Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
    От днес съм собственик на небезизвестното "джипче Роки" и бих се включил в следващата разходка през уикенда.
    Стига да нямате нищо против опасността да теглите добра джипка със зелен водач
    Да ти е честито и много да му се радваш!

Коментар

значи остава за събота. Щом ще има спиране с разпускане на Рай значи да вземем и пРжоле. Сандвичите не ги коментирам, че не се знае знае ли се.
      тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
        Илийка, подготвил съм се психически и кулинарно

Какво пък толкова има да се подготвяш психически?Все пак отиваме да си правиме кефа,а за пържолете ич не се съмнявам в тебе .

Тигре,предлагам ти да дойдеш да се повозиш и да видиш за какво иде реч,като каляне и трошене,а пък ако ти хареса-лекинко ще се подготвиш.Само да знаеш,че пързалката е много стръмна и безкрайно дълга. Все пак се гласиме да покараме,а не да се подмотваме-път ни чака.До сега джипка в гората не сме оставяли.

Коментар

Вчера се качих до 1480 метра : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=159408
          и още на 1200 снегът запова да спъва джипа. Нагоре е сняг до колене - тежък и мокър със замръзнала кора. На откритите части е тегаво, в гората е супер за сметка на това.
          Представих си какво ще е към Ком.
          Северен и западен склон не си е работа, само южен евентуално.
          Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
          0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Ок, събота, 10:00 на Кокалянско ханче - посока през Плана до Рай, пътьом до локвата с духа + кой където ще за отбивки
            От Рай надолу имаше едно пътче в един улей - минавал съм го само лятос, сега ще е интересно

П.п. Маршрута е подходящ за МТ гуми минимум.

Жалко. Тъкмо мислех и аз да дойда и видях изискването за МТ гуми След като размислих още малко реших да рискувам.

Бройте ме и мен, ще нося И бебешки пюрета, за единия член на екипажа
            Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
            BMW F650CS
            Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
              Жалко. Тъкмо мислех и аз да дойда и видях изискването за МТ гуми След като размислих още малко реших да рискувам.
              Ясно, оформяме добра група "калпазани с АТ"

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Ще излезе прав Тъгъра. Май ще се наложи да пуснем нова тема, например "АТ разходки около София"
                BMW F650CS
                Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Така погледнато пържолите ще са или за закуска или за обяд на следващия ден. По това време си требе автомобилът да си има читави МТ-та, а не нито АТ-та нито МТ-та за мъгла.

п.п.
                  Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
                  ... "АТ разходки около София"
                  Това трябва да отиде към Хард раздела.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Мушмуроци! Не се правете на ударени сичките! Аз съм го написАл, вие знаете ко значи!
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Айдееее,почна се. Мисля,че са събота ще ни трябват снежни гуми, а не АТ и МТ .

Коментар

Мушмуроци! Не се правете на ударени сичките! Аз съм го написАл, вие знаете ко значи!

Спамче да става Нали знаеш, че аз съм с 2 АТ и 2 МТ монтирани на диагонал. Хихихи

ШЪ сЪ видим в Събота.
                        BMW F650CS
                        Радо о885 5о 59 5о

Коментар

А - и понее питате що се искам у неделя - ей са оня ден кат счупих огледалото... Кога да го сменя, бре господа? През седмицата кОпаме от сутрин до вечер - вечер чукча скапан - остава събота... И то рано сутрин - щот като излезе да купим ино финтче - у неделя йок дюкян!
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Илийка. Ти ше излезеш щот си упорит (ма много ресурс и време отнема), ама Ората требе да са наясно какво им требе, щото не си е работа 10-тина джипки да минат някъде 50 метра за 4 или 5 часа. И два три джипа с АТ-та ше минат, а повечето к'во правят?
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

А - и понее питате що се искам у неделя - ей са оня ден кат счупих огледалото... Кога да го сменя, бре господа? През седмицата кОпаме от сутрин до вечер - вечер чукча скапан - остава събота... И то рано сутрин - щот като излезе да купим ино финтче - у неделя йок дюкян!
                              Обедна почивка немате ли във вашата манифактура? Фашташ колегите да понагат, няма само да плюскате
                              BMW F650CS
                              Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Стояне,събереме ли се 10 джипки нема да стигнеме до никъде,даже и до Рай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X