... Хем ще се разходим, скара, хем пък и ще посетим манастирчето
Пък и е нещо ново за нас...
Не е много известен манастир, а има стенописи отпреди близо 400 години! В подготовката не подценявайте фототехниката.
След Стара Загора закарах джипчето на мивка, където мият от всички възможни страни; отдавна не съм го виждал толкова чисто. Но явно ще прежаля чистотата - досега не съм виждал Алинския манастир.
Доста е възможно да доведа и специалист - човек много запален по Алино и автор на публикации.
Колеги и на моя самик му се идва с вас но още нямам гума никъде не намирам, а нова не ми се купува. Помогнете моля все някой има поне една регенератка някъде кобра малатеса 195 и дрън дрън . Ще чакам друго не мога да направя.
Пиши какво е дрън дрън -то и може да те огрее. Имам едни такива странности в бараката. Може и да ми звъннеш на 0889 44 15 86 за да съкратиме кореспонденцията.
Не е много известен манастир, а има стенописи отпреди близо 400 години! В подготовката не подценявайте фототехниката.
След Стара Загора закарах джипчето на мивка, където мият от всички възможни страни; отдавна не съм го виждал толкова чисто. Но явно ще прежаля чистотата - досега не съм виждал Алинския манастир.
Доста е възможно да доведа и специалист - човек много запален по Алино и автор на публикации.
Ако има някой навит за едно вечерно каране из Люлин планина, да казва и да не се притеснява Става въпрос за Събота вечер Просто и двата почивни дни през деня съм ангажиран
Life Begins Where The Road Ends.
Nissan Patrol Y60 GR RD28T
0889 9две 99 55 Иво
Коментар