Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
    Ще си взема и гумената кукла, ако случайно замръкнем някъде

Събота?
    Професионалист - явно вече си минал и третата стъпка...
    Аз съм за неделя пак!
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

е, то тези които искат само да карат, мнооого отдавна не се организират публично във форума..........ако не сте забелязали де

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        е, то тези които искат само да карат, мнооого отдавна не се организират публично във форума..........ако не сте забелязали де
        Забелязали сме, ама какво да се прави.

А ако трябва да се избира ден аз предпочитам събота, поради причини, обяснени надлежно от Илийката по-нагоре. Иначе принципно мога и неделя.
        тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Аз ще карам зад Радо, има хубаво въже той
          Мога който и да е от двата дена, но мисля че събота е по-добре.

Коментар

OK!...Събота, а маршрут?
            Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
            Стефан, 0888851800

Коментар

Ок, събота, 10:00 на Кокалянско ханче - посока през Плана до Рай, пътьом до локвата с духа + кой където ще за отбивки
              От Рай надолу имаше едно пътче в един улей - минавал съм го само лятос, сега ще е интересно

П.п. Маршрута е подходящ за МТ гуми минимум.

Коментар

Само да питам: За ядене сандвичи или месо

Коментар

Само да питам: За ядене сандвичи или месо
                  Винаги и двете! В най-лошият случай ще вечераш сандвичи, в най-добрият - пържоли...
                  Или беше обратното

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                    Винаги и двете! В най-лошият случай ще вечераш сандвичи, в най-добрият - пържоли...
                    Или беше обратното
                    неее.

Ще обядваш месо от скарата, а ще вечеряш сандвичи.

Коментар

Мръвките в багажника ще са като и аз участвам в яденето.
                      Сам си си отговорил какво ще плюскаме .Значи ще кръщаваме Бронко в бойна обстановка-аз съгласен.Там съм.

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      П.п. Маршрута е подходящ за МТ гуми минимум.
                      А с МТ за мъгла може ли?
                      Последно редактирано от gimax; 23-01-13, 17:14.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                        ....А с МТ за мъгла може ли?
                        За теб мое - ще те дърпа бронкото Че кат ни натежат коремчетата от прЪжоле...

Коментар

Само трябва стриктно да се помисли за маршрута и лебедки, лопати и всички подобни помощни мат'риали да играят преди обяд, че после...мъкааааа, мъкаааа
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                            Само трябва стриктно да се помисли за маршрута и лебедки, лопати и всички подобни помощни мат'риали да играят преди обяд, че после...мъкааааа, мъкаааа
                            Какво да го мислиме,стегнато темпо/ръчка/ до Рай-там задължително разпускаме с месенца и други вкуснотийки и после по некакъв улей/дето го споменава Наско/ а ако останат сили през Лозенската обратно до Кокаляне.Лесно и изпълнимо.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                              Немаш проблеми,ама до вр.Света петка в Лозенската хич не се сещам за вариант "само на задно и с летни туми".Освен ако немаш хиликоптер.Другия вариант да се включиш е като "куфар"-демек да се возиш при някой.
                              Искрено съм благодарен и като куфар да ме включите!
                              За жалост имам бюджет за забавления, който не ми е достатъчен нито за гуми, нито за нищо........
                              Мечта ми беше Витарата и се радвам, че я имам и ако ме включите, няма да ви преча. Ще я оставя докъдето стигне, молбата ми е да помогнете да я избутаме, а нататък ще се погрижа сам.
                              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                                Искрено съм благодарен и като куфар да ме включите!
                                За жалост имам бюджет за забавления, който не ми е достатъчен нито за гуми, нито за нищо........
                                Мечта ми беше Витарата и се радвам, че я имам и ако ме включите, няма да ви преча. Ще я оставя докъдето стигне, молбата ми е да помогнете да я избутаме, а нататък ще се погрижа сам.

Споко, моята първа разходка с Бронкото беше 500 метра докато счупи хъбовете и после се качих да троша другите джипки. Добре че те рядко влизат да пишат тук, та да ти кажат как пренесох каръка във всяка, която седнах.
                                До Кокалянско всеки да дойде с каквото може, нагоре ще се разпределим.

Илийка, подготвил съм се психически и кулинарно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X