Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Късна,посреднощна може би.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
      Късна,посреднощна може би.
      Илийка, ела с тиганя бре, в теб ми е надеждата, ще пържим на задната седалка, докато бавно се катерим по баира

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
        не знам колко е голяма фейсбук групата на jeep
        Честно казано,не ми се прави толкова амбициозна обиколка с непознати джипки.Щото обикновенно не се получава.Дано да греша.Иначе тиганя го паля навсякъде и по всяко време-само пълнеж и мезе да има.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
          Честно казано,не ми се прави толкова амбициозна обиколка с непознати джипки.Щото обикновенно не се получава.Дано да греша.Иначе тиганя го паля навсякъде и по всяко време-само пълнеж и мезе да има.
          Ела, бре Илийка, аз също съм сигурен, че ще има доста забавяне при толкоз голяма група, ма кат знаеш предварително и не си наточен - ще има фън

п.п. а де е въпросният "паркинг" на Бонсови поляни
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Ела, бре Илийка, аз също съм сигурен, че ще има доста забавяне при толкоз голяма група, ма кат знаеш предварително и не си наточен - ще има фън
            Твърдо ньее.Ако много го закъсате,утре ще водя щерката да се пързаляме с шейната около беседката,дръннете и загревам тенджерето бърже,бърже.От вас/Кокчо/ е мръвката-от мен винцето

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение

п.п. а де е въпросният "паркинг" на Бонсови поляни
              Тръгваш от водата на Горна баня нагоре и ще стигнеш до него. Това е пътя към бившото военно подделение, ако не се ориентираш може да се чакаме някъде на входа на Горна баня откъм околовръстното и да пътуваме заедно. От люлин ще сме поне двама аматьори

п.п.
              Данаванчо жинътъ ще го експедира, та по комшийски може и него да хванеш за ориентир.

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                Тръгваш от водата на Горна баня нагоре и ще стигнеш до него. Това е пътя към бившото военно подделение, ако не се ориентираш може да се чакаме някъде на входа на Горна баня откъм околовръстното и да пътуваме заедно. От люлин ще сме поне двама аматьори

п.п.
                Данаванчо жинътъ ще го експедира, та по комшийски може и него да хванеш за ориентир.
                Там съм одил деветдесетте на свиждане... Ма са има жужъл мапс и жипиес - от тях разбирам. Дай координати бре!
                Не сички живеем на запад
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Малка тренировка днес за да не се излагаме утре.

Някъде над Мало Малово

Терена не бе много тежък,но ние се бяхме подготвили с новия модел лебедки,който са с вградени лопатки.

JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Подсигурих се и с шофьор за утре.

А понеже Кокчо ни плаши с някакви месища,оттренирахме и тая дисциплина.

Коментар

То дори пълна тренировка: офроуд и хапване

Утре ще ме изтормозите начи с тия софри ,ама здраве да е. Светът не свърши и това си е празник, предколеден при това.
                      Ние обикновено едвам намираме време за по един сандвич и кафе от каране...
                      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                      0888/00-55-37

Коментар

това е защото снимаме всяка локва

Мдаммм тежко ше е утре ...
                        Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                        Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Утре живи и здрави, Люлин планина я взимаме без отнемане на газта, с 200.....
                          По-бързо да стигнем до Верила, че ще ви прискърцат коремите. Поне да сме близо до целта
                          Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                          0888/00-55-37

Коментар

Даже и с повече мисля да карам, аз-80 двама по 100 и един Чоко 120.
                            Та аз ще съм пръв май,ще карам с 400. Вие ще дигнете ли толко.
                            Горко му на Трупчо,утре май ще види края на света.
                            Последно редактирано от Калин; 22-12-12, 19:49.

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                              Утре живи и здрави, Люлин планина я взимаме без отнемане на газта, с 200.....
                              По-бързо да стигнем до Верила, че ще ви прискърцат коремите. Поне да сме близо до целта
                              И няма да спреш поне за една снимка?Да бе да.

Коментар

Бронкото дали ще се справи - ще бъде тежко натоварено, едни слаботелесни сме и двамата с водача
                                Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X