Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Е каква е разликата между бТВ и политиците
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

няма разлика м/у бтв и политиците

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
        Е каква е разликата между бТВ и политиците
        Мен като ме гледаш, приличам ли ти на политик?....
        Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
        Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
          Мен като ме гледаш, приличам ли ти на политик?....
          Ти не, но аз визирам цялостната им философия, не отделни личности
          Мен като ме гледаш - зимам ли лихви
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Не знам тук ли е мястото на тази тема....

КОЛЕГИ...след един месец е "Голямото чистене за един ден"....да се включим подобаващо на 20-ти април (събота).
            Миналата година с два джипа и екип на bTV изчистихме изхвърлени гуми от едно дере над банята в Железница. Сега отново е пълно...Да се организираме в една разходка и заедно със скарата и напитките да свършим едно добро дело...
            Според мен това си е просто задължително. Разходките са си хубаво нещо, ама още по-добре е да са съчетани и с нещо полезно, което само ние можем да свършим.
            ... to be continued

Коментар

Събота, 23.03.2013 г., 9.30 часа на площада в Бистрица....с посока; Железница-ханче Брезите, местността Ярема, Ярлово.....
              Уговорката остава ли?

Коментар

Остава...
                Утре, в 9.30 часа на площада в Бистрица...
                Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                Стефан, 0888851800

Коментар

Колеги +1 джип.До утре

Коментар

Разходката беше много добра, даже на моменти минавахме границата на харда ... а моменти не липсваха, особено накрая
                    Стъпихме на асфалт около 21.00
                    Всички бяха на ниво и издържаха докрай, а и на децата им беше весело. И на малките и на големите деца

Когато се стъмни и снега започна да образува кора отгоре започна да ми напомня за една друга разходка, която започна на 13.01.2008. и завърши в 02.00 на 14.01.2008. от Клисура до Сапарева баня.

Снимки не можах да правя много, ама утре ще видя какво мога да сложа тук.
                    ... to be continued

Коментар

Радвам се, че сте покарали давайте снимки!
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                        Радвам се, че сте покарали давайте снимки!
                        Добре де, ще сложа малко снимки. То и стана утре всъщност

Някои снимаха повече и по професионално, така че ще очакваме и техните снимки тук.

Иначе нали трябва да се започне със стандартната снимка от площада. Не се виждат всички, ама няма как.

Както знаете времето беше слънчево и точно за разходка. Част от колоната и първи разкършвания в гората.

Както някой спомена по радиото, първия заслон за хапване нещо много бързо дойде и трябваше да го подминем

Предното стъкло започна леко да се зацапва.

На моменти някои големи деца се заиграваха леко встрани и се налагаше малко помощ от приятел

От време на време минавахме през селца и махали да изчистим гумите и пак в гората

На места дърветата бяха още в сняг

Снега ту го имаше, ту го нямаше

Спиране над яз. Студена

По едно време пътя стана червен към лилав. Много не бяхме срещали подобно нещо.

И разбира се както понякога се случва както си караш по черно да срещнеш и лека кола стигнала по незнайно какъв начин до там, така и сега видяхме такава.
                        Този път обаче това Рено явно беше надхвърлило скромните си възможности и се беше сериозно окопало. Както някой спомена, явно днес човека беше късметлия виждайки всички тези джипове накуп и в точния за него момент.
                        След правилно и задълбочено анализиране на ситуацията и след дружни усилия Реното беше извадено

Продължихме под одобрителния поглед на бабите и дядовците от с. Боснек

На места пътя и реката бяха едно

Тук се получи малко интересна картинка.
                        Всеки явно имаше различно мнение за минаване на този участък, някои наклонени наляво, други надясно, а трети дори срещу движението

Добри ходове

На заслона, м. Живата вода и чучура. Спорихме дали това е крокодил, змей или друго нещо

Хапнахме и пийнахме.
                        Малки и големи се забавляват

Стана вече около 18.00 ч и продължихме с цел с. Чуйпетлово, но както понякога се случва целите не винаги могат да бъдат постигнати
                        Все още слънцето не беше залязло.

Нещо снега се увеличавашее ...

Слънцето ни изостави, обаче залеза беше хубав

Снега ставаше повече и за сметка на това започна да образува и твърда горна кора. Коренно се промени.
                        В търсене на правилния път, който заради навяванията изобщо не можеше да се види.

Търсенето на пътя продължи и на тъмно.

Имаше много спасителни операции, които обаче не съм ги снимал всичките. Нисаните не смогваха на заявките имаше чакане

Многото навявания и напредналото време обаче, наклони везните към връщане към с.Боснек. Още повече и едната Витара беше останала без предно от известно време.
                        Връщането също не мина без малки затруднения.

Като за финал малко сюреалистичен кадър се получи при връщането и преминаването през рекичката.

Благодаря на chefo39 и на всички колеги за разходката. Имаше от всичко и беше продължителна Малко ме е яд, че не минахме, но друг път пак
                        Това беше моя поглед на изминалия ден в резюме, чакаме и други снимки и коментари
                        Последно редактирано от Ivich; 24-03-13, 01:42.
                        ... to be continued

Коментар

Браво Момци! това ми един от любимите райони! На една от нощните сними се вижда поляната на която има отбивка за Чуйпетльово.Радвам се , че сте прекарали хубаво!
                          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Браво! Хубав разказ, снимки и разходка!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Добре сте си прекрарали
                              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Само мога да ви завиждам.Браво е другия път и по-далеко.
                                Данчо 0897 81 81 02

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X