм го на тъмно и прохладно място, не искам възнаграждение
                      Grand Vitara 2.5 V6 кармазъ с доста подъл теглич.

Коментар

И вчера и днес се поразходихме из Стара планина . Времето беше прекрасно за разходка.
                        Прикачени файлове
                        Николай Георгиев 0+
                        тел.0887357722

Коментар

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

Здраве и късмет за всички...и много приятни емоции по гори и пътеки...
                          Да пазим България!
                          Стефан, 0888851800

Коментар

Воистина воскресе !
                            Дай боже емоциите да са положителни и съвместни !

Коментар

Нещо за този уикенд планира ли се?

Коментар

Планирайте, карайте и качвайте снимки....че много скучно стана, а времето се оправя...
                                Аз съм в бокса...
                                Стефан, 0888851800

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X