Първо пострадаха мотористите с тел между дърветата. Поука не си взе никой.
За съжаление това е естествено продължение на разораването на полянки, карането с висока скорост около пеши туристи, спортните изпускателни уредби и други прояви нашего брата, както и пълната липса на взаимно или институционално регулиране на офроуда като такъв.
или активасти "еколози" и псевдо "природолЙОбители"
За мен лично не ми се вярва все пак е главен път до водоема не е някоя тесна туристическа пътека , просто са заложени да не идва никои да ги гледа и претиснява
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846
Здравейте отново, за да не сатне объркавне, бих искал да да уточня, че шиповете бяха поставени на 30м след отклонение на ляво от основния път, по друг малко по тесен път водещ до самия нос.Пътя е все още използваем и отъпкан, не толкова колкото основния но все пак е използваем. Последно по него съм минавал преди 3 години абсолютно без проблемно, но явно нещата доста са се променили от тогава. Прилагам и 1 снимка на начина на залагане на шиповете.
Снимката е направена след като махнахме клонките и листата с които бяха покрити.
Първо пострадаха мотористите с тел между дърветата. Поука не си взе никой.
За съжаление това е естествено продължение на разораването на полянки, карането с висока скорост около пеши туристи, спортните изпускателни уредби и други прояви нашего брата, както и пълната липса на взаимно или институционално регулиране на офроуда като такъв.
Ще има и още.
Това в случая е "застраховка" на едни, да не им дойдат дриги на местенцата. Щото, ръи'ш ли, са богопомазани и там си е тяхното. ПЪК!!!
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Грозно, много грозно изпълнение! Да ги бяха поставили някъде във Вододайната - да кажеш, че са някакви криворазбрани природозащитници, но тук си е разрешен и законен риболова.
Майка им мръсна!
"Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.
Здравейте отново, за да не сатне объркавне, бих искал да да уточня, че шиповете бяха поставени на 30м след отклонение на ляво от основния път, по друг малко по тесен път водещ до самия нос.Пътя е все още използваем и отъпкан, не толкова колкото основния но все пак е използваем. Последно по него съм минавал преди 3 години абсолютно без проблемно, но явно нещата доста са се променили от тогава. Прилагам и 1 снимка на начина на залагане на шиповете.
Снимката е направена след като махнахме клонките и листата с които бяха покрити.
[ATTACH=CONFIG]824816[/ATTACH]
Колеги посещаващите язовира вчера същия капан само че дебело ламаринени таралежи 6 на брои на изхода към драгошинския залив извадих късмет 5 минути преди мен лек автомобил бе забучил 3 на гумите си и 3 намерихме пак в коловозите.При разговор с къмпингуващите наблизо от сутринта рано по същия път е минал бял раздрънкан бус не е имал проблеми с гумите от тогава кола не е слизала преди злополучния автомобил преди мен, така бяха поставени че бус или лек автомобил не би могъл да заобиколи капана до петък къмпингуващите са там утре или вдруги ден ако се появи пак буса би трябвало да спре да си вдигне капаните обещаха ми да снимат както и буса така и хората.Не караите по утъпканите пътища мн.добре замаскирани капани
Коментар