Мисля, че нещата са елементарни - първо НИКОГА не си мислете, че сте фанали Господ за ... шлифера
* стъпя ли на черно - бавни!
* запаля ли двигателя - колан!
* има ли друг в колата - не тръгвам преди да видя, че е с колан! детето - на столче!
* щом влизам в гората - поне двойно на очакваното тунджа - обикновенно - догоре.
* резервната гума - в добро състояние и същият размер!
Това си е личен избор - никой не съветвам или му давам наклон, но с тези неща компромис не правя!
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Мисля, че нещата са елементарни - първо НИКОГА не си мислете, че сте фанали Господ за ... шлифера
* има ли друг в колата - не тръгвам преди да видя, че е с колан! детето - на столче!
* щом влизам в гората - поне двойно на очакваното тунджа - обикновенно - догоре.
Това си е личен избор - никой не съветвам или му давам наклон, но с тези неща компромис не правя!
И много правилно правиш. Така ти е мирна главата и се наслаждаваш.
Ей това Софиянци сте супер дисциплиниран и организиран офроуд народ.А ние в Перник тръгваме с половинка ракия на калпак и нищо не мож ни се опре.
Завиждам ви за купона дето сте си организирали с Илийката.Рядко ми се случва ,ама и аз ще се включа.Най вече за скарата.
Илийка като гледам някой има нов преден диф.
Случайно видях клипа, що не се обадихме щяхме да се позабавляваме заедно.А тия дупки дето сте ги минавали са ги правили патроли "кенгура".Другия път звънкайте.
Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Случайно видях клипа, що не се обадихме щяхме да се позабавляваме заедно.А тия дупки дето сте ги минавали са ги правили патроли "кенгура".Другия път звънкайте.
Е па поглеждай чат-пат у софт раздела,щото всичко стана много набързо,а и нали не ви е още готова джипката....Ей да си подържате ямите читави,запълнили са се с земя
Тук с Каптивата май нямаше да мина, та за това готвя едно Бронко и искрено се надявам другият път да мога да се включа с вас........или поне Радо да ме тегли за колана
Тук с Каптивата май нямаше да мина, та за това готвя едно Бронко и искрено се надявам другият път да мога да се включа с вас........или поне Радо да ме тегли за колана
Ти само кажи като си готов - все ще измислим къде (няма) да мине(м/ш)
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар