Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Мерси Илийка, супер видео, кефих се.

Коментар

Първоначално публикуван от fosean Преглед на мнение
      Мерси Илийка, супер видео, кефих се.
      Серго,следи темата и другия път ела,винаги ще намерим едно място,а и ще имаме качествени снимки .

Коментар

Благодаря, наистина ще се възползвам

Коментар

Ооооо тръпка имаше в изобилие. Аз по принцип съм доста внимателен, но този път недогледах. Здраве да е, човек се учи докато е жив.
          Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Мисля, че нещата са елементарни - първо НИКОГА не си мислете, че сте фанали Господ за ... шлифера
            * стъпя ли на черно - бавни!
            * запаля ли двигателя - колан!
            * има ли друг в колата - не тръгвам преди да видя, че е с колан! детето - на столче!
            * щом влизам в гората - поне двойно на очакваното тунджа - обикновенно - догоре.
            * резервната гума - в добро състояние и същият размер!
            Това си е личен избор - никой не съветвам или му давам наклон, но с тези неща компромис не правя!
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Мисля, че нещата са елементарни - първо НИКОГА не си мислете, че сте фанали Господ за ... шлифера
              * има ли друг в колата - не тръгвам преди да видя, че е с колан! детето - на столче!
              * щом влизам в гората - поне двойно на очакваното тунджа - обикновенно - догоре.
              Това си е личен избор - никой не съветвам или му давам наклон, но с тези неща компромис не правя!
              И много правилно правиш. Така ти е мирна главата и се наслаждаваш.
              тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Ей това Софиянци сте супер дисциплиниран и организиран офроуд народ.А ние в Перник тръгваме с половинка ракия на калпак и нищо не мож ни се опре.
                Завиждам ви за купона дето сте си организирали с Илийката.Рядко ми се случва ,ама и аз ще се включа.Най вече за скарата.
                Илийка като гледам някой има нов преден диф.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                  Ето и видеото от вчера:
                  Случайно видях клипа, що не се обадихме щяхме да се позабавляваме заедно.А тия дупки дето сте ги минавали са ги правили патроли "кенгура".Другия път звънкайте.
                  Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                  Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                    Илийка като гледам някой има нов преден диф.
                    Чистак-бърсак ,ама колко ще изкара ба ли му ма.......аНатиснете снимката за да я уголемите

Име:16082012063.jpg
Прегледи:1
Размер:153.9 КБ
ID:5408829

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                      Случайно видях клипа, що не се обадихме щяхме да се позабавляваме заедно.А тия дупки дето сте ги минавали са ги правили патроли "кенгура".Другия път звънкайте.
                      Е па поглеждай чат-пат у софт раздела,щото всичко стана много набързо,а и нали не ви е още готова джипката....Ей да си подържате ямите читави,запълнили са се с земя

Коментар

Що си мислиш че джипа не е готов ако искате елате едно късно офроудче да направим
                        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Тук с Каптивата май нямаше да мина, та за това готвя едно Бронко и искрено се надявам другият път да мога да се включа с вас........или поне Радо да ме тегли за колана

Коментар

Илийка,щерката е голям фотограф.Браво.

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                              Тук с Каптивата май нямаше да мина, та за това готвя едно Бронко и искрено се надявам другият път да мога да се включа с вас........или поне Радо да ме тегли за колана
                              Ти само кажи като си готов - все ще измислим къде (няма) да мине(м/ш)
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ти само кажи като си готов - все ще измислим къде (няма) да мине(м/ш)
                                След сегашния дъжд, и при мен "у рЯката" шъ зацопъти .....
                                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X