Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ма споко - бившия ми патрул шъ е там та ше има кой да ти го вади
    Ти недей - да не стане някоя излагация, та после да има теми "всеки вади патрул"
    Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
    Grand Cherokee 3.0

Коментар

Първоначално публикуван от a26 Преглед на мнение
      Ти недей - да не стане някоя излагация, та после да има теми "всеки вади патрул"
      Ти па- никой не се родил научен. Земи си шегели, ботуши и бельо за смяна. Понеже си женен няма да ти трябва акт за раждане
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Патрул? Да го дърпат? Абсурд!
        Идвай смело
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

А, ако ще е така - по-добре без бельо направо - нет бельо - нет проблема А точно що съм женен - може да ми трябва и каска - ама за след като се прибера

И да не сме офтопик - колко ще е прехода от Кокалянското ханче до където ни е целта и най-вече ще ли ми трябва винетка
          Grand Cherokee 3.0

Коментар

До Кокалянско не трябва винетка, в гората не трябва винетка. И да слезем в Лозен - пак не трябва винетка. Ако слезем в Пасарел - незнам, но от там май трябва...
            А до въпроса "колко е прехода" - сипи догоре, че в гората не се знае какво, що и колко. Сандвичи - задължително. Месо за скара - почти задължително.
            Илийка - къв ще е маршрута?

Коментар

Догоре? Ти знаиш ли колко литъра е резерватива на патрула бе.
              Верно ше му трябва каска после като останат без пари за хляб до края на месеца
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ти остави, че опасността е реална...Ше зема вече да си давам платата на жената, че да ми бюджетира разходите :-) И вино домашно мога да донеса за навигаторите :-) А тубичката от 10 литра е заредена даже - тоя с липсата на гориво съм го хапвал и по тая линия няма да се излагаме :-) Даже за 20-литровата се замислям...
                Grand Cherokee 3.0

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Догоре? Ти знаиш ли колко литъра е резерватива на патрула бе.
                  Верно ше му трябва каска после като останат без пари за хляб до края на месеца
                  Железна логика, братче... Харчи повече като е пълен ли? Нали не мислиш, че е по-голям от моя?

Коментар

Не го мислете толкова, Патролите едвам я пипат нафтата, от опит говоря
                    V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Както се оказа е бая по-голем на патрула.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                        ... Нали не мислиш, че е по-голям от моя?
                        На Патрула са 90 литра.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

събота 10:00 на Кокалянско ханче.
                          А що на ханчето?200 метра преди него у лево ,долу на санаториума/болницата/-все пак ще се ходи в Лозенската.

Илийка - къв ще е маршрута?

Ба ли го ,газ през гората,пък до където стигнем.Какво стана миналата седмица всички знаете-за къде тръгнахме и до къде стигнахме.

Лекинко съм под въпрос за тоя уйкенд ,ма дано успея да свърша каквото съм почнал-ич не ми се изпуска Лозенско каляне.

Коментар

Софт- софт колко да е.. все ще си намерим някое забавление наоколо..
                            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Ше зема вече да си давам платата на жената, че да ми бюджетира разходите
                              Ако не в офроуда, поне в семейните отношения напредваш.

Харчи повече като е пълен ли?
                              Повечето джипки са така. И не щото 50-100л гориво много тежат, ами щото ти натежават краката.

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                              Софт- софт колко да е.. все ще си намерим някое забавление наоколо..
                              Дали е софт или хард, зависи от това кой дойде. Щом си ти, ...

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              На Патрула са 90 литра.
                              Е те тва е вече казан. Аз разсъждавам за газова бутилка от подобен размер.

Коментар

И аз съм под въпрос тази седмица - ще видим утре какъв е графика и тогава ще кажа.
                                тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X