Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Налага се да отидем до личния лекар. Ако не се забавим ще дойда.

Коментар

Абе то и аз не съм с лифтнат джип, нито гумите са ми много хубави, нито лебедка имам нито дори въже, обаче не ми се кара на задно по павета...нещо не виждам смисъл от джипа при такава разходка. Ще се оргарнизира ли днес накаква, изобщо има ли будни вече и къде бихме могли да идем да поорем малко?

Коментар

Ето моите впечатления ,фото и видео материали от вчерашната разходка: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=159133

Албумът с всички снимки е тук: http://verter.snimka.bg/automobiles/...a.726128.0.big
        Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
        0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
          Колеги, нека да ви кажа какво разбирам под софт разходка:
          Нормални джипове без специално оборудване и с нормални гуми. Каране предимно на заден мост и много рядко ползване на 4х4, без блокажи, без лебедки. Всички останали подготовки като: специални гуми, лебедки, блокажи, лифтове на джиповете, ги възприемам като хард предложения за разходки. Хубаво е предварително да се преценява маршрута, за да не си пречим. Има и емоции в това да се случи на някой да мине маршрута на въже, но това е друга тема.
          Колега, предложи за другата седмица едно софт маршрутче за да сефтосам извън пътя на жена ми кабриото, че цяла зима стои на трупчета. Ама да знаеш, че е малко по-хардаджийско изпълнение, защото е с предно предаване

едит/ С Гошко вече ставаме трима
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
            Може ли малко повече информация за този маршрут? Търсих в картата на Събин, но не намирам подобна местност в района между Ярлово и Лисец.
            Повдигнат лек автомобил 4х4 ще мине ли от там?
            Маршрутът наистина е лек и интересен, като за начало. Когато е сухо и лека кола може да го мине. Пътят минава през м.Буката, ще я познаете по дълбоката кална локва и по табелките за туристически маршрути. Около 50 м вдясно са Свивулите - там ходете саво пеш! С колите продължавате все по равния път. По него има и много други отбивки за хард-изпълнения, като за някои от тях ще ви трябва много як трактор, а наблизо вече (май?) няма.
            Абе, край ловния заслон с огнището и скарата си е най-добре.
            Успех.
            п.п. Забравих - носете си дърва.
            Последно редактирано от trapper; 20-01-13, 17:24. Причина: п.п.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
              Ето моите впечатления ,фото и видео материали от вчерашната разходка: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=159133

Албумът с всички снимки е тук: http://verter.snimka.bg/automobiles/...a.726128.0.big
              И малко от мен http://www.offroad-bulgaria.com/show...90#post2069890
              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                Предложението ти е страхотно Тигър! Дори имам маршрут и подходяща машина(Мазда 6) за новосформираната група. Сборен пункт на паркинга на Метро-Горубляне. От там се спускаме към автопазара, минаваме под моста и изкачваме към Цариградско посока център. От там директно се забиваме в локалното, че има по някой легнал полицай и някоя и друга дупка.Така до алея Яворов, където пак правим сложни конфигурации по спускане, тунел, изкачване.Ако всички са преминали препятствията успешно преминаваме към етап 2 на разходката.Етап две се втвърдява рязко и тук е момента , който смята, че няма да се справи да се откаже! Влизаме в Борисовата градина, където започва тежък хард!
                Гошко Лошко ме разби, вече половин час се хиля като ряпа - браво, маршрута ти е железен и ще го включим в някое състезание по офроуд с колички от кауфланд.
                тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
                  Гошко Лошко ме разби, вече половин час се хиля като ряпа - браво, маршрута ти е железен и ще го включим в някое състезание по офроуд с колички от кауфланд.
                  Колеги не се бъзикайте с хората , и без друго тази тема отдавняа е на ръба между софта и харда. За повечето хора които не се карали много тези коловози са си хард . И все пак опре ли се до 33ки и лебедка си отива към не много лека разходка.
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

Мерси за снимките и за споделянето, супер разходка сте си направили. Силно се надявам да не сте се наситили и следващата събота или неделя да направим една организация, че аз вече не издържам и ходя да търся калотия и гьолове около пътя докато пътувам, а все нещо не мога да се присъединя.

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                      Колеги не се бъзикайте с хората , и без друго тази тема отдавняа е на ръба между софта и харда. За повечето хора които не се карали много тези коловози са си хард . И все пак опре ли се до 33ки и лебедка си отива към не много лека разходка.
                      Моля за извинение ако сте го приели като обида или бъзик, но просто толкова смешно го е написал Гошко, че не издържах.

Коментар

Е кво бъзикане - тва дори не е офроуд шото аз виждам път
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                          Предложението ти е страхотно Тигър! Дори имам маршрут и подходяща машина(Мазда 6) за новосформираната група. Сборен пункт на паркинга на Метро-Горубляне. От там се спускаме към автопазара, минаваме под моста и изкачваме към Цариградско посока център. От там директно се забиваме в локалното, че има по някой легнал полицай и някоя и друга дупка.Така до алея Яворов, където пак правим сложни конфигурации по спускане, тунел, изкачване.Ако всички са преминали препятствията успешно преминаваме към етап 2 на разходката.Етап две се втвърдява рязко и тук е момента , който смята, че няма да се справи да се откаже! Влизаме в Борисовата градина, където започва тежък хард!
                          Не мога да спра да се хиля, жена ми ме гледа странно от половин час Натиснете снимката за да я уголемите

Име:smiley24.gif
Прегледи:3
Размер:102 Байта
ID:5445358

Ако трябва да говори сериозно разходката си беше по средата между софт-а и харда.
                          Както се изрази моя водач: "Ще минеш и със сток машина, но ще си причиниш щети за 5-600 лв."
                          Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                          Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                            Не мога да спра да се хиля, жена ми ме гледа странно от половин час [ATTACH=CONFIG]538304[/ATTACH]

Ако трябва да говори сериозно разходката си беше по средата между софт-а и харда.
                            Както се изрази моя водач: "Ще минеш и със сток машина, но ще си причиниш щети за 5-600 лв."
                            Дайте тогава вместо да ги делим на софт и хард, да ги делим на сток и хард.

Коментар

Искам да се извиня на колегата Тигър ако съм го засегнал!...А сега по същество, предложението за количките от Кауфланд не ме уствойва докато не отворят някой японски супермаркет.Немски коли не карам!

Коментар

Първоначално публикуван от solomyr Преглед на мнение
                                Дайте тогава вместо да ги делим на софт и хард, да ги делим на сток и хард.
                                То деленето отдавна е измислено - според класификацията на джипарите
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X