Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    А събота все има някоя работа за свършване
    Ами и в неделя можеш да я свършиш,като се наспиш-сега поне всички магазини бачкат.Друго си е да се каляш,без да се притеснаваш за времето-сега поне кал в изобилие има.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
      Ами и в неделя можеш да я свършиш...
      А-ааа Илийка, не така, може Масо да в върши тая работа само в събота, та ако пропусне....

Да, ма ако тръгнем от Кокаляне първо ще се порадваме на качването над твоето баирче (с чешмичката)
      Аз също съм за събота, а и дайте го това баирче най-после...
      Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
      BMW F650CS
      Радо о885 5о 59 5о

Коментар

[QUOTE=rraadd00;2063885Аз също съм за събота, а и дайте го това баирче най-после... [/QUOTE]

Всъщност,убавите баирчета са две иии мисля да ги оставим за десерт.

Коментар

O - ние няма да ходим да ги чупим!
          Само ще обикаляме по-труднички места. Аз съм софтаджия все пак
          Елате - гаранция ще намерим къде да се качите Обаче - освен снимки ще ви ангажираме да помагате с лебедки, дърва и най-тежкото - яденето...
          Едвам ме нави
          Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
          Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

И аз съм за събота.
            Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

Бачо Илия много си прав за събота.Бройте и мен.

Коментар

Последно от Арена Младост или Кокаляне?
                Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Ами дори и да тръгнем от Кокаляне,пак трябва да идем до Бистрица-дали по асфалт,дали по черно-все тая.Най-добре ще е да тръгнете от Арената-от където искате до Бистрица,а аз и предполагам и Радо ще ви чакаме на мегдана.Събота.Остава и час да уточним.

И е препоръчително/задължително/ кални гумета.Да нема "влачат ме мамо дърпат ме" през 10 метра.

Коментар

Може ли малко инфо за маршрута, трудността, разтоянието и с гумени ботуши ли се ходи на такива разходки?
                    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                    0888/00-55-37

Коментар

И на мен ми се кара та 2 не виждам,но ще се наложи да пропусна и този път (надявам се да е за последно) понеже имам да доправям още няколко важни неща за да не чупя части напразно..
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Аз пък изхвърлих идиотските гуми които бавиха цялата група. Сега съм с нормални гудричи АТ. Малко малеят, ама да видим как ще потръгне.

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                          Може ли малко инфо за маршрута, трудността, разтоянието и с гумени ботуши ли се ходи на такива разходки?
                          Трудност-ами мазна,редка "планска" калчица.
                          Разстояние-ами около 15-20 км.,все пак основната цел е преяждане и сладки приказки.
                          Гумените ботуши за задължителни през сезона.

Сега поразгледах картата.Направо от Кокаляне можем да тръгнем и по черно до мотопистата под Бистрица,от там в ляво и покрай манастира право към лобното място на Наско.После към разлома-мераклийте да си пробват блокажите или лопатите ,после може да се качим на едно близко връхче-малко фото и от там на заслона да похапнем.И на финала- у мойта дупка,да си доиграеме.Горе долу това е програмата.

Среща 10.00-10.15ч на Кокалянско ханче.Който не знае-това е последната спирка на автобус №1.

За закъснелите-8-ми канал.

Коментар

Маршрута е къс - в карето между Кокаляне, Плана, Бистрица и Железница.
                            В радиус от 2-3км. има асвалт. Често и се вижда пътя. Ще караме само по черни пътища - в смисъл - няма да прокарваме нови, просто настилката е чуденка
                            Ботуши не, щот не е дълбока кал, може би търистически обувки е по-удачно
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение

Среща 10.00-10.15ч на Кокалянско ханче.Който не знае-това е последната спирка на автобус №1.

За закъснелите-8-ми канал.
                              Това у събота, 19-ти Янавър, лето Двехиляди и тринаесето, нали така?
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                                Това у събота, 19-ти Янавър, лето Двехиляди и тринаесето, нали така?
                                Баш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X